کلید سازمان سنجش برای کنکور ۹۰ مهندسی - نسخهی قابل چاپ |
RE: کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۷ ق.ظ
[tex]=((correct*3)-wrong)/(all*3)[/tex] |
RE: کلید سازمان سنجش - danialfx - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۴ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۴ ق.ظ)NoOne نوشته شده توسط: [تعداد درستها ضرب در ۴ منهای (تعداد غلطها ضرب در ۲تقسیم بر ۳)] تقسیم بر ۱۲۰ ضرب در ۱۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشید. این فرمول رو از کجا بدست اوردین؟؟؟ |
RE: کلید سازمان سنجش - yas67 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۵ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۳ ق.ظ)eL2rado نوشته شده توسط:فعلا که ۷ ترم شاگرد اولم ،آخه من الان ترم هشتم. پس لازم نیست اقدامی بکنیم؟نه من ITشرکت نکردم(08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۷ ق.ظ)yas67 نوشته شده توسط: من درصدام دوباره حساب کردم |
RE: کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۷ ق.ظ
[tex]percent=(((correct*3)-wrong)*100)/(all*3)[/tex] |
کلید سازمان سنجش - Msccom - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ
مرسی آفاق جون با فرمول خودمم همینا درومد.رتبمو نمیدونی چند بشه؟ |
کلید سازمان سنجش - hsh88 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۸ ق.ظ
درصدای من زبان ۰ ریاضی ۲۰ مشترک ۲۵ معماری ۱۰ هوش و نرم هم حساب نکردم با اون ریاضی که من میزدم و آماده بودم اما نشد میدونم که دیگه کنکور نمیدم خیلی نامردی خدا حق من این نبود. |
کلید سازمان سنجش - yas67 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۳ ق.ظ
یه سوال برای هر کی کد دفترچه مشترک وتخصصیش یکی بود؟یعنی امکان داره کد مشترک متلا a بوده باشه و کد دفترچه تخصصی مثلا b بوده باشه? |
کلید سازمان سنجش - Msccom - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ق.ظ
من با ۵۳ و ۷۵ مخالفم............ اعتراض به جایی میرسه؟اصلا از کجا باید به گوششون برسه؟ |
RE: کلید سازمان سنجش - shahryar - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۶ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۳ ق.ظ)yas67 نوشته شده توسط: یه سوالمال من که فرق داشت.d,e بود مال من |
RE: کلید سازمان سنجش - fantasia - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ق.ظ
درصدای منم اینطوری شد: زبان ۲۰ ریاضی ۳۰ مشترک ۲۰ هوش ۳۱/۶۶ با این حال که حسابی آماده بودم نمی دونم چی شد که اینطوری شد خودم که هنوز تو شوکم |
RE: کلید سازمان سنجش - shahryar - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۹ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ق.ظ)NoOne نوشته شده توسط: من با ۵۳ و ۷۵ مخالفم............ببین این وسط تنها چیزی که اهمیت نداره نظر من و تو هستش اینا خودشون می برن و می دوزن! |
کلید سازمان سنجش - admin - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۱۸ ق.ظ
اون دوستمون که شاگرد اول بود: حتما باید یه برگه که معرفی کننده شاگرد اولیت هست رو پر کنی و برای سازمان سنجش ارسال کنی. در غیر این صورت سهمیهای بهت تعلق نمیگیره. لطفاً به مدیر گروه و دفتر استعدادهای درخشان دانشگاهتون حتماً یه سر بزن که حقت ضایع نشه. |
کلید سازمان سنجش - mehrline - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۰۶ ق.ظ
سلام یه سوال؟ بچهها، من زبان وقت نکردم بزنم. امتیاز منفی که نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: کلید سازمان سنجش - parvaz_hj - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۰۷ ق.ظ
من هم درصد هام...اما سوال سمیپسون باید تغییر کنه اخه رونتر از ماشین حساب هم مگه هست واسه این سوال؟؟؟با ماشین حساب حساب کردم توی خونه شد ۰/۹۳!!! دوستان واسه این سوال حرفی ندارید واقعا؟؟؟!!!! بعد ۲ سال خوندن و تسلط زیاد زبان: ۰ ریاضی ۱۰ مشترک:۳۰ تخصصی: ۱۸ در مورد سوال تخصصی گرامر slr , lalr بابا من جدول هر دوشو کشیدم دقیق یکی در اومد...اینو ما باید به کی بگیم اصلا حاضرم جدوالو بکشم بفرستم..به کجا باید بفرستیم؟؟!!!! من مطمئنم!!! یکی از دوستان من فقط ۲ ماه خوند اصلا هم به پای من یا دوستان دیگهام نمی رسید ...الان درصداش یه چیزایی حدود من شده...جالبه... یا اون سوال الگوریتم که اجتماع خواسته بود زده logn!!! درحالی که اجتماع در n به دست میاد!!! آقای تنهایی یکم ما را راهنممایی کنید به کی باید بگیم؟؟؟ توی این امتحان اگه سوال اسون بود مثل گسسته یا نظریه(خونده و نخونده یا زیاد خونده فرقی نداشت همه با یکم امتحان می تونستند جواب بدن)اگه سخت بود، هم خوندهها هم نخوندهها هیچ کدوم جواب نمی دادن!!!حالا فرق ماها چه طوری معلوم میشه؟!!! arshad90 خیلی خوشحالم که درصد نرمت خوب شد. انشاءالله خیلیییی باید امیدوار باشی عزیز برای من حتما خیری توش هست که دولتی نشد.حتما...حتما....هرچی از جانب خدا می رسه قطعا خیر مطلقه... |
RE: کلید سازمان سنجش - samanium - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۲۴ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: درصد های من رو ببینید بعد از دو سال تلاش در حد تیم ملی خراب کردمجواد چیزی از ارزشات کم نمیشه تحلیلات توو الگوریتم و ساختمان داده دقیق و جالب بودن میتونی ... بازم تلاش کنی موفق باشی |