|
|
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - yahyazahedi - 27 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۰ ب.ظ
گروه تشکیل شده ، کلی هم اعضا داره ![]() Sent from my iPad using Tapatalk |
RE: گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - hhhsss - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)aadmida نوشته شده توسط: سلام منم میخوام واسه دکتری ۹۵ بخونم ولی دوست دارم گروه تشکیل بدیم و با هم بخونیم اقایی که گفتن فقط تهرانو میخوان چطور باهاتون در ارتباط باشیم (۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ)hhhsss نوشته شده توسط:(23 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)aadmida نوشته شده توسط: سلام منم میخوام واسه دکتری ۹۵ بخونم ولی دوست دارم گروه تشکیل بدیم و با هم بخونیم اقایی که گفتن فقط تهرانو میخوان چطور باهاتون در ارتباط باشیم [quote='yahyazahedi' pid='384636' dateline='14425ا ایا منم عضوم الان:) Sent from my iPad using Tapatalk [/quote] |
|
RE: گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - eliPHD - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۱ ق.ظ
سلام گروه در تلگرام هست؟ چطوری باید عضو شد؟ |
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - yahyazahedi - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۱ ق.ظ)eliPHD نوشته شده توسط: سلام سلام شمارتون رو برای من بفرستید تا عضو کنم Sent from my iPad using Tapatalk |
|
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - javad1369 - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ب.ظ
سلام من هم میتدنم شمارمو بدم تا در گروه عضو بشم ؟ |
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - yahyazahedi - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ب.ظ)javad1369 نوشته شده توسط: سلام بله دوست عزیز Sent from my iPad using Tapatalk |
|
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - bahadorani - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ب.ظ
سلام لطفا منو هم به گروه اضافه کنید. |
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - yahyazahedi - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ب.ظ)bahadorani نوشته شده توسط: سلام لطفا منو هم به گروه اضافه کنید. چشم حتما ، ببخشید من الان پیامتون رو دیدم Sent from my iPad using Tapatalk |
|
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - javad1369 - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ب.ظ
سلام من تو ی پیام خصوصی شمارمو براتون فرستادم لطفا بنده رو هم عضو کنید باتشکر |
|
RE: گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - mahlah - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ ب.ظ
سلام منم هم پیام دادم لطفا اد کنید |
RE: گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - f.b - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۰ ب.ظ)yahyazahedi نوشته شده توسط: سلام لطفا من رو هم اد کنید. شمارمو براتون فرستادم. |
|
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - baranit83 - 29 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۲ ب.ظ
با سلام من در قسمت پیام خصوصی شماره را فرستادم لطفا منو هم اد بفرمایید. متشکرم |
|
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - eliPHD - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ق.ظ
سلام...من هم شماره رو توی خصوصی فرستادم... ممنون |
|
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - saeedehhoseini - 01 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۴۹ ب.ظ
سلام منم شماره رو ارسال کردم لطفا منم عضو کنید |
|
گروه پر اراده ی دکتری نرم افزار کامپیوتر ۹۵ - vanoooshe - 02 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ق.ظ
منم شمارمو فرستادم لطفا منو عضو کنید. |