رکوردهای مانشت - نسخهی قابل چاپ |
رکوردهای مانشت - Lantern - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۲ ق.ظ
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند روز کنکور شکست.البته اون ساعت واقعاً دسترسی به سایت مشکل شده بود.اون روز من مدام به پایین صفحه اصلی انجمن نگاه میکردم که ببینم رکورد ۶ فروردین ۹۰ که رکورد قبلی بود شکسته میشه یا نه که بالاخره رکورد زده شد. بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۱۹۴ کاربر در تاریخ ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ و ساعت ۰۹:۲۹ عصر بوده است. البته دوستان قبلاً اشاره کردن ولی حیفم اومد یه تشکر نکنم. دکتر تنهایی تشکر و خسته نباشید. |
رکوردهای مانشت - Xilinx - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ب.ظ
به نظر من واسه مانشت این تعداد کمه . من سایت های نرم افزاری یا سایت های گیم آنلاین که درلحظه بالای ۲۰۰تا بازدید کننده دارن.فک میکنم تعداد پشت کنکوری ها هم زیاد هست ولی خیلیا مانشت رو که مثل یه گنج واسشون هست رو پیدا نکردن.کاش میشد توی تی وی پیام بدیم تا مانشت رو معرفی کنن یا مثلا یه تبلیغ واسه مانشت بکنیم.من که به اکثر دوستام معرفیش کردم. |
RE: رکوردهای مانشت - Bache Mosbat - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: مانشت خیلی شلوغ تر هم میشه . واسه من چیزی که این روزا جالبه اینه که چقد کاربرای جدیدی اومده و توی بحث ها فعالن .اینا کجا بودن تا جالا ؟! اینا دوستانی هستن که به طور مهمان بحث ها رو دنبال می کردن ولی شاید نمی خواستن معتاد شن |
RE: رکوردهای مانشت - موج - ۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ب.ظ
موج مکزیکی در مانشت (الان باید اون آهنگ فیفا پس زمینه پست بشه ) |
RE: رکوردهای مانشت - amir1369 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: موج مکزیکی در مانشت (الان باید اون آهنگ فیفا پس زمینه پست بشه ) منم پایم موج مکزیکیو. همه باهم اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووه ولی دکتر جان شما چطور میخوای جواب معتاد کردن این همه جوون رو بدی!!! یک وز نیایم اینجا استخوون درد میشیم!!! |
رکوردهای مانشت - admin - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۰ ب.ظ
محیط مانشت استعدادهای زیادی داره، آرزوی بعدی من پس از کنکور آزمایشی که دارم برنامهاش رو مینویسم، استفاده از این نیروی بزرگ در پروژههای عملی و تحقیقاتی هست. حرفهایی با یکی از دانشگاهها زده شده و در آینده نزدیک شاهد شکلگیری یه شرکت دانشبنیان کار درست خواهیم بود. به امید روزی که این همه انرژی و توانایی بچههای کار درست رشتههای مرتبط با کامپیوتر در راهی درست و با هدفی جهانی به کار بسته بشه. |
رکوردهای مانشت - blackhalo1989 - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ
تعداد اعضای مانشت به ۲۰۰۰۰ نفر نزدیک شده! |
RE: رکوردهای مانشت - انرژی مثبت - ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تعداد اعضای مانشت به ۲۰۰۰۰ نفر نزدیک شده!هنوز به ۲۰۰۰۰ نرسیده که! |
RE: رکوردهای مانشت - blackhalo1989 - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:منم گفتم نزدیک شده!(24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تعداد اعضای مانشت به ۲۰۰۰۰ نفر نزدیک شده!هنوز به ۲۰۰۰۰ نرسیده که! |
رکوردهای مانشت - admin - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ
کمکم داره میشه ۲۰۰۰۰ عضو. الان فکر کنم ۱۹۹۹۲ باشه |
رکوردهای مانشت - انرژی مثبت - ۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ق.ظ
الان ۲۰۰۰۱ شده! ۲۰۰۰۰ رو رد کرد. نفر ۲۰۰۰۰ در ساعت ۹:۳۷ ثبت نام کرده تبریک میگم . حالا یه امار از مانشت: حدود ۱۳۸ کاربر ۱۰۰ یا بیشتر ارسال و ۵۸۰ نفر بین ۱۰ تا ۱۰۰ ارسال و ۸۰۰ نفر بین ۲تا ۹ ارسال و ۶۰۰ نفر ۱ ارسال داشته اند. در کل حدود ۲۱۶۰ نفر حداقل یک ارسال داشتند. تعداد ارسالها تا اینجا ۷۲۸۷۶ و تعداد موضوعات ۵۲۰۱ می باشد. |
رکوردهای مانشت - admin - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ق.ظ
واقعاً زیاده! این رکوردها رو که از صفحه اول آدم میخونه رشد این جامعه رو بهتر حس میکنه. تازه هنوز مانشت دو ساله هم نشده فکر میکنم سال دیگه همین مواقع مانشت ۴۰ هزار عضو داشته باشه و کلی دکتر و مهندس و آدم باسواد که میشه بهشون افتخار کرد. |
رکوردهای مانشت - blackhalo1989 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ق.ظ
امیدوارم روز اعلام نتایج رکورد تعداد کاربر همزمان شکسته بشه! |
RE: رکوردهای مانشت - admin - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ
دو روز قبل رکورد بازدید یکتا با تعداد ۶۵۰۰ نفر آیپی منحصر به فرد شکسته شد |
رکوردهای مانشت - انرژی مثبت - ۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: ۲۲۲ کاربر در تاریخ امروز و ساعت ۱۱:۲۱ عصر بوده است |