![]() |
رده بندی دانشگاه ها برای مقطع ارشد - نسخهی قابل چاپ |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - ss252 - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ ب.ظ
از دوستان کسی اطلاع داره که وضعیت پذیرش دانشگاه پلی تکنیک واسه خارج چطوره؟(رشته IT) منظورم از خارج دانشگاههای آسیا یا استرالیا نیست. |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - mahditorki - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۵۷ ب.ظ
به جناب مفید توی دفترچه شماره ۲ هم نوشته که فقط دوره روزانه تعهد آوره بقیه دورهها مهم نیست یا علی |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - آرش - ۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ ب.ظ)ss252 نوشته شده توسط: از دوستان کسی اطلاع داره که وضعیت پذیرش دانشگاه پلی تکنیک واسه خارج چطوره؟(رشته IT) دوست عزیز اگه منظورت گرفتن پذیرش برای دکتری هست باید بگم که خارج از ایران فقط شریف و تهران هستند که شناخته شده هستند ولی برای سایر دانشگاهها حتی دانشگاه ازاد نقش خودت و اون رزومه ای که داری خیلی مهم هست. |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - admin - 11 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۲۰ ب.ظ)parantezbaz نوشته شده توسط: سلام . می بخشید دانشگاه خواجه نصیر چه طوریه. اصلا دکترا داره؟ آخه آقای تنهایی در رده بندی که اعلام کرده بودند اسمی از خواجه نصیر نبرده بودند. به نظرتون اولویت اصفهان بیشتره یا خواجه نصیر؟ آخه خواجه نصیر دانشگاه محسوب می شه؟ من همیشه یادم می ره که چنین دانشگاهی هم هست. دانشگاه خواجه نصیر جزو همون سایر دانشگاه هاست به نظر من |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - ss252 - 11 خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۴۵ ق.ظ
سلام آقای تنهایی خوب هستین؟ واقعا بابت زحمتایی که می کشید ممنونم.من همیشه به همه دوستام میگم اگه چندتا مثل آقای تنهایی داشتیم مملکت ما بهشت میشد .نمیدونم چرا بعضی از آدما موفقیتو واسه خودشون انحصاری کردن و به اونایی که توی راهشون بی تجربه اند کمک نمیکنن.امیدوارم همونطور که شما خیر همه رو میخواین خودتون هم عاقبت بخیر بشین. لطف میکنید بفرمایید که وضعیت دانشگاه پلی تکنیک واسه ادامه تحصیل تو خارج چطوره؟واقعا هیچ شناختی روش ندارن؟(اسه رشته it) |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - admin - 11 خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۴۵ ق.ظ)ss252 نوشته شده توسط: سلام آقای تنهایی خوب هستین؟ ممنونم از شما دوست عزیز. من جواب کارهام رو هم می گیرم! با مانشتیها بالا می رم. تک خوری تو ذات ما نیست ![]() دانشگاه امیر کبیر دانشگاه کمی نیست. واسه خارج رفتن بیشتر از نام دانشگاه رزومه شما، معدل و نمره زبان مهمه. به نظر من یکی ؛ اگه توی یکی از این سه تا قوی باشید جاهای خوب قبول می شید و اگه توی دو یا سه تا خوب باشید جاهای عالی قبول می شید. |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - ss252 - 11 خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۳۶ ب.ظ
زنده باشید آقای تنهایی. ممنونم از پاسختون.اینشالله از تجربیاتتون تو دادن مقاله به isi استفاده میکنم.راستی کی در این زمینه موضوعی باز میکنید؟ |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - admin - 11 خرداد ۱۳۸۹ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۳۶ ب.ظ)ss252 نوشته شده توسط: زنده باشید آقای تنهایی. ممنونم از پاسختون.اینشالله از تجربیاتتون تو دادن مقاله به isi استفاده میکنم.راستی کی در این زمینه موضوعی باز میکنید؟ به زودی |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - luna - 12 خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۳۳ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۱۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۴۳ ب.ظ)eshui2007 نوشته شده توسط: رده بندی جهانی دانشگاههای ایران (جالبه با رده بندی داخل متفاوته) رده بندی times همین هست که تو سایت timeshighereducation اومده؟ رده بندی QS چطوره؟ |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - admin - 12 خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۲۵ ب.ظ
نقل قول: رده بندی times همین هست که تو سایت timeshighereducation اومده؟ بله همینه |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - امین - ۱۵ خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۱۴ ق.ظ
سلام آقای تنهایی. من ۲۰۹ نرمافزار و ۱۹۷ الگوریتم شدم. (البته ۴۴۱ هوش و ۲۶۰۰ IT هم شدم.) میخوام ببینم با انتخابهای زیر که همشون هم فقط روزانه است، احتمال قبولی هست (اگه هست، کدوماشون) یا اینکه از الآن بشینم بخونم. ممنون. کــــد ـ دانشگاه - رشته ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۶۸۴۲ ـ شریف ـ نرمافزار (آموزش محور) ۶۸۴۱ ـ شریف ـ نرمافزار ۶۸۳۶ ـ تهران ـ نرمافزار ۶۸۳۷ ـ بهشتی ـ نرمافزار ۶۸۴۰ ـ امیر کبیر ـ نرمافزار ۶۸۳۵ ـ تربیت مدرس ـ نرمافزار ۶۸۴۳ ـ علم و صنعت ـ نرمافزار ۶۷۵۹ ـ شریف ـ IT (آموزش محور) ۶۷۵۸ ـ شریف ـ IT ۶۷۵۷ ـ امیر کبیر ـ IT ۶۷۵۴ ـ تهران ـ IT ۶۷۲۶ ـ خواجه نصیر ـ IT ۶۷۲۵ ـ امیر کبیر ـ IT ۶۷۲۷ ـ علم و صنعت ـ IT ۶۷۳۹ ـ خواجه نصیر ـ IT ۶۷۵۶ ـ بهشتی ـ IT ۶۸۳۸ ـ شیراز ـ نرمافزار ۶۸۳۴ ـ اصفهان ـ نرمافزار (آموزش محور) ۶۸۳۳ ـ اصفهان ـ نرمافزار ۶۸۳۹ ـ صنعتی اصفهان ـ نرمافزار ۶۸۶۵ ـ تربیت مدرس ـ IT (نرمافزار) ۶۸۶۷ ـ تهران ـ الگوریتم ۶۸۳۲ ـ اراک ـ نرمافزار ۶۸۴۵ ـ کاشان ـ نرمافزار ۶۷۲۹ ـ قم ـ IT ۶۸۴۴ ـ فردوسی ـ نرمافزار ۶۷۵۳ ـ صنعتی کرمان ـ IT ۶۷۹۵ ـ تهران ـ هوش ۶۸۰۱ ـ صنعتی اصفهان ـ هوش ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگه مثلاً میگید علم و صنعت قبول میشم، در مورد دانشگاههای شهرستان چی؟ یعنی فقط علم و صنعت، یا علم و صنعت به پایین. بی زحمت هر کدوم رو احتمال میدید مشخص کنید. میدونم با این رتبهام، دو سه تا بیشتر نیست. ![]() ممنون. |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - admin - 15 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۱۴ ق.ظ)امین نوشته شده توسط: سلام آقای تنهایی. |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - امین - ۱۵ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۳۳ ب.ظ
سلام. ممنون آقای تنهایی. ولی به غیر از تربیت مدرس، هیچکدوم از پاییناشو نمیارم؟ (شاید بشه بعداً عوض کرد ![]() موضوع دیگه اینکه اگه مثلاً شیراز رو هم بیارم، امکان تعویض هست؟ یا به محض قبولی تو یکی، تمام انتخابهای پایین منتفی میشن؟ |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - admin - 15 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۳۳ ب.ظ)امین نوشته شده توسط: سلام. ممنون آقای تنهایی. منتفی می شن!! مثلاً لیست اولویت پر کردینا! |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - morteza_ghasemi - 15 خرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۱۰ ب.ظ
با سلام خدمت آقای تنهایی، میخواستم بدونم با این انتخاب رشته و با رتبه ۱۹۸ نرم افزار به نظر شما کدوم یکی از این انتخابا قبول میشم؟ امیدی هست؟ ۱ ۶۸۴۱ نرم افزار شریف ۲ ۶۸۴۲ نرم افزار شریف-آموزش محور ۳ ۶۸۴۰ نرم افزار امیرکبیر ۴ ۶۸۳۶ نرم افزار تهران ۵ ۶۸۴۳ نرم افزار علم و صنعت ۶ ۶۸۳۷ نرم افزار شهید بهشتی ۷ ۶۸۳۵ نرم افزار تربیت مدرس ۸ ۶۸۳۹ نرم افزار صنعتی اصفهان |