خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - yasaman2014 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط:(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: سلام نه جوابش میشه ۲۵ و ۱۸ مطمئنم |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)yasaman2014 نوشته شده توسط:اون ۲۵ یا ۲۴ هیچی معلوم نیس باید کلید سنجش دید، ولی حداقل ۹ میشه که بدیهیه، چون اگر دز جدوال اصلی ۱ دونه داشته باشیم و حذف بشه اون وقت اون ۱۵ تا کامل حذف میشن.(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط:(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: سلام |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - bazardeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
r→s و p˄q)˅r) گزینه ها p˅q q˅s p˅s کدومو نمیشه از سوال نتیجه گرفت گزینه ۴ هر سه بود جوابش کدومه |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ
کسی ریاضی تونست بزنه؟؟؟ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m.teymourpour - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ
مرسی حامد جان واسه سوال ۱۲۰ من بین گزینه ۳ و ۴ شک داشتم و زدم سه مطمئنید ۴ میشد؟ اون طوری که من تحلیل کردم. اگه گزینه ۴ رو نقیض میکردیم دقیقا همون چیزی که سوال گفته بود میشد |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - shoaib.narimani - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
طراحی الگوریتم هوش : سوال الگوریتم هافمن ک ارتفاع درخت رو خواسته بود چند میشد ؟ من ۵ زدم یه جوون مرد پیدا شه ببینیم درست زدیم یا نه ! |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mostafa222 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)مرتضی صفری نوشته شده توسط:اره دقیقا منم همین گزینه رو زدم! امیدوار باشیم ۲ درصد ریاضی زدیم.خخخخخ(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: اون استنتاج جوابش چی میشد?تورد خدا جوابایی که یادتونه رو بگیدمنم فقط همونو زدم من هم log* زدم |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ana9940 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط: m.teymourpour:منم دفترچه E بودم و گرایش اصلیم نبود کلیدام هم اوردم بیرون مثله شما. از هوش میگم:۱۲۱ گزینه ۴ تایید میشود -۱۲۰ گزینه ۴. بایس تبدیل به حالت بدون اسکولم میکردی میدیدی نیاز به نقیض کردن foodنیست-۱۱۹گزینه شما ۲ تایید میشود-۱۱۸ گزینه ۴ abdcdg-منم دفترچه E بودم، اون سوال گسسته که گزاره ای بود، گفته بود کدومش درست در نمیاد از دو تا فرضی که داده بود، گزینه هیچ کدام یعنی ۴ میشد؟؟ من سه تا ریاضی زدم، استرس دارم که منفی نزده باشم. ۳۱ رو ۲ زدم، ۴۳ و ۴۵ رو ۴ زدم! درسته آیا؟؟ من حالم بده!!!!!! reading آخر زبان رو سوالایی که تو صفحه اولش بود رو وارد دفترچه نکردم، حلش کرده بودم! اگه درسته بوده باشه میشه ۱۰ درصد!!!!!!!!! حالم بده!!!!!!!! |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - mostafa222 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)LunaM نوشته شده توسط:به نظر من هر ۳تا میشد چون یه جورایی ثبات رو هم چک می کرد(روش pulling) همون programmed io(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: حداقل بگین جواب تستهای حفظی چی میشد..معماری i.o و dma بود؟ سیستم عامل بیاده سازی سمافر چی میشد؟ زبانهای سطح بالا؟ کامپایلر اولیll1 نبود و دومی بود؟ اون یکی گرامر ۱ go toداشت ؟ اره هر سه تا بود اخه قبلش پردازنده با اون کار داشت و بعدش واگذار می کرد |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ziba.O - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ
من ریاضی رو سفید دادم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m.teymourpour - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط: m.teymourpour:منم دفترچه E بودم و گرایش اصلیم نبود کلیدام هم اوردم بیرون مثله شما. از هوش میگم:۱۲۱ گزینه ۴ تایید میشود -۱۲۰ گزینه ۴. بایس تبدیل به حالت بدون اسکولم میکردی میدیدی نیاز به نقیض کردن foodنیست-۱۱۹گزینه شما ۲ تایید میشود-۱۱۸ گزینه ۴ abdcdg-منم دفترچه E بودم، اون سوال گسسته که گزاره ای بود، گفته بود کدومش درست در نمیاد از دو تا فرضی که داده بود، گزینه هیچ کدام یعنی ۴ میشد؟؟ ۴۵ رو اشتباه زدین. البته اگه E هستین گزینه ۴ نوشته بود هر سه، ننوشته هیچ کدام گزینه سه میشد جواب یه رزولوشن میزدین جواب بدست می اومد p or q |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ
جون هرکی دوس دارید بیآید تو تاپیک هر درس بحث کنیم به ی نتیجه و گزینه ای با استدلال درست شاید برسیم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - niloo6 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ
نه به سوالای it که اینقدر ساده و مسخره بود نه به این سوالای کامپیوتر که به زور میشه حل کردم. اینا به کنار ، حوزه ما سالن اجتماعات چهار را ادبیات شیراز بود صندلی ها دسته نداشتن و مراقبین لطف کردن تکه های مقوایی که از کارتن ها جدا کرده بودن رو به عنوان دسته صندلی به ما دادن. اینقدر بهم سخت گذشت که چهار زانو نشستم بازم اینا به کنار ، فاصله بچه ها از هم ۷۰ سانت هم نمیشد ، خیلی ها که تفریحی اومده بودن سر جلسه با هم حرف میزدن انگار نه انگار جلسه کنکوره! و بدتر از اونا : مراقبین محترم که نه تنها بقیه رو ساکت نمیکردن ، یکی باید خودشونو ساکت میکرد که باهم حرف نزنن. |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m.teymourpour - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ
فک کنم مانشت تا چند دقیقه دیگه منفجر بشه واسه من که درست باز نمیشه من برم یه کم بخوابم چون سرم داره میترکه منم با نظر آقا احسان موافقم. اگه واسه هر درس جدا بحث کنیم خیلی بهتره و میتونیم بفهمیم چکار کردیم. اینجوری پراکنده زیاد جالب نیست |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ana9940 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: ۴۵ رو اشتباه زدین. البته اگه E هستین آهان همون هر سه منظورمه!! کاش اون دو تا درست باشه!!! |