|
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - eh3an2010 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ق.ظ
سلام صبحتون بخیر!! دیروز همینطوری یه ازمون ازمایشی باز کردم سوالهای نرم رو جواب دادم به پاسخنامه نگاه کردم همه درست بودن!!!! این یعنی ۲۰٪ مشترک به همین راحتی !![خیلی کیف کردم!] بچه ها واقعا از یه حدی تو بعضی درسا گذشتین تستاش با تحلیل شما واقعا درست در میاد! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ)black_knight نوشته شده توسط: باید رو فصل ۲ پیچیدگی تسلط داشته باشیباورکن تسلط دارم این فصل آخر با خودش درگیره ![]() البته یه سری مطالبو سرسری گفته یه بار دیگه خونده بشه حله ایشالا موفق باشید |
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - iammiti - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ
:| یه سوال :| مدار منطقی شماها از رو چی می خونین؟ :| چرا من فصل ۳ رو نمی فهمم ؟ :| از رو پوران می خونم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: :|من مقسمی می خونم فصل ۳ من گیت های منطقیه که تو تستا بیشتر رو بحث هازاردش تاکید دارن! خوشحال میشم کمکت کنم
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - m@hboobe - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: مدار منطقی شماها از رو چی می خونین؟ :|فصل ۳ که زیاد موضوع خاصی نداره کمی در باره گیتها گفته و هازاد و اون بخش ترانزیستور اینا هستن که البته من بخش اخرشو نمی خونم حتما تست ها رو حل کن تا دستت بیاد چطور باید بخونی ![]() منطقی درس بد قلقی نیست میشه باهاش در طول حداکثر ۲-۳ هفته بخوبی کنار اومد ![]() یادت باشه اون مالتی پلکسر ها و شمارنده مهمترین بخشهای منطقی هستن و هرسال ازشون سوال میاد نمیدونم چرا امروز این همه مرور فصل وابستگیها پایگاه طول کشید! نزدیک ۲ ساعت :| البته اینبار که خوندم خیلی بهتر بود وضعم و چیزای بهتری فهمیدم و تستهای بیشتری حل کردم مونده مرور فصل نرمال سازی که واسه فردا باشه ادامه برنامه امروز تا لحظاتی دیگر... ![]() (۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: دیروز همینطوری یه ازمون ازمایشی باز کردم سوالهای نرم رو جواب دادم به پاسخنامه نگاه کردم همه درست بودن!!!! این یعنی ۲۰٪ مشترک به همین راحتی !![خیلی کیف کردم!]خیلی عالیه منم گاهی میگم برم از این آزمونا که دانلود کردم یه سری سوالات نگاه کنم ولی وجدانم نمیزاره! همش میخواد سرکوفتم بزنه این وجدان / عجب وضعیته هاا ![]() انشالله که امسال همه مون به اون نتیجه دلخواه برسیم
|
|
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ
۲روزم هدر رفت
|
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
سلام دوستان پر تلاش امیدوارم نتیجه خوبی تو شهریور گرفته باشین منم دارم میرم کتابخونه رو این ساختمان رو کم کنم (بجز فصل مرتبه زمانی و پیچیدگیش) میکشمش |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara901 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام دوستان پر تلاشچه خشن سلام به همگی خوبین ؟ کماکان در حال برنامه ریزی و تلاش ![]() به امید موفقیت هورااااااا
|
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammadtaha - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ
سلام این خشونت رو از روش مز برداشت کردن. بکش بکشی راه میندازه با این مربع ها. |
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - par par_92 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ
مثلا فیس بوک و دی اکتیو کردم خیر سرم درس بخونم... این مانشت بدتر شده
|
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: ۲روزم هدر رفتمی توو بات دونت ووری جاست ترای
|
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - atenaa - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
یه سوال به جز کتاب پایگاه پارسه کدوم کتابش قراره عوض شه؟ این کتاب به درد نخور هوش کی عوض میشه؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: :|اگه منظورتون بخش ترانزیستورهاست اول در مورد ترانزیستورا بخونید (الکترونیک۱ فقط درحد نحوه ی عبور جریان بخونید) بعد با عدد گذاری سوالاش به راحتی حل میشن. |
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - esisonic - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
سیستم عامل مقسمی به همراه تستاش تموم شد ساختمان داده مقسمی جایگزینش شد (۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: واسه هر درس فقط یه کتابخیلـــــــــــــــــــــی موافقم.... به نظر من آدم یه کتاب رو قورت بده خیلی بهتره تا ۲،۳ تا کتاب رو هی بخونه!! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: ۲روزم هدر رفتمی توو بات دونت ووری اوکی!
|