![]() |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sand - 06 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ
من دارم طراحی الگوریتم رو از رو کتاب مقسمی میخونم ولی فصلی جدا برای گراف نداره البته کتاب ساختمان دادش فصل گراف داره و من خوندم. خواستم بپرسم لازمه برم گراف رو ازرو کتاب دیگه ای بخونم؟ ممنون میشم جواب بدین ![]() |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - tayebe68 - 06 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط: من هنوز موفق نشدم درس مهندسی نرم افزار رو بخونم اگر مشکل کمبود زمان ندارید، (که احتمالا دارید!!) پرسمن رو بخونید که کامل و مورد تایید همه ست. ولی اگر دنبال کتاب تستی مناسب هستید، راجع به کتاب انتشارات گسترش علوم پایه، که مولف هاش دکتر رضوانی و مقسمی هستند تحقیق کنید. من این کتاب رو پارسال بعد از امتحان پوران و نتیجه نگرفتن ازش انتخاب کردم و راضیم ... |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - atenaa - 06 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: دارم تست های نرم افزار می زنم{جزوه مدرسان} تو جزوه خودشون گفنن غلط هست اما تو کتاب غلطها تصحیح شده |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - tayebe68 - 06 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)maxi123 نوشته شده توسط: سلام امروز دفترچه آزمون دکترا رو دانلود کردم ولی داخل دفترچه سازمان سنجش اصلا خبری از رشته مهندسی کامپیوتر گرایش ITکد ۲۳۵۸ نبود،دو ماه هست درسای اون رشته رو خوندم ولی الان موندم چیکار کنم؟؟؟کسی از دوستان خبری از این رشته داره چرا امسال از این رشته نمیگیرن؟ این که خیلی بده، خواهر من هم برای همین رشته و گرایش مطالعه می کنه |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mahshid689 - 06 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ)sara901 نوشته شده توسط:(04 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۲ ب.ظ)mahshid689 نوشته شده توسط: سلام به همه بچه های مانشتی، اول تبریک بابت جمع صمیمی و فعالی ک ایجاد کردیدبه به سلام یار همیشگی من خوش اومدی به جمع ما علیک سلام یار خوشگلم ![]() الانم برو بخواب ک صبح خواب نمونی و من سرکوچه منتظر بمونم ![]() ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Riemann - 06 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ق.ظ
امروز هم تموم شد! کامپایلر فصل ۳ مرور شد ولی توی بازیابی از خطاها هنوز مشکل دارم گراف هم یه نگاهی به پیمایش گراف ها انداختیم ریاضی مهندسی هم سری فوریه رو یه نیم نگاهی انداختیم، ولی تبدیل فوریه بد جوری رو اعصابه. |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ghasem.n - 06 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ق.ظ
دارم گسسته می خونم امیدوارم امشب تموم شه فردا هم منطقی و نظریه رو می خونم که یه کم تعداد کتاب های مونده کم شه اعتماد به نفس بگیرم |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - H3NGAM3H - 06 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ق.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: تو جزوه خودشون گفنن غلط هست اما تو کتاب غلطها تصحیح شده آره دیدم صحبت های آقای جهانی رو اما خب زورم میگیره کتابش رو هم تهیه کنم ! اما متنش واقعا خوبه . برای تست هم باید یه فکر درست حسابی بکنم |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mehrdad7soft - 06 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ق.ظ
احساس میکنم دارم از شریف دور میشم ![]() انگیزهها به هر سوئی میدوند ما هم به دنبال آنها اما نخونیم نمیشه باید خوند ابتدا باید تقویت روحیه کنم بعد یه فشار حسابی برای این ۲ماه و اندی |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mhm-pc - 06 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: من دارم طراحی الگوریتم رو از رو کتاب مقسمی میخونم ولی فصلی جدا برای گراف نداره البته کتاب ساختمان دادش فصل گراف داره و من خوندم. خواستم بپرسم لازمه برم گراف رو ازرو کتاب دیگه ای بخونم؟ ممنون میشم جواب بدینآره خیلی لازمه. کلا ده ساله که توی کنکور سوالات گراف فقط مربوط به الگوریتم شده و تو درس ساختمان از گراف سوال نمیاد البته برای آی تی ها فرقی نداره و داوطلبانی که میخوان فقط برا مهندسی کامپیوتر-گرایش معماری بخونن( طراحی الگوریتم ندارن ) نباید مطالب مربوط به گراف بخونن. شما باید مطالب مربوط به: الگوریتمهای گراف- درخت پوشا- یافتن کمترین فاصله را بلد باشید. این مطالب در فصول ۲۲-۲۳-۲۴-۲۵ از کتاب clrs هست. نکات زیادی داره. کتاب های کنکوری کامل پوشش نداده این نکات را. توی کتاب جدید مدرسان چون بر اساس clrs نوشته شده مطالب بیشتری از این فصول توش هست. ولی متاسفانه این کتاب چاپش تموم شده. |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - maxi123 - 06 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
این که خیلی بده، خواهر من هم برای همین رشته و گرایش مطالعه می کنه [/quote] احتمالا باید مهندسی فناوری اطلاعات کد ۲۳۷۲ رو امتحان بدیم. دو تا درس رو اون اصلا نمی دونم چی هست،بازیابی اطلاعات و اموزش تجارت الکترونیک.عجب سازمان سنجشی داریم ۳ ماه مونده به کنکور میاد یه گرایش رو حذف میکنه بعدش باید یه گرایش جدید رو بخونی با چندتا درس جدید،تازه درسای دیگه ی که هم خوندی الکی بوده مثل منطقی و معادلات |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sand - 06 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ)mhm-pc نوشته شده توسط:(06 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: من دارم طراحی الگوریتم رو از رو کتاب مقسمی میخونم ولی فصلی جدا برای گراف نداره البته کتاب ساختمان دادش فصل گراف داره و من خوندم. خواستم بپرسم لازمه برم گراف رو ازرو کتاب دیگه ای بخونم؟ ممنون میشم جواب بدینآره خیلی لازمه. کلا ده ساله که توی کنکور سوالات گراف فقط مربوط به الگوریتم شده و تو درس ساختمان از گراف سوال نمیاد البته برای آی تی ها فرقی نداره و داوطلبانی که میخوان فقط برا مهندسی کامپیوتر-گرایش معماری بخونن( طراحی الگوریتم ندارن ) نباید مطالب مربوط به گراف بخونن. شما باید مطالب مربوط به: الگوریتمهای گراف- درخت پوشا- یافتن کمترین فاصله را بلد باشید. این مطالب در فصول ۲۲-۲۳-۲۴-۲۵ از کتاب clrs هست. نکات زیادی داره. کتاب های کنکوری کامل پوشش نداده این نکات را. توی کتاب جدید مدرسان چون بر اساس clrs نوشته شده مطالب بیشتری از این فصول توش هست. ولی متاسفانه این کتاب چاپش تموم شده. ممنون از کمکتون . به نظرتون کتاب طراحی الگوریتم پوران فصل گرافش خوبه؟ کافی هست ؟ |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mhm-pc - 06 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ب.ظ)sand نوشته شده توسط:نه اصلا کامل نیست کتابهای کنکوری.کلا درمورد همه مطالب درس ساختمان و الگوریتم کتابهای کنکوری کفایت نمیکنه. شاید برای آی تی و علوم کامپیوتر کافی باشه.(06 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ)mhm-pc نوشته شده توسط:(06 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: من دارم طراحی الگوریتم رو از رو کتاب مقسمی میخونم ولی فصلی جدا برای گراف نداره البته کتاب ساختمان دادش فصل گراف داره و من خوندم. خواستم بپرسم لازمه برم گراف رو ازرو کتاب دیگه ای بخونم؟ ممنون میشم جواب بدینآره خیلی لازمه. کلا ده ساله که توی کنکور سوالات گراف فقط مربوط به الگوریتم شده و تو درس ساختمان از گراف سوال نمیاد البته برای آی تی ها فرقی نداره و داوطلبانی که میخوان فقط برا مهندسی کامپیوتر-گرایش معماری بخونن( طراحی الگوریتم ندارن ) نباید مطالب مربوط به گراف بخونن. شما باید مطالب مربوط به: الگوریتمهای گراف- درخت پوشا- یافتن کمترین فاصله را بلد باشید. این مطالب در فصول ۲۲-۲۳-۲۴-۲۵ از کتاب clrs هست. نکات زیادی داره. کتاب های کنکوری کامل پوشش نداده این نکات را. توی کتاب جدید مدرسان چون بر اساس clrs نوشته شده مطالب بیشتری از این فصول توش هست. ولی متاسفانه این کتاب چاپش تموم شده. علاوه بر نکات و تمرینهای کتاب clrs کتاب ۶۰۰ مساله قدسی هم فصل گرافش( و فصول دیگه اش ) تستهای فوق العاده خوب و جدیدی داره که خیلی میتونه مفید باشه. |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - A.Nouri - 06 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
سلام دوستان امیدوارم حال همگی تون خوب باشه. تقریبا دو ماه به کنکورتون مونده. احتمالا هر چه به کنکور نزدیکتر میشد میزان استرس و نگرانی های شما بیشتر میشه و همه ی اینها طبیعیه. ولی سعی کنید که در این مدت باقیمانده میزان تلاشتون رو بیشتر کنید و نگران چیزی نباشید. سعی کنید تمرکزتون رو بر روی کنکور بیشتر کنید. اگر هنوز در حال مطالعه ی مطالب جدید هستین، خلاصه برداری و نکته برداری یاتون نره. در ماه آینده که زمان مرور و جمع بندی هست، خیلی به دردتون می خوره. براتون آرزوی موفقیت دارم. |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - majidit - 06 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: سلام خیلی خوشحالم این تاپیک دوباره باز شده!!! بله همین ۳ فصل هستش |