گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - narjesk - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: سیستم عامل مقسمی به همراه تستاش تموم شد اره درسته ولی من درمورد ساختمان داده و طراحی شنیدم که مقسمی تنها کافی نیس !! حالا می خوام یه کتاب دیگه رو هم امتحان کنم که کمال تر بشه و حالا شک دارم کتاب دوم چی باشه |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - IT93 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
دوستان با ساختمان گسسته و تست هاش چیکار میکنید؛ خوب میزنید؟ ۱ سری از فصل هاش واقعا سخته... خیللی انرژی بر هست |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - b.kiani - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
همه دوستان خسته نباشین. از فردا روش مز شروع میکنم و با انگیزه ادامه میدم. با ارزوی موفقیت همه مانشتیها |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mphoenix - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ)sharif92 نوشته شده توسط: ترجمه فارسی کروس و راس شهر ما نیست؟کتاب زیاد مشکلی نیست، اگه انگلیسی تون نسبتا خوبه، انگلیسی اش رو بخونید. من pdf اش رو دارم. اگه تو منابع اینجا نبود بگید بفرستم واستون. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - m_molodi - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ
بچه ها سلام من یک مشکل بزرگ دارم اصلا تمرکز حواس ندارم خواهش میکنم کمک کنید |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
آقا این محاسبات فصل اولش که بحث خطاهاست تا حالا سوال کنکور مهندسی داشته نکاتش چین؟رو چی تاکید میشه؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: دوستان با ساختمان گسسته و تست هاش چیکار میکنید؛ خوب میزنید؟ سلام دوست عزیز آره تستهاش مشکلن و باید مهارتمون رو زیاد کنیم امروز هم طراحی الگوریتم و هوش و محاسبات خوندم امیدوارم دلگرم و امیدوار باشین. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: ۲روزم هدر رفتعزیزم دیروز اومدی گفتی امروزم هدر رفت . امروزم اومدی گفتی ۲ روزم هدر رفت . خب خودت فکر کن دیگه آخرش نیای بگی حییییییییییییف اگه اون روزارو هدر نمیدادم الان یه جای دیگه بودمااااااااااا از وقتت خوب استفاده کن دیگه . ایشالا فردا بیای بگی دیروزم جبران شد |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ)m_molodi نوشته شده توسط: بچه ها سلام من یک مشکل بزرگ دارم اصلا تمرکز حواس ندارم خواهش میکنم کمک کنید سلام دوست عزیز من هم اول مشکل شما رو داشتم اما بعد با انتخاب یه جای مناسب و سعی بر داشتن تمرکز و خالی کردن کردن ذهنم از همه چیز تونستم شروع کنم و تا حالا هم خوب پیشرفتم البته باید بهتر بشه. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ)mohammadtaha نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)sara901 نوشته شده توسط:سلام ایوالل زدی تو خال ۴۰۰ امتیاز |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: آقا این محاسبات فصل اولش که بحث خطاهاست تا حالا سوال کنکور مهندسی داشته سوال همین امسال از همین خطاها بود که من هنوز قسمت دوم اون سوال رو نمیدونم که چرا [tex]x > \sqrt \frac{2}{u}[/tex] و این u از کجا اومده |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط:جدی؟ این پوران که چیزه خاصی نگفته فقط یه دونه قضییه !!!!!(26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: آقا این محاسبات فصل اولش که بحث خطاهاست تا حالا سوال کنکور مهندسی داشته چیکار کنیم واسه این فصل؟؟چی بخونیم؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - eli-77 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ
سلام بر همگی ۲ فصل هوش خوندم انتگرال مختلط هم تست هاش فقط مونده. آزمونای پارسه از ۳ آبان شروع میشه اگه تقریبا از ۲۰ مهر بخوام رو اون وقت بزارم و برنامم رو عوض کنم فکر کنم به مدار الکتریکی خوندن نرسم.... چیکار کنم مدار و بیخیال شم یعنی؟؟!؟! بجز هوش و ریاضی که دارم می خونم محاسبات و مدارالکتریکی و نظریم مونده یعنی می رسم تمومشون کنم؟!؟! شما ها از کی میخواین برنامه هاتونو عوض کنین و رو آزمونا وقت بزارین؟؟!؟! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mindhunter - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ
خوب از خودم رازیم تستای پیچیدگی و روابط بازگشتی مقسمی . ماهان رو زدم رفتم روی ۶۰۰ تست!! ماشالا دکتر قدسی هرچی سوال چیزداره اورده تو کتاب از ۲۰ تا فقط ۱۰ ۱۲ تاش رو جواب دادم بقیشو نصفه نیمه ولی خوب بود خداروشکر دوستان من پارسال کنکور دادم امسال هرچی میخونم احساس میکنم تکراریه قبلا خوندم حوصلم سر میره زودی میرم روی تست، شما هم چنین حسی دارین؟؟؟؟ راستی کتاب شبکه کراس رو میخونین حتما باید کنارش حقیقت یا پوران و بخونین اما مثالایی که کراس داره واقعا تکه ، مفهومین اما راحته باید درکش کنی نمیدونم چرا حس مدیریت نمیاد برم سمتش الان ۱۰ روزه نخوندم :-S (۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ)narjesk نوشته شده توسط:تست میخوای یا درس؟؟ بنظرم وقتتو بزار روی تست اونم پوران چون واقعا اگه ۷۰% مطالبو بفهمی با تثبیت بهتر از اینه ۱۰۰ مطالبو پوشش بدی بدونه تثبیت!!(26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: سیستم عامل مقسمی به همراه تستاش تموم شد |
Re: RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - unicornux - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: خوب از خودم رازیم تستای پیچیدگی و روابط بازگشتی مقسمی . ماهان رو زدم رفتم روی ۶۰۰ تست!! ماشالا دکتر قدسی هرچی سوال چیزداره اورده تو کتاب از ۲۰ تا فقط ۱۰ ۱۲ تاش رو جواب دادم بقیشو نصفه نیمه ولی خوب بود خداروشکر دوستان من پارسال کنکور دادم امسال هرچی میخونم احساس میکنم تکراریه قبلا خوندم حوصلم سر میره زودی میرم روی تست، شما هم چنین حسی دارین؟؟؟؟ من بد جور اینطورم. اصن یه جورایی حوصلم سر میره موقع خوندن. ولی فکر کنم این حس و باید از خودمون دور کنیم :-) بدبخت میشیم! ! ! Sent from my ME172V using Tapatalk 4 |