در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نی نی گولو - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
سلام ووووی خجالت می کشم بگم ولی رتبه من ۱۴۰۰ آیا غیرانتفاعی قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم جوابمو بدین گرایش ۱///////معماری گرایش ۲ ........هوش گرایش ۳و۴ ..... نرم و الگوریتم؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - gogooli - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دوستم چرا اینقدر ناراحتی؟ رتبه ات دلخواهت نیست ولی دیگه اینطوریا هم نیست که اینقدر ناراحت باشی... ببخشید ولی اینکه یعنی درس نخوندید.. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - tayebe68 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط: ۱۲ تجارت پارسال رتبه ۲۷ شبانه شریف قبول شده |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - amirhamzeh.azari - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
من حاضرم سر سوالایی که اصلاح نشده قسم بخوررررممممم!!!!!!!!!!!!!!! خیلی بی انصافی بود. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - npour - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دوستم چرا اینقدر ناراحتی؟ رتبه ات دلخواهت نیست ولی دیگه اینطوریا هم نیست که اینقدر ناراحت باشی... میخوندم..ولی با بدبختی خودمو به سرفصلهای آزمونها میرسوندم.. |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - El@he - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: رتبه ام ۵۱ هوش . فکر کنم بتونم یه جای خوب تهران بیارم (غیر از شریف )مبارکه. ایشالا شریف. من که خستگی تو تنم موند... ۱۷۳ کجا میشه آورد آخه!؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ehsan_haqdoost - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: ۳۸۳ هوش مصنوعی . به نظر من آره ؛ چون سال ۹۱ از دوستام با ۳۷۵ روزانه خوارزمی قبول شد |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ۱آسمان - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
بچه ها تو رو خدا یکی به من کمک کنه خیلی استرس دارم کسی اینجا علوم کامپیوتری هست؟گرایش ۲ علوم من شدم ۵۵ اما ظرفیتش ۵۳ تا تو دفترچه...الان چی میشه یعنی ممکنه من قبول نشم؟؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - atenaa - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
۳۳۵ ای تی که هیچ جاهم نمیشه باهاش قبول شد تخصصی ۴۵ مدیریت ۷۲ زبان ۴۴ مشترک ۴/۴ !!! فک میکردم ۱۲% زدم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hnarghani - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
۱۷/۷۸ زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی / ۰ ریاضیات ۲/۵۶ دروس مشترک /ساختمان داده -نظریه زبان هاوماشین ها- سفید دروس تخصصی معماری کامپیوتر ۳۱/۲۵ دروس تخصصی هوش مصنوعی ۲۰/۰۰ دروس تخصصی نرم افزار گرایش ۱ ۱۵۵۸۰ , گرایش ۲ ۱۸۵۸ و گرایش ۳و۴ ۵۰۷۸ ما که رفتیم سال بعد. برای بقیه بچه ها هم آرزوی موفقیت میکنم .خداوندا بازم شکرت راضیم به رضای تو ...تویی که بر احوال همه آگاهی داری و هر آنچه که برای ما مقدور است مقدر می سازی. |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ
۱۶۷تجارت و آی تی چطوره؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - parinaz_st70 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ)ehsan_haqdoost نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: ۳۸۳ هوش مصنوعی . سال ۹۱ خوارزمی ۳۵ تا هوش روزانه گرفته. امسال تو دفترچه زده ۱۰ تا ... بعد یه سری آدم هم اصفهان و شیراز و زودتر از خوارزمی میزنن. من فقط میخوام بدونم قبول میشم ؟ حالا یا اصفهان یا خوارزمی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Nfrs - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ
امسال شریف فقط ۱۴ تا شبکه می گیره ؟ دیگه آیتی نمی گیره ؟ دوستان شریف امنیت نداره؟ یا بعدا انتخاب می کنیم ؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sarah_azd - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
من بخاطر شریف نشستم مدیریت خوندم حالا اونم گرایششو عوض کرده... عالیه!!!!!!۱ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - El@he - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
مشترک ۳۳ تخصصی ۴۹ ریاضی ۱۰ زبان ۷ دقیقا همون درصدایی که خودم درآورده بودم شد. رتبه ۱۷۳ به نظرتون تهران میتونم بیارم؟ |