|
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - shiri - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
اون که جوابش ۷ و یکه اون یکیم اونی که مبنا ۸ بود غلط بود.دو تارو میدونم نزدم.دو تا سوالم دیگه هیچ اشاره ای بهش نکردین |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ
چرا دیگه، سوالا اینا بود: - انکودر و تعداد کلاک - کدام گزینه تابع متفاوت - epi و pi - هازارد - f و g - مبنای ۸ و ۱۰ و .... |
|
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - royaarabi - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ
این f ,g چیه من اصلا یادم نیست؟؟؟؟؟ |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)royaarabi نوشته شده توسط: این f ,g چیه من اصلا یادم نیست؟؟؟؟؟همونکه گفته بود مکمل همدیگه هستن؟ یا تعداد ۱ هاش بیشتره؟ یا تعداد صفرهاش بیشتره؟ جمع کننده و اینا داشت توش. |
|
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - royaarabi - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ
فکر کنم زدم برابرند درسته؟ |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)royaarabi نوشته شده توسط: فکر کنم زدم برابرند درسته؟من زدم مکمل همدیگه هستن. |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ
سوال ۶۰ بالاخره یک۱ شد دیگه ایشالا؟ |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: سوال ۶۰ بالاخره یک۱ شد دیگه ایشالا؟تا اینجا که به نظر همینطور میاد. |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - doost4 - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون سوال هازادش غلط نبود من خیلی فک کردم به نظرم مدار نباید شامل گیت not میشد.تا بتونه سوال هازارد درست باشه . کلا بحث سر این سوال زیاد هست معلوم نیس چه جوریه |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ق.ظ)faza نوشته شده توسط:طبق کلید پارسه گزینه ۲ درسته(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: سوال ۶۰ بالاخره یک۱ شد دیگه ایشالا؟تا اینجا که به نظر همینطور میاد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Marjan Gerdoo - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)bjo0n نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: من ۷ ۱ دراوردم اگر f و g متم هم بوده باشند، پس تعداد صفرهای f هم بیشتره، یعنی دو تا گزینه درسته، مگه نه؟؟؟ (۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ق.ظ)faza نوشته شده توسط:طبق کلید پارسه گزینه ۲ درسته(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: سوال ۶۰ بالاخره یک۱ شد دیگه ایشالا؟تا اینجا که به نظر همینطور میاد. منم میگم ۱ درسته(البته الان حوصله ندارم دوباره حل کنم!!!! ولی سر جلسه گزینه ۱ رو زدم)، امیدوارم پاسخ پارسه درست نباشه!!! |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ
یکی پریز اساتید پارسه رو از برق بکشه! |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: طبق کلید پارسه گزینه ۲ درستهاونو جدی نگیرین زیاد. بنده خدا حتی نمیدونه ایستای سطح صفره یا یک
|
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
کلا زیاد رو جوابهای پارسه نمیشه حساب کرد و درصد گرفت چون مث سالهای قبل سنجش با کلیدهاش کلا همه درصدهارو زیر رو میکنه |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - doost4 - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ)faza نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: طبق کلید پارسه گزینه ۲ درستهاونو جدی نگیرین زیاد. بنده خدا حتی نمیدونه ایستای سطح صفره یا یک ![]() این کی بوده که حل کرده نکنه وانشجوی یوسفی بوده؟
|