زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - تلاشگر - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ
نمیاد خسته شدیم برید بخوابید من مواظبم ترازتون هستم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ
بچه ها بیاید چت یکمی بخندیم روحیه بگیریم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ
اگه تقلب بشه !!!علوی فاضل ...؟؟؟ خودتون جای خالی رو پر کنید. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahsarad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
vaaaaaaaaaaay cheraa nemiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad in javaba |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ
من خوابم می اد دیشب هم نخوابیدم ولی خوابم نمی بره!!!!!!!!!! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ
نتایج که اومد من اول میرم پایین صفحه ببینم قبولم یا مردود بعدش رشته شهرا رو میبینم |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)mahsarad نوشته شده توسط: vaaaaaaaaaaay cheraa nemiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad in javabaما تو این فروم پیر شدیم رفت شما نرسیده از راه می گی چرا نمیاد |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ
ما که صد در صد قبولیم فقط تهران شدنش واسمون مهمه... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahsarad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:na baba manam hamsh chan ruze inajaaam faghat sokut ekhtiar kardaaam alan dige vaghean asabi shodam(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)mahsarad نوشته شده توسط: vaaaaaaaaaaay cheraa nemiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad in javabaما تو این فروم پیر شدیم رفت شما نرسیده از راه می گی چرا نمیاد |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marria - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ
خدایا ممنون ازت ک بعده ۲۵ سال معنی بعد از ظهر و فهمیدم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ
من اومدم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ)khashayar2 نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها انتخاب رشته ام اینطوری بود: حتما به دلیل اول قزوین رو زدم بعد علوم تحقیقات! موضوعی برای خنده دار بودن وجود نداره جناب! |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ
خوش اومدی! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahooor - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ق.ظ)mc2013 نوشته شده توسط: م (۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: میشه .... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ
نتیجه اومد الان |