روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - نسخهی قابل چاپ |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kazhal@ - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ
دوستان جایی رو که ویرایش کردید چرا عامیانه نوشتید؟!!!!! ،با توجه با اینکه دروس مد نظر جدید در برنامه درسی رشته آی تی وجود نداره برای داوطلبان مشکله که دروسی که هیچ دیدگاهی نسبت بهش ندارن رو برای کنکور مطالعه کنن. - دروس مرتبط با این گرایش ها در رشته آی تی تدریس میشه نه در رشته کامپیوتر به نظر من که همون نامه ای که خودم نوشتم بهتره... |
RE: اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kingmax - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: دوستان جایی رو که ویرایش کردید چرا عامیانه نوشتید؟!!!!!از پست اول نامه را دانلود کن درستش کردمیعنی در حدی که بلد بودم درستش کردم |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kazhal@ - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۰۲ ب.ظ
به نظرم هنوز نیاز به ویرایش داره... با توجه با اینکه....>با توجه به اینکه دیدگاهی نسبت به آن ها ندارند رو .....> دیدگاهی نسبت به ان ندارند را دروس مدنظر جدید....> سه درس جدید گزینه آخر هم بنویسین : همچنین دروس مرتبط با این .... |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - Goli.Raad - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۵۹ ب.ظ
نامه نهایی همونه که توی پست اول گذاشتین؟ با سپاس از دوستانی که تا این لحظه برای نگارش نامه زحمت کشیدن؛ ولی بنظرم این متن بازهم جای کار داره. اجازه دارم منم نظر بدم یا اینکه نامه رو پرینت گرفتین و امضاهاشم کردین؟؟ |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kingmax - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۱۳ ب.ظ
خوب دوستان گل سر یه نامه به توافق برسید بدید من میذارم تو پست اول اگرم به نظرتون همین خوبه و نیاز به ویرایش داره خوب همینو ویرایش کنید و باز بفرستید به من ممنون در مورد اینکه کسی امضا کرده یا نه من نمیدونم آخه قرار شده برای آقای balghoor بفرستن و طبق گفته ی خودشون نمیدونم امروز دیگه نمیاد شایدم آخر شب بیاد ولی باز شما نامه را آماده کنید برای من بفرستید توکل به خدا من میذارم تو پست اول و توضیح میدم که دوستانی که از این نامه ها پرینت گرفتن مجدد اینکارو بکنند و فعلا هم لینک های دانلود نامه را برمیدارم فقط بچه ها خواهشا سریع متنتون را آماده کنید شب اود داره دیر میشه ها |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - moohammad.pn - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ
این پست از حالت pin بردارید (جنجالیترین پاسخ ) |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kazhal@ - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ
دوستان، خانوم AVA، مدیر یکی از بخش های مانشت، گفتن که از یکی از اساتیدشون شنیدن که کنکور ۹۵ افتاده اردیبهشت... میشه اینم به نامه اضافه کرد؟! یا اینکه شفاهی بپرسین... |
RE: اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kingmax - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: دوستان، خانوم AVA، مدیر یکی از بخش های مانشت، گفتن که از یکی از اساتیدشون شنیدن که کنکور ۹۵ افتاده اردیبهشت...اون احتمالا برا ی کارشناسی هست چون سال دیگه می افته ماه رمضان و بخوان بیارن عقبتر باز می افته توی امتحانات پیش دانشگاهی برای همین مجبورن بیارن توی اردیبهشت |
RE: اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - Densike - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: دوستان، خانوم AVA، مدیر یکی از بخش های مانشت، گفتن که از یکی از اساتیدشون شنیدن که کنکور ۹۵ افتاده اردیبهشت...مگه میشه !!!!! ؟؟؟؟؟ |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kingmax - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ق.ظ
دوستان نامه چی شد من منتظزم ها |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kazhal@ - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ق.ظ
گفتن کنکور کارشناسی ارشد! من که خیلی دوس دارم بیفته اردیبهشت |
RE: اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kingmax - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: گفتن کنکور کارشناسی ارشد!نمیدونم والا من که دارم شاخ در میارم بعید میدونم درست باشه |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kazhal@ - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ
خب خودشونم که مطمئن نبودن... گفتن اینو شنیدن! ولی خب هیچ چیزی از سنجش بعید نیست! حالا اینم بپرسید...راه دوری نمیره +من که خودمو برای شنیدن هر خبری از سوی سنجش آماده کردم |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - balghoor - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ق.ظ
سلام تا این لحظه که بنده دارم این متن رو میفرستم کسی به بنده پیام خصوصی نداده .... روال به این صورت شد که نامه ی اصلی ( که در اولین پست همین تاپیک قرار داده میشه ) رو دوستان ببرن پرینت بگیرند و زیرش امضا به همراه نام و نام خانوادگی و شماره ملی خودشون رو درج کنند. در آخر هم نامه های امضا شده رو ( که هر صفحه نامه حداقل دارای ۱۰ امضا باشد) اسکن کنند و به بنده یا جناب کینگ مکس ارسال کنند برای روز اغتشاش ---------------------- خانم mojoit اگر اردیبهشت باشه که خیلی عالیه!! منم پایتم!! ایشالا اون موقع رتبه ۱ میشیم |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - armin.sheikh - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ق.ظ)balghoor نوشته شده توسط: سلامآخه تو پست اول نوشتید که قرار شده نامه رو اصلاح کنید؟ من که هرچی بزارین جلوم امضا میکنم دیگه بدتر از اون همه صفحه های عقد نامه نیست که همش رو سه سوت امضا کردم فقط دوستان اگر زحمتی نیست نسخه نهایی نامه رو تو اولین پست بزارید. |