تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Elena_71 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ق.ظ)hajaan نوشته شده توسط:  با رتبه ۹۵۵ هوش کجا قبول می شم؟
خیلی ضرور

با رتبه ۹۵۵ هوش مجازی می شه قبول شد؟
خیلی ضرور

جیگرم من یه ۶۰؛۷۰تا رتبم از تو پایین تره انتخاب رشته نمیکنم!
ولی خدایی کامنتتو دیدم حالم بهتر شد
ایشالا ک بشی

ساعت ۵صبه ؛ من ۳تا قرص خوردم ولی کماکان داغانم (:
چقدددرررر عمرم تلف شد (:

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - unicornux - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ق.ظ

ای کاش رتبه منم ۹۹۵ میشد!!!‌

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - maryam331 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ق.ظ

نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت، از یه طرف می گم می شد که بهتر بشه و از طرف دیگه می گم اگه این نمیشد چی.
۱۳۸ نرم افزار.
خدایا شکرت.

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - omidkk - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ق.ظ

من شماره پرونده رو ندارم با مشخصات فردی + شماره داوطلبی هم که میزنم میگه نام خانوادگی وارد کنید در حالی که وارد کردم :| چیکار کنم ؟

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shivap - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ق.ظ

من نمیخوام شبانه برم .ونمیخوام روزانه قم برم.شهربهتری نبود؟!!

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - tayebe68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ق.ظ)omidkk نوشته شده توسط:  من شماره پرونده رو ندارم با مشخصات فردی + شماره داوطلبی هم که میزنم میگه نام خانوادگی وارد کنید در حالی که وارد کردم :| چیکار کنم ؟
قسمت سیستم پاسخگویی سنجش با مشخصات شناسنامه ای ثبت نام کنید و درخواست شماره پرونده و شماره داوطلبی بدید، همون لحظه بهتون نمایش میده

اینجا

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shivap - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ق.ظ

یکی از دوستان میگفت بارتبه ی چهارصد کامپیوترکرمانشاه قبول شده.امانمیدونم نرم افزار یامعماری.البته من آی تی بودم.واسه دوستان نگرانه نرم افزاری گفتم.
با۲۰۰۰ آی تی میشه غیرانتفاهی یااین چیزاقبول شد.اینم جواب یکی از دوستان که نگران بودند.
دوستان من و راهنمایی نمیکنید؟!من فقط روزانه میخوام به جز قم.۱۶۷تجارت و آی تی هستم.

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - tayebe68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط:  دوستان من و راهنمایی نمیکنید؟!من فقط روزانه میخوام به جز قم.۱۶۷تجارت و آی تی هستم.

پارسال دقیقا همین رتبه تکمیل ظرفیت دانشگاه تهران قبول شده بود ، البته نتیجه اولیه روزانه قم بود Wink
دوست من با ۱۶۰ روزانه الزهرا رو آورده بود، به نظرم شما هم بیارید

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - maryam331 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ق.ظ

کسی نمیدونه که من با ۱۳۸ نرم افزار کجا رو می تونم بیارم؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ۸۸۱۴۹۸۰۴ - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ق.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ)۸۸۱۴۹۸۰۴ نوشته شده توسط:  ریاضی ۱۲/۵
مشترک ۱۹/۳۳
تخصصی(نرم افزار)۳۱
رتبم شده ۸۰۰/هیچ جا قبول میشم؟و چی؟

میشه خواهشا یکی جواب منو بده!!!!!ConfusedConfusedConfused

Re: RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - HamedNet - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ق.ظ)omidkk نوشته شده توسط:  من شماره پرونده رو ندارم با مشخصات فردی + شماره داوطلبی هم که میزنم میگه نام خانوادگی وارد کنید در حالی که وارد کردم :| چیکار کنم ؟

سایت درست شده

Sent from my C6602

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shsoftware - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ

سلام دوستان خسته نباشید با ۴۵۰ نرم جایی میشه قبول شد؟

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Abi رز - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ

ریاضی ۲۵
مشترک ۱۸
هوش ۱۷
زبان ۷

رتبم ۷۹۹
آیا روزانه و شبانه یه جای دور و کوچیک امکانش هست؟؟
مجازی تهران چی؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ)پاریس نوشته شده توسط:  
(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  سلام دوستان

۱۳۲ امنیت شبکه

۲۲۲ آیتی تجارت

شییییییییییییییییییییییره دانشگاااااااااااااااااااااه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآازاااااااااااااااااااااااااااااااااااد

شیییییییییییییییییییییییییرن بچه های داانشگاااه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآااازاااااااااااااااااد

من خییییییییییییییییییلی خوشحالم...

اصلا با ۱۳۲ قبول میشم؟؟؟؟

آقای gholizadeh...

شیرینی رو افتادین.... هیچ وقت کمکتون رو یادم نمیرهه

ببخشید کی لینک مصاحبه رو میفرستند؟؟؟؟
ببینم شما همونی نبودی که همه رو کچل کردی بس درصد میگفتی Smile

دیدی استرسات الکی بود

خودم هستم....

شرمنده استرس بود دیگه Sad((( :دی :دی :دی

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hiddenman - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ

برای مشاوره انتخاب رشته جایی نیست که بریم اونجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟