|
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: نمیدونم این منفیا چیه الکی به بچه ها میدن من هر جا دیدم بیخودی منفی دادن مثبت میدم که اثر منفی خنثی شه فرناز جان نبودی این منفی دادن قضیه داره ۱روز کلا سر این مسئله بحث و اختلاف بود بین علما، یکی هست الکی منفی میده! |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - samaneh@90 - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ ب.ظ
salam bacheha be nazaretun to parseh che rotbehai mitunan omid be rotbe zir 100 tu arshad asli dashte bashan?man shodam 92 albate kheili bideghati karde budam |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - s.sadri - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط: بچه ها کسی آزمون ۲۵% پارسه دیروز رو آپلود نکرده جایی؟؟؟۲۵% اول آی تی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: salam bacheha be nazaretun to parseh che rotbehai mitunan omid be rotbe zir 100 tu arshad asli dashte bashan?man shodam 92 albate kheili bideghati karde budamمعمولا از مشاور های موسسه بپرسید یه ضریب دارن که تقریب میزنن. مثلا ماهان میگه رتبتو در ۲/۷۳ ضرب کن. مثلا اگه رتبت ۱۰ شد رتبه ی اصلیت باید حدود ۲۷/۳ باشه که اون ۰/۳ نفر خیلی مهمه
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asiehmohammadian - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: سلام هیچ کس نیست جواب سوال من و بده؟ چرا شما فقط جواب سوالای کسایی که می شناسین و میدین؟
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - svk7 - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:(29 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط: کارنامه ی من بالاخره اومد ولی جای رتبه و تراز کل خالیه مرسی گذاشتم"رتبه ی من را نشان بده" ولی خالین فیلدا کنکور اصلی اینطورنشه
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Payam92 - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: هیچ کس نیست جواب سوال من و بده؟چرا عصبانی میشی؟ هیچ سوالی رو بچه های مانشت بی جواب نمیذارن. تو بازار هست میتونی بخری. مثلا تشریح کامل مسائل clrs انتشارات نص یا ... ولی توی اینترنت فکر نکنم از این کامل تر باشه . جناب asusx59sr یه صفحه گذاشتن که جوابهای دیگه ای توش بود میتونید استفاده کنید. |
|
Re: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Amir V - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ
دوستان سوال ۷۹ پارسه رو میشه جوابش رو توضیح بدید؟ تو پاسخنامه کامل توضیح نداده. (سوال ۱ سیستم عامل) Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - *farnaz* - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:(29 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: سلام من اگه میدونستم جواب میدادم مشکل خودمم هست کلی گشتم کتابی که تمریناتو کامل حل کنه پیدا نکردم ولی شاید امسال چاپ کرده باشن باید بازار سر بزنی |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ب.ظ
این گسسته رو ۶ دور تا الان از روی پوران و گریمالدی خوندم..... وقتی میام مسئله حل کنم یا تست بزنم، فقط سوالها برام آشناست ولی پاسخها غریبه....... عجب.................................... |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 29 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:(29 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: سلام برای تمرینات CLRS یک کتاب در بازار موجوده که نشر معارف دینی هست و نویسنده اون هم هاشم داورپناه و مریم گلچین هست این کتاب دقیقا همون سوالاتی هست که در اون پی دی اف قید شده! فقط تنها مزیتش فارسی بودنشه و اینکه بجای اینکه چشماتون به مانیتور باشه به کتابه!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: این گسسته رو ۶ دور تا الان از روی پوران و گریمالدی خوندم..... وقتی میام مسئله حل کنم یا تست بزنم، فقط سوالها برام آشناست ولی پاسخها غریبه....... منم دقیقا همین مشکلو دارم!زمان پیش دانشگاهی موقع امتحان گسسته یه جمله از خودم ساخته بودم تنها با ۲ کلمه و بسیار بسیار پر معنا ![]() که " گسسته، گسستم "
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - moha - 29 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: مشاور به من گفت که خلاصه نویسی نکن. توی کتابت با چند رنگ هایلایت کن. سری اول ی رنگ سری دوم ی رنگ ..... من همیشه عادت دارم اینجوری بخونم تو کتابام همه رنگی هست عالیه برا مرور های بعدی |
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asiehmohammadian - 29 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
وااااااااای بالاخره منم حساب کردین و جواب دادین ![]() داشتم کم کم از بچه های مانشست ناامید میشدم ، فکر کردم فقط جواب دوستاتون و میدین مرسی از راهنمایی همتون |
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - alireza.tabasi - 29 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ
سلام ، به همه دوستان مانشتی بچه ها ممنون میشم اگه منم در جمع صمیمی خودتون راه بدین ![]() من هنوز هیچ کتابی رو تموم نکردم ولی امیدوارم که امسال با کمک شما دوستان خوب بتونم مثل همه ی شما ( که رتبه های برتر کنکور امسالین ) موفق بشم
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 30 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: وااااااااای آخه دوست من شما اگه به همون قسمت طراحی الگوریتم در تالار رجوع کنید مطمئنا تموم سوالاهای خودتونو میبینید. اینجور سوالا کمی تکراریه. قبل از شما هم این سوال بارها برای دیگران پیش اومده و اونجا هم بارها مطرح شده. موفق باشید |