گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - harika-z - 03 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ)bikhialbaw نوشته شده توسط: سلام دوستان، خسته نباشید این اولین پست منه تو مانشت البته برا کنکور ۹۵ بابت توضیح سمافور ممنون من خودم ازمونهای سنجش شرکت میکنم.بنظرم اول سنجش بهتره بعدش پارسه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - harika-z - 03 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام به همه اره بخدا فقط راه میرن رو اعصاب ادم.من خودم تا ظهر کار میکنم امروز هم اخرین روز کاریم هس.هی ناامیدم میکنند.تو اینجا پست گذاشتم.دیگه به حرفاشون اهمیت نمیدم. یکیم اینکه معدل چقد تاثیر میذاره؟من معدلم ۱۴/۴۸تاثیر منفی داره ؟ میگن معدلت ۱۷باشه رتبه ات ۴۰۰باشه با تاثیر معدل میشه ۲۰۰/واقعیت داره؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - khordad.girl - 03 دى ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:راهیان مزخرفه بچه ها...سوال راحت پارسال رو بخاطر این کتاب من اشتباه زدم ...! پیشنهاد: راهیان نخونید(02 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ)hosein 94 نوشته شده توسط:(02 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ب.ظ)Miss Sahar نوشته شده توسط: بچه ها برای درس هوش مصنوعی چه کتابی خوبه؟ من خودم راهیان ارشد دارم اما شنیدم نصیر خوبه. کسی نصیر رو خونده؟ پوران و پارسه هم خوبه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - deep-romance - 03 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:سلام من راهیان و نصیر رو دارم، هر دوش رو با هم میخونم ویدیوهای رامین رهنمون هم نگاه می کنم، راهیان سادگیش خوبه. نه؟ کجاهاش غلط داره؟ من ۵ فصل اول رو خوندم(02 دى ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:راهیان مزخرفه بچه ها...سوال راحت پارسال رو بخاطر این کتاب من اشتباه زدم ...! پیشنهاد: راهیان نخونید(02 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ)hosein 94 نوشته شده توسط:(02 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ب.ظ)Miss Sahar نوشته شده توسط: بچه ها برای درس هوش مصنوعی چه کتابی خوبه؟ من خودم راهیان ارشد دارم اما شنیدم نصیر خوبه. کسی نصیر رو خونده؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - davood_2016 - 03 دى ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ب.ظ)harika-z نوشته شده توسط:(03 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام به همه خیلی بعید می دونم! کارنامه های مانشت که اینطوری نشون نمی ده یکی دو نمونه کارنامه دیدم حتی با معدل حدود ۱۵ هم رتبه زیر ۶۰ شدن. ارزشش همون ۲۰% و به چشم ۲۰% بهش نگاه کنید و ۸۰% یعنی ۴ برابر به کنکورتون اهمیت بدین. اگه فارغ التحصیل شدید که ۱۰۰% به کنکور فکر کنید! |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - bahram_khan - 03 دى ۱۳۹۴ ۰۵:۳۶ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط:(03 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ب.ظ)harika-z نوشته شده توسط:(03 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام به همه معدل اونقد که فکر می کنید در رتبه تاثیر نداره من خودم یه کارنامه دیدم با معدل ۱۴/۵ رتبه اش تک رقمی شده بود. فرق یه مدل ۱۸ با یه معدل ۱۴ زیاد نیست اگه شما معدلتون ۱۴ باشه و دوتا سوال بیشتر(البته صحیح) جواب بدی اون موقع تو شرایط مساوی قرار می گیرید. در ضمن معدل پایین تاثیر منفی رو رتبه نداره مثلا یکی که معدل ۱۸ هست اگه از ۱۰۰ امتیاز ممکن ۸۰ امتیاز بهش بدن اون موقع به معدل ۱۴/۵ شما هم یه ۵۰ امتیاز تخصیص میدن. دوست عزیز برو درستو بخون و رو معدل زیاد مانور نده. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Densike - 03 دى ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۴ ۰۵:۳۶ ب.ظ)bahram_khan نوشته شده توسط:(03 دى ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط:(03 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ب.ظ)harika-z نوشته شده توسط:(03 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام به همه معدل من ۱۳.۳۹ بود .. انقدر خودتون رو درگیر این چیزا نکنین .. درستون رو بخونین نتیجشو میگیرین (۰۳ دى ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ)harika-z نوشته شده توسط:(03 دى ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ)bikhialbaw نوشته شده توسط: سلام دوستان، خسته نباشید این اولین پست منه تو مانشت البته برا کنکور ۹۵ سنجش افتضاح هست .. یه آزمون سنجش دادم پارسال از بیخ و بن پشیمون شدم .. آزمون آخر سنجش شبکه همش از لایه فیزیکی بود کلن حذف شده .. کلی غلط داشت !! کلیییییییی |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - wskf - 03 دى ۱۳۹۴ ۰۶:۵۹ ب.ظ
سلام دوستان کسی میدونه برای امنیت دانشگاه تربیت مدرس بالاتره یا امیرکبیر؟ براین این دانشگاه ها چه رتبه ای لازمه ؟ و اینکه درسا رو باید چند درصد زد تا به این دانشگاه ها رسید؟ مرسی اگه حداقل به سوال اخرم جواب بدید.. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fahimeh1234 - 03 دى ۱۳۹۴ ۰۷:۵۵ ب.ظ
دوستانی که برای معماری از فیلم های گودرزی استفاده کردن میشه بگن تا فیلم چندم تا ۵۰ درصد پارسه رو پوشش میده؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fatemeh7192 - 03 دى ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ ب.ظ
سلام دوستان کسی میدونه برا ۵۰ درصد اول ازمون مدرسان چه فصلایی از کتاب رابینزو برای مدیریت باید بخونیم؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - simorgh - 03 دى ۱۳۹۴ ۰۹:۰۴ ب.ظ
سلام به عنوان اولین پستم در این تاپیک می خوام بدونم شماها موقعی که نیاز به یک refresh دارید چیکار می کنید؟ مثلا یه وقتایی پیش میاد که سرعت خواندنمون کند میشه یا انرژی مون برای خوندن کم میشه باید چیکار کرد؟ خلاصه برای انرژی گرفتن مجدد، شما چه پیشنهادی دارید |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - atefe222 - 03 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۴ ۰۸:۵۷ ب.ظ)fatemeh7192 نوشته شده توسط: سلام دوستان واقعا ک خیلی بده سرفصلاشون یکی نیست.فکر میکنم فوصل ۱ تا ۹ و دو فصل اخر باز اگه کسی پاسخ دقیقتری داشت ممنون میشم (۰۳ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ق.ظ)harika-z نوشته شده توسط: سمافور تو سیستم عامل چیه هاااا؟ منم برای اولین بار که این فصلو خوندم همین حسو داشتم.یه بار دیگه از اول فصل شروع کن بخون.مطمئن باش اینبار درکش میکنی |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Densike - 03 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ب.ظ
۱ سوال سنجش آخر کامپیتر توی کنکور آی تی اومد ولی این ربطی نداره این سوال چندین بار مشابهش اومده بود توی کنکور .. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - bikhialbaw - 04 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ
من مصاحبه بچه های سال قبل رو دیدم و تصمیم رو برا پارسه گرفتم، ولی هنوز ثبت نام نکردم منتظر فرصت هستم! من سال پیش مدرسان بودم غلط زیاد داره چرا با این همه پولی که میگیرن کار درست انجام نمیدن هیچکدوم!!!!!!! |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - IT.girll - 04 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط: منم به مدت درگیرش بودم، گیر داشت و سخت بود کلاً. لم تزیرق برای اتوماتای پوش داون که فکر کنم خیلی سخت تر بود! بهتره تا یه حدی وقت بذارید از مطالب مانشت و سایت های دیگه استفاده کنید. ولی به نظرم اگه مسلط نشدید دیگه قیدشو بزنید. تسلط نصف و نیمه هم به نظرم مخربه و عامل نمره منفی! درسته.. ممنونم از راهنماییتون. |