تالار گفتمان مانشت
هوش مصنوعی ای تی ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷
RE: هوش مصنوعی ای تی ۹۴ - sahar salehi - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ

(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:  
(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:  
(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:  جواب شد فقط ۴ همونطور که توضیح دادم ...

میگم densike در مورد سیاست سوالات حذف شده چیزی میدونی .. تاثیر + میزارن یا کلا حذف میشه .. اینجوری الان ما lru رو درست زدیم
به ضرر ما تموم میشه که..

من lru رو نزدم و به نظرم حتی اون تست هم نباید حذف شه چون در lru نا هنجاری بلیدی نداریم پس کسی که شروع کنه از ۱ هرچی بره جلوتر تعداد خطا ها کمتر میشه و راحت به جواب میرسه با اینکه خیلی دوست دارم حذف شه ولی این حق نیست که حذفش کنند
می دونم اینجا مربوط به هوش مصنوعیه و نباید راجع به سیستم بحث کرد.
ولی حالا که حرفش شد می گم.
حالا که هر کی واسه خودش باید تعداد قاب صفحه رو به دست بیاره، من تعداد قاب صفحه رو ۱۰ می دم و هیچ خطای صفحه ای هم صورت نمی گیره. و جواب تو گزینه ها نیست. Smile
تو این جور سوالا دادن تعداد قاب صفحه الزامیه.Cool

RE: هوش مصنوعی ای تی ۹۴ - Densike - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط:  
(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:  
(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:  
(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:  جواب شد فقط ۴ همونطور که توضیح دادم ...

میگم densike در مورد سیاست سوالات حذف شده چیزی میدونی .. تاثیر + میزارن یا کلا حذف میشه .. اینجوری الان ما lru رو درست زدیم
به ضرر ما تموم میشه که..

من lru رو نزدم و به نظرم حتی اون تست هم نباید حذف شه چون در lru نا هنجاری بلیدی نداریم پس کسی که شروع کنه از ۱ هرچی بره جلوتر تعداد خطا ها کمتر میشه و راحت به جواب میرسه با اینکه خیلی دوست دارم حذف شه ولی این حق نیست که حذفش کنند
می دونم اینجا مربوط به هوش مصنوعیه و نباید راجع به سیستم بحث کرد.
ولی حالا که حرفش شد می گم.
حالا که هر کی واسه خودش باید تعداد قاب صفحه رو به دست بیاره، من تعداد قاب صفحه رو ۱۰ می دم و هیچ خطای صفحه ای هم صورت نمی گیره. و جواب تو گزینه ها نیست. Smile
تو این جور سوالا دادن تعداد قاب صفحه الزامیه.Cool

خب جواب توی گزینه ها نیست ... شما میدونید lru ناهنجاری بلیدی نداره پس باید تعداد قاب صفحه را کم کنید و سوال رو دوباره حل کنید
ببینید من خودم دوست دارم حذف شه ها .. اعتراض هم زدم چون کنکور جای آزمون و خطا نیست ... ولی میتونن اینجوری استدلال کنند

RE: هوش مصنوعی ای تی ۹۴ - sahar salehi - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ

منم می تونم این جوری استدلال کنم که جواب باید ۰ باشه ولی طراح به اشتباه ۰ رو تو گزینه ها نذاشته.Smile
آخه طراح نگفته که تعداد قاب صفحه ای که به فرایند دادیم کمتر از۱۰ تا است. منم ترجیح می دم ۱۰ تا قاب به فرایند بدم.Tongue

RE: هوش مصنوعی ای تی ۹۴ - Densike - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط:  منم می تونم این جوری استدلال کنم که جواب باید ۰ باشه ولی طراح به اشتباه ۰ رو تو گزینه ها نذاشته.Smile
آخه طراح نگفته که تعداد قاب صفحه ای که به فرایند دادیم کمتر از۱۰ تا است.Tongue

شما با هر تعداد قاب که حل کنید چون نا هنجاری بلیدی نداری میفهمی تعداد قاب رو باید کم کرد یا زیاد
به هر حال منم دوست دارم حذف شه .. حذف شه تخصصیم میشه ۶۶٪