|
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Manix - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ق.ظ
نتایج رو از طریق لینک زیر هم اکنون مشاهده کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ق.ظ)Manix نوشته شده توسط: نتایج رو از طریق لینک زیر هم اکنون مشاهده کنید: دروغگو دشمن خداست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Manix - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ق.ظ
لینک رو باید در مرورگر کپی پیست کنید! دروغگو هم...؟! |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ق.ظ)Manix نوشته شده توسط: لینک رو باید در مرورگر کپی پیست کنید! شرمنده استرسم خیلی زیادبود |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - javid_1110 - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ ق.ظ
بله دوستان نتایج اومد ... من که رفتم واس تکمیل ظرفیت .... :| |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Manix - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۳ ق.ظ
منم همینطور ، البته این سری شانسی شرکت کرده بودم ولی به نظرم زیادم بدک نبود. |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - javid_1110 - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ق.ظ
در عوض من مثل چی خونده بودم .دروس مشترک رو انتظار ۶۰ داشتم شد ۳۰ !!!!!!!!!!!!!! شاخ در آوردم .... با این اوصاف احتمالا تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات قزوین قبولم ... |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - maryam_f - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ق.ظ
چرا هیشکی اینجا نخوابیده ! من تا نماز صبح خواب بودم بعدشم باز یکساعت خوابیدم ! ساعت ۷ دیگه استرسم بالا بود خوابم نبرد ! راس ۸ اومدم ببینم ! قزوین - تجارت رتبه ۵ بازم خداروشکر |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - golrokh - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ق.ظ
جواب تکمیل ظرفیت کی میاد؟؟ |
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - BJS - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ق.ظ
تبریک میگم. معلممه درصداتون روبالا زدید (۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ق.ظ)maryam_f نوشته شده توسط: چرا هیشکی اینجا نخوابیده ! من تا نماز صبح خواب بودم بعدشم باز یکساعت خوابیدم ! ساعت ۷ دیگه استرسم بالا بود تبریک میگم. معلومه درصداتون روبالا زدید (۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ق.ظ)maryam_f نوشته شده توسط: چرا هیشکی اینجا نخوابیده ! من تا نماز صبح خواب بودم بعدشم باز یکساعت خوابیدم ! ساعت ۷ دیگه استرسم بالا بود |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Manix - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ق.ظ
احتمالا اواخر شهریور باید دوباره در سایت آزمون شهرهای انتخابی خودتون رو انتخاب کنید و جوابش هم باز احتمالا تا اواخر مهرماه بیاد |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mahya-64 - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ق.ظ
بچه ها درصدای شما چه جوریا بود؟ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - hp1361 - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ق.ظ
سلام دوستان بی زحمت درصدها و ترازتون رو بنویسید یا کارنامه رو بزارید من: زبان:۵۵ ریاضی:۱۰ مشترک:۱۸/۴ نرم افزار:۰ معمای:۵ هوش:۰ تراز:۵۴۴۵ علوم تحقیقات فقط تعجبم اینه که من تست های هوش زدم اما معماری ۵ شده!یادمم میاد با دقت تست هارو سیاه کردم |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Manix - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ق.ظ
من یه تاپیک برای کارنامه های امسال درست کردم ، کارنامه خودم رو قرار دادم فعلا ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - niya - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ق.ظ
قبول شدم کرمان |