زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ
بچه ها ظاهرا نتایج ارشد امروز اعلام میشه. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Amir V - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ
چه جو احساسی شده اینجا... از خدافظی بیزارم خدافظی لازم نیست. تا فیسبوک و ایمیل و وایبر هستن خدافظی در کار نیست. احتمالا یک گروه وایبر برای بچه های مانشت ایجاد کنیم. نظرتون چیه؟ (برای جلوگیری از شلوغ کاری، اونایی که موافقن صرفا لایک کنن) |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahdi200hell - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ
چه ساعتی اعلام میشه ؟!!! |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:-----------------------------(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ)overactive نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:----------(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ)overactive نوشته شده توسط: اصلا قبول بشم!!! هر کدوم بود خدایا شکرت...!!!منم انتخاب اولم ساری رشته لیسانست نرم افزاره؟ خودتون هم شمال هستید یا انتخابتون ساری بود؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
یدفعه نیان بگن هفته بعد از اینا بعید نیس |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
تا الان دو تا هم کلاسی پیدا کردیم دیگه نبود؟ خدا کنه علوم تحقیقاتو بیارم!!آخه خونه تا دانشگاه ۱۰ دقیقه هست!!چراغ هاشو از پنجره اتاق می شه دید یعنی میشه... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: چه جو احساسی شده اینجا... گروه لاین بسازید ، شاید کسی نخواد شمارشو بگه لاین نیازی به شماره نداره ... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
نه یه گرایش جداست که توش شبکه امنیت تجارت و IT هست و اصلا ربطی به کامپیوتر نداره |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
من رفتم یک چرت بخوابم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahdi200hell - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: من رفتم یک چرت بخوابمبخواب که ما بیداریم |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: چه جو احساسی شده اینجا...داداش ممنون شما جلو یه سری این افراد رو بگیرین که میان هر چی می خوان می گن ما هم هر چی گزارش می دیم رسیدگی نمی کنید |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahdi200hell - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط: ما تلفن همراه و تلفن ثابت هنوز تو دهاتمون نیومدهپس شما اونجا حرف میزنید توی اینترنت پخش میشه که الان اینجا پست گذاشتید؟؟؟؟!!!!!! :-) |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
نه مثل اینکه این ها تصمیم ندارن فعلا اعلام کنن فکر کنم رفت واسه ۷ غروب |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: اخه می ترسم. عالی بود |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ)overactive نوشته شده توسط:نه سخت افزار بودم(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:-----------------------------(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ)overactive نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:----------(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ)overactive نوشته شده توسط: اصلا قبول بشم!!! هر کدوم بود خدایا شکرت...!!! شمالم ولی بومی مازندران نیستم |