تالار گفتمان مانشت
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - lotus - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ

سلام
دوستان من هر چی گشتم پیدا نکردم که رتبه های قبولی پارسال و دانشگاه قبولیشون کجا بوده. هم رشته آی تی هم کامپیوتر!
اگه کسی اطلاعاتی داره یا لینکی توی مانشت هست لطف کنه و بگه. ممنون میشم
با خودم دو دوتا چهار تا کنم؛ شبا خواب دانشگاهها رو با رتبه های قبولی رو ببینم!Big Grin

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - ۸Operation - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ

تنها سه روز دیگر تا ختم تقریبی همه بلاتکلیفی ها ....
خدایا هوای هممونو داشته باش...بچه های تاپیکهای مهر،آبان ،آذر،دی و بهمن و.... یاد جو اون روزا بخیر....

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - mohammadali1990 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ

(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:  دایا هوای هممونو داشته باش...
amin

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - mohammad568 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ

(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ق.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط:  منکه تو کل دانشگاههای ایران یه گشتی زدم تو خواب هر بار خواب میبینم یجا قبول شدم،امیدوارم همش خواب و خیال نباشه...

انشاالله یه جای خوب قبول بشی

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - خانه سبز - ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ب.ظ

مردم رو گذاشتن سرکار جوانان حتما باید سر کار باشن

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - tarane.68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ

تبریییک به همه کسایی که رتبه های خوب کسب کردند
امیدوارم که همیشه موفق باشند و به درجات عالی تر برسند.

من اولین سالی بود که شرکت کردم
۴۲۵ نرم افزار و ۳۶۱ الگوریتم شدم
میدونم رتبه هام خوب نیست.ولی امیدوار کننده بود

به نظر شما با این رتبه ها جایی قبول میشم؟

لیست پذیرفته شدگان سال قبل رو کجا میتونم ببینم.هرچی سرچ کردم پیدا نکردم

ممنون.
بازم تبریییییییییییییک

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - mohammadali1990 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ

اشالا همه موفق باشن و به ارزو هاشون برسن

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - gigabyte - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۶ ب.ظ

سلام
با ۱۷۰۰ آی تی تجارت کجا و چی میشه قبول شد؟! امیدی هست؟

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - pershang - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ

سلاااااااااااام تبریک میگم به همه کسانی که نتایج خوبی گرفتنSmile
میدونم توقعم خیلی بالاست ولی با رتبه ۳۵۰۰ گرایش ۱و۴ آی تی و سهمیه رتبه اولی میتونم یه کوچولو به غیر انتفاعی امیدوار باشم؟؟؟Big Grin

RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - reyhaneh64 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)tarane.68 نوشته شده توسط:  لیست پذیرفته شدگان سال قبل رو کجا میتونم ببینم.هرچی سرچ کردم پیدا نکردم

ممنون.
بازم تبریییییییییییییک

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - shozdeh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ

تبریک به همه دوستان
بعد از عمری:
۲۰ امنیت و شبکه
۲۲۳ هوش
بقیم که خوب نیست....

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - SHF - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ب.ظ

پارسال تا رتبه ۱۲۰۰ غیر انتفاعی اونهم در مهرماه که مجددا انتخاب رشته بود پذیرش داشت.
امسال رو نمی دونم
پارسال ۵۱۸۱ نفر مجاز می شدند
امسال ۸۰۲۰ نفر

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - rezareza2 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ

تبریک به همه دوستان گل مانشتی که رتبه های خوب آوردن.
دوستانیم که نتیجشون راضی کننده نبود ایشالا باز با همت و سعی و تلاش میرسن به چیزی که میخوان.
بچه ها ظرفیت های دانشگاههای تهران کم شده متاسفانه، بنظرتون با ۱۲۳ نرم کجا رو میشه آورد ؟

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - n.daemi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ

سلاااااام به همه ی دوستان

امیدوارم همه به رتبه ای که دوست داشتن رسیده باشن و اگه بدشانسی آوردن و نرسیدن توی مرحله ی بعدی خوش شانس باشن Smile

رتبه های من :

۶ تجارت / ۳۸ شبکه

بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژه‌ی بروبچه‌های ۹۲ - mhs_fr69 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)shozdeh نوشته شده توسط:  تبریک به همه دوستان
بعد از عمری:
۲۰ امنیت و شبکه
۲۲۳ هوش
بقیم که خوب نیست....
تبریک!
منم ۱۷ امنیت شدم به نظرت شریف میاریم؟؟؟؟؟