گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - eh3an2010 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ق.ظ
سلام صبحتون بخیر!! دیروز همینطوری یه ازمون ازمایشی باز کردم سوالهای نرم رو جواب دادم به پاسخنامه نگاه کردم همه درست بودن!!!! این یعنی ۲۰٪ مشترک به همین راحتی !![خیلی کیف کردم!] بچه ها واقعا از یه حدی تو بعضی درسا گذشتین تستاش با تحلیل شما واقعا درست در میاد! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ)black_knight نوشته شده توسط: باید رو فصل ۲ پیچیدگی تسلط داشته باشیباورکن تسلط دارم این فصل آخر با خودش درگیره البته یه سری مطالبو سرسری گفته یه بار دیگه خونده بشه حله ایشالا موفق باشید |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - iammiti - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ
:| یه سوال :| مدار منطقی شماها از رو چی می خونین؟ :| چرا من فصل ۳ رو نمی فهمم ؟ :| از رو پوران می خونم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: :|من مقسمی می خونم فصل ۳ من گیت های منطقیه که تو تستا بیشتر رو بحث هازاردش تاکید دارن! خوشحال میشم کمکت کنم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - m@hboobe - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: مدار منطقی شماها از رو چی می خونین؟ :|فصل ۳ که زیاد موضوع خاصی نداره کمی در باره گیتها گفته و هازاد و اون بخش ترانزیستور اینا هستن که البته من بخش اخرشو نمی خونم حتما تست ها رو حل کن تا دستت بیاد چطور باید بخونی منطقی درس بد قلقی نیست میشه باهاش در طول حداکثر ۲-۳ هفته بخوبی کنار اومد یادت باشه اون مالتی پلکسر ها و شمارنده مهمترین بخشهای منطقی هستن و هرسال ازشون سوال میاد نمیدونم چرا امروز این همه مرور فصل وابستگیها پایگاه طول کشید! نزدیک ۲ ساعت :| البته اینبار که خوندم خیلی بهتر بود وضعم و چیزای بهتری فهمیدم و تستهای بیشتری حل کردم مونده مرور فصل نرمال سازی که واسه فردا باشه ادامه برنامه امروز تا لحظاتی دیگر... (۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: دیروز همینطوری یه ازمون ازمایشی باز کردم سوالهای نرم رو جواب دادم به پاسخنامه نگاه کردم همه درست بودن!!!! این یعنی ۲۰٪ مشترک به همین راحتی !![خیلی کیف کردم!]خیلی عالیه منم گاهی میگم برم از این آزمونا که دانلود کردم یه سری سوالات نگاه کنم ولی وجدانم نمیزاره! همش میخواد سرکوفتم بزنه این وجدان / عجب وضعیته هاا انشالله که امسال همه مون به اون نتیجه دلخواه برسیم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ
۲روزم هدر رفت |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
سلام دوستان پر تلاش امیدوارم نتیجه خوبی تو شهریور گرفته باشین منم دارم میرم کتابخونه رو این ساختمان رو کم کنم (بجز فصل مرتبه زمانی و پیچیدگیش) میکشمش |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara901 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام دوستان پر تلاشچه خشن سلام به همگی خوبین ؟ کماکان در حال برنامه ریزی و تلاش به امید موفقیت هورااااااا |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammadtaha - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ
سلام این خشونت رو از روش مز برداشت کردن. بکش بکشی راه میندازه با این مربع ها. |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - par par_92 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ
مثلا فیس بوک و دی اکتیو کردم خیر سرم درس بخونم... این مانشت بدتر شده |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: ۲روزم هدر رفتمی توو بات دونت ووری جاست ترای |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - atenaa - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
یه سوال به جز کتاب پایگاه پارسه کدوم کتابش قراره عوض شه؟ این کتاب به درد نخور هوش کی عوض میشه؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: :|اگه منظورتون بخش ترانزیستورهاست اول در مورد ترانزیستورا بخونید (الکترونیک۱ فقط درحد نحوه ی عبور جریان بخونید) بعد با عدد گذاری سوالاش به راحتی حل میشن. |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - esisonic - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
سیستم عامل مقسمی به همراه تستاش تموم شد ساختمان داده مقسمی جایگزینش شد (۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: واسه هر درس فقط یه کتابخیلـــــــــــــــــــــی موافقم.... به نظر من آدم یه کتاب رو قورت بده خیلی بهتره تا ۲،۳ تا کتاب رو هی بخونه!! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: ۲روزم هدر رفتمی توو بات دونت ووری جاست ترای اوکی! |