![]() |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - نسخهی قابل چاپ |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - Densike - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ)kefsan نوشته شده توسط: به نظر من سوالا ساختمانش خیلی خوب بودن که. معماری هم درسته امتحان کنین.اون سوال یکسان سازی ۲ تا گزینه درست داشت |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - kefsan - 28 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
مطمئنیییی؟ (۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)دیبا مدرس نوشته شده توسط: من خیلی از آزمون های مدرسان راضی نیستم. حتی خود کنکورم پر غلطه. به ایناش فکر نکن و تلاشتو بیشتر کن بابا |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - دیبا مدرس - ۲۹ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ)kefsan نوشته شده توسط: مطمئنیییی؟ آره واقعنم همینطوره. امیدوارم هممون نتیجه دلخواهمونو بگیریم |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - behruz_p - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ
بچه ها سوال ۹۱ آی تی جواب ۳ نمیشه؟!! ۲ رو زدن! |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - MR.oracle - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ
ای باباا.سوال ۶۲ که شکلش اشتباه بود....آزمون آخرم این مدرسان آدم نشد سوال ۶۱ مگه ۱۱کلاک نمیشه؟؟کلاک ۱۰ ..۰۱۰۱ میشماره که باید یه کلاک دیگه بخوره تا بشه ۰؟نه؟ |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - NP-Cσмρℓєтє - ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
۶۱ اصلاً ۱۰ کلاک نمیشد!!! من ۱۲ تا بدست آوردم! چرااا ![]() ۶۲ درست بود شکلش فقط ریزکاری زیاد داشت (۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ)MR.oracle نوشته شده توسط: ای باباا.سوال ۶۲ که شکلش اشتباه بود..سوال ۶۹ هم که اشتباه حل کرده..گفته اگه r1<r2 باشه c میشه ۰..کاملا اشتباه..چون مکمل ۲هست کلا توی تفریق وقتی نیاز به قرض باشه c میشه ۱ که مدرسان برعکس گفته...آزمون آخرم این مدرسان آدم نشد |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - Densike - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط: بچه ها سوال ۹۱ آی تی جواب ۳ نمیشه؟!! ۲ رو زدن! نه همون ۲ درسته |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - behruz_p - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:مگه شرط c-scan این نیس که یا باید به ترتیب نزولی باشه یا صعودی؟(10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط: بچه ها سوال ۹۱ آی تی جواب ۳ نمیشه؟!! ۲ رو زدن! |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - Densike - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ
خب صعودی برو ، میرسی به ته برمیگرده به اول ، باید ۱۰ رو ببینه بعد ۲۰ که اینجا برعکسه |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - behruz_p - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: خب صعودی برو ، میرسی به ته برمیگرده به اول ، باید ۱۰ رو ببینه بعد ۲۰ که اینجا برعکسهآره درسته.از بس که ساده س اشتباه میکردم |
Re: RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - MR.oracle - 10 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: 61 اصلاً ۱۰ کلاک نمیشد!!! من ۱۲ تا بدست آوردم! چرااامیشه بگید چه ریزه کاری؟موقعی که ووردی شده ۱ توی کلاک اول چجوری خروجی شده ۰؟ورودی نند میشه ۱۱۰ که خروجی میشه ۱...یعنی گیت xor توی کلاک اول نمیتونست ۱باشه که بخوات t رو ۱کنه.چون یه ورودیش که x هست ۱ بود و ورودی دیگش ۱ هست..دقت کن ۲تا ff با یه کلاک کار میکنن |