![]() |
آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - نسخهی قابل چاپ |
آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - snowly1 - 25 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
منظورتو متوجه نشدم بس neda140781 صورت سوال چی بود و جواب چی میشد؟ یا مورتن تو خودت کدوم گزینه رو زدی؟ یکی که از آزمون اومده بود بیرون میگفت من زدم consistancy چون به معنی همروندی هستش الان اون شخص درست زده؟ یعنی جواب میشد consistancy؟ |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - neda_Network - 25 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: منظورتو متوجه نشدمجواب اون از بقیه گزینه ها به نظر درست تره اما کلا سوال مشکل داشت ![]() |
آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - JEYBUY - 26 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ
اینچوری که دوستان جوابا را میگن و رو هیچ کدوم جوابا درستی که دوستان میگن یکی نیست پس رو هیچ کدوم از سئوال هایی که زدیم فکر میکنیم درست زدیم حسابی نیست دوستان سئوال های بیستری از زبان -سیستم عامل و مدیریت یادشونه بزارن یا جوابایی که برا سیستم و زبان و مدیریت زدن فکر میکنن درست را بزارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون با این دو نمونه درصد ها تراز چند میشه ؟و اینکه اگه همه ۱۵ تا انتخاب که برا it بود کچا قبول میشه ؟ زبان ۳۶/۶% مشترک ۲۰% مدیریت ۵۰% پایگاه ۶۶% سیستم عامل ۲۰% معماری سفید هوش سفید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زبان ۳۰% مشترک ۱۳% مدیریت ۴۰% پایگاه ۵۵% سیستم عامل ۱۰% معماری سفید هوش سفید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - مهرزاد ۳۳۳ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ
به نظرتون چرا دفترچه سوال تا امروز بیرون نیومده از کجا میشه گیر آورد همیشه اینقدر طول میکشید |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - neda_Network - 27 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ)مهرزاد ۳۳۳ نوشته شده توسط: به نظرتون چرا دفترچه سوال تا امروز بیرون نیومده از کجا میشه گیر آورد همیشه اینقدر طول میکشیددفترچه آزاد اصلا بیرون نمیاد هم اینور کلیدش دوستان اگه جوابی دارید بنابر منبع و فصل بگید تا بچه ها بدونن چی را درست زدن جواب بدون منبع که کاربرد نداره بنابر استناد شخصیه خواهشن جواب درست بنابر منبع ذکر بشه تا برن دوستان بررسی کنن و یاجواب دقیق ذکر بشه با توضیح کامل نه یه گزینه ای ممنون ![]() |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - snowly1 - 28 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: منظورتو متوجه نشدمجواب اون از بقیه گزینه ها به نظر درست تره اما کلا سوال مشکل داشت neda140781یعنی تو میگی اونیکه جواب رو زده consistancy درست زده؟ neda140781صورت سوال این تست کنکور رو دقیق میتونی بگی تا من از یک استادی بپرسم. صورت سوال دقیق یادت هست؟ |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - neda_Network - 28 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ق.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط:سوال این بود اگه اشتباه نکنم:(25 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: منظورتو متوجه نشدمجواب اون از بقیه گزینه ها به نظر درست تره اما کلا سوال مشکل داشت منظور از کنترل همروندی(CONSISTANCYکدام یک از گزینه هاست؟(دقیقشا یادم نیست اما منظورش همین بود بازم اگه اشتباهه دوستان تصحیح کنن) ۱_ATOMIC و ۲_ CONSISTANCY و ۳_ ISOLATION و ۴_DURABILITY والا نمیدونم درست زده یا نزده باید تا نتایج صبر کرد حدس و گمان درست نیس ![]() |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - snowly1 - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط:سوال این بود اگه اشتباه نکنم:(25 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: منظورتو متوجه نشدمجواب اون از بقیه گزینه ها به نظر درست تره اما کلا سوال مشکل داشت تا اونجایی که من یادمه کلمه CONSISTANCY تو صورت سوال نبود و فقط تو گزینه ها بود. neda140781 اینطوری نبود(منظور از کنترل همروندی در تراکنش کدام یک از گزینه هاست) ؟ |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - neda_Network - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط:صفحه۴۸مقسمی نوشته :بخشی از DBMSبه نام کنترل همروندی(concurrency control)انجام میشود(28 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط:سوال این بود اگه اشتباه نکنم:(25 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: منظورتو متوجه نشدمجواب اون از بقیه گزینه ها به نظر درست تره اما کلا سوال مشکل داشت |
آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - ali0384 - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ
سوالات کنکور دانشگاه آزاد IT که ظاهرا پیدا نمیشه کرد ، کسی میتونه لا اقل تعداد سوالات هر درس را معلوم کنه؟ |
آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - snowly1 - 04 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ
راستی دوستان تو اون دوتا سوال سیستم عامل که راجب FCFS بود زمان ورود رو هم داده بودن یا فقط زمان انفجار رو داده بودن؟ یادتون اومد؟ |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - neda_Network - 04 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)ali0384 نوشته شده توسط: سوالات کنکور دانشگاه آزاد IT که ظاهرا پیدا نمیشه کرد ، کسی میتونه لا اقل تعداد سوالات هر درس را معلوم کنه؟ سوالات هر درس ۲۰ تا بود مشترکم ۲۰تا ![]() |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - JEYBUY - 09 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ
اینم سئوالات ارشد آزاد ۹۳ خالا دوستان جواب های سئوالات و درصد های خودشان را بزارند با تشکر |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - ali0384 - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ
فکر کنم در صدهای من این باشه ، علوم و تحقیقات را میارم ؟ زبان ۵ مشترک ۴۰ تا ۵۰ سیستم عامل ۵۰ تا ۶۰ پایگاه ۳۰ تا ۴۰ معماری ۵۰ تا ۶۰ هوش ۰ مدیریت ۰ |
RE: آزمون کنکور ارشد آزاد ۹۳ it - JEYBUY - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)ali0384 نوشته شده توسط: فکر کنم در صدهای من این باشه ، علوم و تحقیقات را میارم ؟ اکه می شود جواب های سئوالاتی که راکه پاسخ دادید بزارید ممنون |