گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ق.ظ)sohei.la نوشته شده توسط:به نظره من پارسه بهتره ولی واسه کنکوره آخر سنجش خوبه(19 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: امروز رفتم سنجش و دانش ٣ تا آزمون جامع رو شرکت کردممنم میخام ۳تا اخرو شرکت کنم فقط. |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sohei.la - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط:حالا ک شما همه رتبه هارو رزرو کردین واس خودتون.. منم مجبورم رتبه ۱ او بردارم اه(18 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: از الان بگم رتبه ٨ یا ٨٨ ماله منه ها |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Elena_71 - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ق.ظ
رتبه ۷ هستم ای لاو یو مانشت :-D |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۷ ق.ظ
دیروز یه ۲ فصل محاسبات یک فصل سیستم عامل تست بقیشم Avr |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 19 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: یه ذره گسسته خوندم فهمیدم که من گسسته باز نیستم اصن ۸۸۸ هم مال شما! کی بخیله! |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ITgirl - 19 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ق.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: رتبه ۷ هستم ببخشیدا ۷ مال منه! زودترم برداشتم! |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - AEM4949 - 19 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(19 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ق.ظ)aem4949 نوشته شده توسط:(19 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: امروز رفتم سنجش و دانش ٣ تا آزمون جامع رو شرکت کردم خدمت حمید خان: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mänu - 19 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(19 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: یه ذره گسسته خوندم فهمیدم که من گسسته باز نیستم خراب نکن رتبه بنده خدا رو |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Elena_71 - 19 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ)ITgirl نوشته شده توسط:(19 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ق.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: رتبه ۷ هستم خب ۷مال تو ؛ مهم اینه که من ۷میشم خخخخخ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Onix - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ
سلام بچه ها منظور از مبحث " آنالیز ترکیبی " در آمارواحتمالات کدوم فصل میشه؟ همون ترکیبیات ینی؟ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - poldasht - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ)Onix نوشته شده توسط: سلام همون مباحث انتخاب میشه، ترکیب، ترتیب و ... |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - abji22 - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:(18 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: سلام علیکم قربونت برم ابجی که جز خودت هیچکی جواب مارو نمیده مرسی عزیزم منم هیچگونه ادعای واسه رتبه ندارم |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - AEM4949 - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ب.ظ
درود داوطلبین کنکور ارشد بر پوران و مدرسان(البته پوران بیشتر). ای کاش همه مباحث معماری مثل بحث RTL راحت بودن. |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - helena - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ
دوستان کسی زبان تخصصی پارسه میخونه؟!! این homework هاش چرا جواب نداره ؟ نمیدونین از کجا میشه جواباشو پیدا کرد ؟!! |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - jparisa - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ)helena نوشته شده توسط: دوستان کسی زبان تخصصی پارسه میخونه؟!!جواب تمرین ها صفحه ۸۹ به بعد هست موفق باشی |