تکمیل ظرفیت - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت - uouo - 05 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ)setareye sobh نوشته شده توسط: سلام به همگی ۱-خودتون می تونید انتخاب کنید. این بین دانشگاههای سراسریه که انتقال مطرح میشه! ۲-فکر میکنم تو سراسری برای ارشد امکان انتقال وجود نداره... ۳-به استادهاش، نزدیکی خودت و .... بستگی داره کلا فکر نکنم فرق کنه البته ساری چون مرکز استانه بهتره... |
RE: تکمیل ظرفیت - aamitis - 06 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)uouo نوشته شده توسط:(05 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ)setareye sobh نوشته شده توسط: سلام به همگی خیلی فکرنکنید انتقالی الکی میگن که نمیشه خیلی هم میشه تا دلتون بخواد انتقالی دیدم از مرکز به غرب از شمال به جنوب.... |
تکمیل ظرفیت - shj - 06 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ
پ چرا نتایج رو نمیزنن........ |
RE: تکمیل ظرفیت - Mehdi Zarepour - 06 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)shj نوشته شده توسط: پ چرا نتایج رو نمیزنن........ حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت: بر اساس برنامه زمانی پیشبینی شده فهرست اسامی تعداد ۲۷ هزار و ۲۱ نفر پذیرفتهشدگان نهایی و معرفیشدگان چند برابر ظرفیت کد رشتهمحلهای بورسیه و دارای شرایط خاص در رابطه با ظرفیتهای جدید و تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۳ از ساعت ۲۰ امروز سهشنبه ششم آبانماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده میشود. |
تکمیل ظرفیت - hnarghani - 06 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ
نتایج اومد.. |
تکمیل ظرفیت - mohammad_ad - 07 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ
دوستان سلام....بنده تو ازمون ارشد امسال تکمیل ظرفیت قبول نشدم و بهمن هم سربازم بنظرتون برای ارشد نزیدیک ترین آزمون بجز دولتی آزمونی هست؟؟؟آزاد یا پیام نور؟؟؟خواهشا اگه امکان داره راهنماییم کنید |
Re: RE: تکمیل ظرفیت - npour - 07 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ)mohammad_ad نوشته شده توسط: دوستان سلام....بنده تو ازمون ارشد امسال تکمیل ظرفیت قبول نشدم و بهمن هم سربازم بنظرتون برای ارشد نزیدیک ترین آزمون بجز دولتی آزمونی هست؟؟؟آزاد یا پیام نور؟؟؟خواهشا اگه امکان داره راهنماییم کنیدفکر کنم علمی و کاربردی |
RE: تکمیل ظرفیت - mohammad_ad - 07 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(07 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ)mohammad_ad نوشته شده توسط: دوستان سلام....بنده تو ازمون ارشد امسال تکمیل ظرفیت قبول نشدم و بهمن هم سربازم بنظرتون برای ارشد نزیدیک ترین آزمون بجز دولتی آزمونی هست؟؟؟آزاد یا پیام نور؟؟؟خواهشا اگه امکان داره راهنماییم کنیدفکر کنم علمی و کاربردی علمی کاربردی مگه ارشدش اومده؟؟؟؟؟ |
تکمیل ظرفیت - shj - 07 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ
بجه ها ثبت نام کیه؟ ورودی بهمن حساب میشیم؟ |
RE: تکمیل ظرفیت - metallica.r - 07 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
سلام دوستان هرکی در مورد پیام نور تهران اطلاعی داره بگه من واقعا تو دوراهی گیر کردم ،،،،، گرایش نرم افزار |
تکمیل ظرفیت - computerman - 08 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ق.ظ
دقیقا کجای تبریز برف اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مورد داریم اونجا زندگی میکنه خبر نداشته |
تکمیل ظرفیت - aamitis - 08 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ
طرفای میدان دانشگاه آبرسان خود دانشگاه هم برف بود |
تکمیل ظرفیت - arian_61 - 08 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ
خوب خوب خوب، چه خبرها؟ من آقا نه گرگان، نه سهند تبریز و نه سمنان قبول نشدم فقط سلمان قبول شدم که دو سال پیش هم این موسسه غیرانتفاعی را با رتبه ۱۸۰۰ قبول شده بودم |
RE: تکمیل ظرفیت - sahar_rostami2 - 08 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ)arian_61 نوشته شده توسط: خوب خوب خوب، چه خبرها؟ پس بشین دوباره بخون دیگه |
تکمیل ظرفیت - darya62 - 08 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
سلام دوستان نیاز به کمک فوری دارم من ارشد نرم افزار علوم تحقیقات ترم اولم و در تکمیل ظرفیت دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران مجازی سیستم های کامپیوتری - آموزش محور قبول شدم دانشگاه امیرکبیر صد در صد بهتره ولی مجازی نمیدونم چطوریه؟! لطفا راهنماییم کنید ک همون علوم تحقیقات رو ادامه بدم یا مجازی برم؟؟ تو رو خدا زودتر جواب بدین (۰۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)metallica.r نوشته شده توسط: سلام سلام پیام نور خیلی سخته درساش سنگینه و دست استادم نیس امتحاناش سراسریه به نظر من پیام نور نرید بهتره |