|
|
هوش مصنوعی ای تی ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: هوش مصنوعی ای تی ۹۴ - sahar salehi - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:می دونم اینجا مربوط به هوش مصنوعیه و نباید راجع به سیستم بحث کرد.(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: جواب شد فقط ۴ همونطور که توضیح دادم ... ولی حالا که حرفش شد می گم. حالا که هر کی واسه خودش باید تعداد قاب صفحه رو به دست بیاره، من تعداد قاب صفحه رو ۱۰ می دم و هیچ خطای صفحه ای هم صورت نمی گیره. و جواب تو گزینه ها نیست. ![]() تو این جور سوالا دادن تعداد قاب صفحه الزامیه.
|
RE: هوش مصنوعی ای تی ۹۴ - Densike - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:می دونم اینجا مربوط به هوش مصنوعیه و نباید راجع به سیستم بحث کرد.(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: جواب شد فقط ۴ همونطور که توضیح دادم ... خب جواب توی گزینه ها نیست ... شما میدونید lru ناهنجاری بلیدی نداره پس باید تعداد قاب صفحه را کم کنید و سوال رو دوباره حل کنید ببینید من خودم دوست دارم حذف شه ها .. اعتراض هم زدم چون کنکور جای آزمون و خطا نیست ... ولی میتونن اینجوری استدلال کنند |
|
RE: هوش مصنوعی ای تی ۹۴ - sahar salehi - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ
منم می تونم این جوری استدلال کنم که جواب باید ۰ باشه ولی طراح به اشتباه ۰ رو تو گزینه ها نذاشته. ![]() آخه طراح نگفته که تعداد قاب صفحه ای که به فرایند دادیم کمتر از۱۰ تا است. منم ترجیح می دم ۱۰ تا قاب به فرایند بدم.
|
RE: هوش مصنوعی ای تی ۹۴ - Densike - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: منم می تونم این جوری استدلال کنم که جواب باید ۰ باشه ولی طراح به اشتباه ۰ رو تو گزینه ها نذاشته. شما با هر تعداد قاب که حل کنید چون نا هنجاری بلیدی نداری میفهمی تعداد قاب رو باید کم کرد یا زیاد به هر حال منم دوست دارم حذف شه .. حذف شه تخصصیم میشه ۶۶٪ |