|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ ب.ظ
یکی به من بگه کی مثل استاد ما می تونه انقدر شبکه رو بد درس بده که منی که عاشق شبکهام دلم نخواد بخونمش؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - ایرسا - ۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: یکی به من بگه کی مثل استاد ما می تونه انقدر شبکه رو بد درس بده که منی که عاشق شبکهام دلم نخواد بخونمش؟؟؟
یکی تو مایه های استاد هوش مصنوعی ما
داغ دلمو تازه کردی! از رو اسلایدهای کتاب راسل درس میداد یه بار وقتی داشت الگوریتم *A رو درس میداد داشت یه شکلی رو توضیح میداد بعد تابلو غلط غلوط میگفت! بچهها با کلی بحث حالیش کردن که منظور اصلی این مثال و این شکل چی بوده!!!!
خدایش اینا داستان علمی تخیلی نیستا!!!!!!! ما اینا رو دیدیم ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ
خوبه اون هوش مصنوعی درس می داده!حالا غلط هم می گفته باز هوش مصنوعی بوده!این که همه اش می آد سر کلاس در مورد وایر لس خونشون و سرعت دانلود حرف می زنه!حالا هم باید ۲۵۰ تا اسلاید و که ماست مالی کرده بریم امتحان بدیم!ای خداااااااااا!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Jabar-Asadi - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ب.ظ
چقد استادای کم دانش (شما بخونید بیسواد !!) میرن رو اعصاب آدم.... تازه کلی هم خودشون رو برای دانشجو میگیرن .......
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: خوبه اون هوش مصنوعی درس می داده!حالا غلط هم می گفته باز هوش مصنوعی بوده!این که همه اش می آد سر کلاس در مورد وایر لس خونشون و سرعت دانلود حرف می زنه!حالا هم باید ۲۵۰ تا اسلاید و که ماست مالی کرده بریم امتحان بدیم!ای خداااااااااا!!
=====
حداقل خوبه داره واقعیت میگه !!! اگه بره تو فاز خالی بندی چی میشه (استادای خودمونو نمی گم هاااا..... یکی یه جایی....... )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - ایرسا - ۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: خوبه اون هوش مصنوعی درس می داده!حالا غلط هم می گفته باز هوش مصنوعی بوده!این که همه اش می آد سر کلاس در مورد وایر لس خونشون و سرعت دانلود حرف می زنه!حالا هم باید ۲۵۰ تا اسلاید و که ماست مالی کرده بریم امتحان بدیم!ای خداااااااااا!!
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط: چقد استادای کم دانش (شما بخونید بیسواد !!) میرن رو اعصاب آدم.... تازه کلی هم خودشون رو برای دانشجو میگیرن .......
=====
حداقل خوبه داره واقعیت میگه !!! اگه بره تو فاز خالی بندی چی میشه (استادای خودمونو نمی گم هاااا..... یکی یه جایی....... )
حداقل اگه خالی ببنده میتونه به خلاقیت ذهن شما کمک کنه!!!
این بنده خدا استاد ما ارشد هوش بود و برا دکترا فکر میکنم آزمون داده بود و منتظر نتیجه بود البته هر دو تاش رو آزاد، بعد اونوقت یه الگوریتم *A رو مونده بود!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط: چقد استادای کم دانش (شما بخونید بیسواد !!) میرن رو اعصاب آدم.... تازه کلی هم خودشون رو برای دانشجو میگیرن .......
=====
تو مود خالی بندی نیست اما تو مود کلاس گذاشتن هست!
من مبانی ای تی رو هم با این استاد پاس کردم!
باور کنین از مبانی ای تی هیچی یادم نیست جز اینکه استادمون یه بار تو دبی از عابر بانکش زیاد پول کشیده عابرش قفل شده!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Jabar-Asadi - 29 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ب.ظ
فشار روانی روی کسایی که درس می خونن همیشه زیاده .... چاره ای نیست باید تحمل کرد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Fardad-A - 29 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ
چه کم طاقتید؟ اگه خواستید بگید مشکل چیه تا یک کم سبک بشید .شاید تونستیم کمک کنیم. یک چند دقیقه در فضای سبز قدم زدن حال و هواتون رو عوض میکنه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Fardad-A - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۰ ب.ظ
[
شاید باید میگفتم طاقت بیارید. من یک دوستان خیلی نزدیک دارم که وضعیت اینجوری داره. باور نمیکنید برای اینکه بتونه زندگی رو اداره کنه و به درسش هم برسه چقدر مشکل داره.
البته خب آقایون باید هم اینجوری باشند و با مشکلات دست وپنجه نرم کنند.
بهر حال فکر کنم جز روحیه دادن کاری از دستم بر نمیاد. مطمئنم طعم موفقیت با تحمل این سختیها براتون خیلی شیرینتر خواهد بود. طاقت بیارید و تحمل کنید که " ان مع العسر یسری"
اگه از دوستانتون در مانشت هم کاری برمیاد بگید دریغ نمیکنند.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - blackhalo1989 - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۸ ب.ظ
مشکل واسه همه هست. یکی از دوستای من پارسال وقتی داشت واسه ارشد میخوند مادرش حالش بد شد کارش به بیمارستان کشید. بنده خدا کنکورش خراب شد.
من نزدیک کنکور دندون عقلم دارد گرفت. رفتم دکتر گفت باید بکشی. خلاصه مجبور شدم بکشم. اصلا تو مدتی که واسه کنکور درس میخوندم نفهمیدم کی درس خوندم کی دانشگاه رفتم کی امتحان دادم کی تفریح کردم. همه چیم قاطی شده بود. و بدتر از همه خیلی با چیزی که میخواستم فاصله داشتم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Jabar-Asadi - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ ب.ظ
این پستهای طولانی که مینویسید بدتر ادم رو دلتنگ میکنه.... یه چیزی بنویسید مختصر بخونیم لذت ببریم .....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Helmaa - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ
گاهی وقتا اتفاقایی می افته بدون اینکه اپسیلون درصدی انتظار وقوعش رو داشته باشی بعدش هم در تعجب میمونی طوری که به خاطر غیر منتظره بودنش نمیتونی به چیزی که در حال جریانه فکر کنی و باور نمیکنی،نمیدونم اصلا کسی فهمید چی میگم ،دوستای عزیز کسی تا حالا همچین اتفاقی براش افتاده چی کار کردین؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Helmaa - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ)saeideh نوشته شده توسط: دوست عزیز چه باور بکنی چه باور نکنی اتفاقیه که افتاده، اجازه نده تاثیر بدی بذاره
خودتو زیاد درگیرش نکن
ممنون،
اگر اون اتفاق به ظاهر و یا باطن خوب باشه چی؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 31 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ
دلم می خواد برم یه جای خلوت...دلم می خواد برم یه جا که نه اینترنت باشه نه تلفن!دلم می خواد گوشی مو خاموش کنم برم تو غار زندگی کنم!!!
نه...دلم می خواد دیگه هیچ کس و نشناسم!!!
فردا بیدار شم و ببینم اونایی که من و می شناختن دیگه نمی شناسن!!!آخییییییییییییی!چه حس خوبیییییی!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Jabar-Asadi - 31 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: دلم می خواد برم یه جای خلوت...دلم می خواد برم یه جا که نه اینترنت باشه نه تلفن!دلم می خواد گوشی مو خاموش کنم برم تو غار زندگی کنم!!!
نه...دلم می خواد دیگه هیچ کس و نشناسم!!!
فردا بیدار شم و ببینم اونایی که من و می شناختن دیگه نمی شناسن!!!آخییییییییییییی!چه حس خوبیییییی!
========
اگه موبایلتو نمی خوای با چیزای دیگت قبل از رفتن بده به من دستت درد نکنه ....من طالبم.....
|