|
|
کارت ورود به جلسه اومد - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: کارت ورود به جلسه اومد - mjzarrin - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ق.ظ
درود دوستان امیدوارم همگی موفق باشید. وقتی موضوع کارت ورود به جلسه رو دیدم، احساس کردم که دیگه واقعا به رویدادی که مسیر زندگیتونو تا حدی دست خوش تاثیرات و تغییراتی قرار میده نزدیک شدید. به همین خاطر دوست داشتم بعد از اینکه برای همتون آرزوی موفقیت کنم، نکاتی رو بگم که در کنکور من ازش استفاده بردم و برام موثر بودند و یادم آمد که من قبلا پستی با همین عنوان داخل سایت مانشت منتشر کرده بودم. امیدوارم روش هایی که اونجا عرض کردم به موفقیتتون کمک کنه. با سپاس لینک پست : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: کارت ورود به جلسه اومد - mohammad soto - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ق.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ق.ظ)mjzarrin نوشته شده توسط: درود دوستان عااالی بود, مرسی
|
|
کارت ورود به جلسه اومد - IT93 - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ق.ظ
فقط خدا کنه ک سوالات درست حسابی باشه ک کسی ک خونده و نخونده رو یکی نکنه البته تجربه میگه هر سال ی درسی اینطوری میشه پارسال تخصصی ها خوب بود اما طراحی الگوریتم و ساختمان داغون بود امسال به نظرم سیستم عامل رو بزن تو فضا ولی ساختمون و الگوریتم بهتر شه خلاصه هر سال ی جا ... میزنن ! یعنی نمیتونن مثل ادم سوال بدم ک
|
|
RE: کارت ورود به جلسه اومد - kefsan - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ
بچه ها یعنی چی اضافه شده؟ فقط مثل محاسبات ۹۱ نزنن که کلشون کندس )
|
RE: کارت ورود به جلسه اومد - ehsansjs - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ)kefsan نوشته شده توسط: بچه ها یعنی چی اضافه شده؟ فقط مثل محاسبات ۹۱ نزنن که کلشون کندس ایشالا ۵تا مشترکو اضافه کنن (یعنی به نظریه و سیستم عامل بدبخت
|
|
کارت ورود به جلسه اومد - sanamsayna - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ
سلام دوستان کسی اطلاعاتشو ویرایش کرده؟ تو راهنما که نوشته باید واحد های اخذ شده رو هم اونایی که ترم اخرن وارد کنن یعنی وقتی معدل رو ویرایش کنن ولی این قسمت در ویرایش نبود و یکی هم من ویرایش کردم معدل و تاریخ فارغ التحصیلی رو نوشت باید بررسی بشه بعد تایید بشه حالا همون اطلاعات قبلی هست باید همین کارت رو پرینت بگیرم یا بعد تایید اصلاح می کنن اونوقت باید پرینت بگیرم؟ |
|
کارت ورود به جلسه اومد - Good! - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ
چه تاییدی کردن که جوابا رو بیرون نیاریم؟!!!چرا>> :O ینی میخوان چطور صحیح کنن؟یا میخوان جوری نشه که اعتراض به کلید ها بر وفق مراد هر کس باشه؟ |
RE: کارت ورود به جلسه اومد - snskn - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ)sanamsayna نوشته شده توسط: سلام دوستان کسی اطلاعاتشو ویرایش کرده؟ تو راهنما که نوشته باید واحد های اخذ شده رو هم اونایی که ترم اخرن وارد کنن یعنی وقتی معدل رو ویرایش کنن ولی این قسمت در ویرایش نبود و یکی هم من ویرایش کردم معدل و تاریخ فارغ التحصیلی رو نوشت باید بررسی بشه بعد تایید بشه حالا همون اطلاعات قبلی هست باید همین کارت رو پرینت بگیرم یا بعد تایید اصلاح می کنن اونوقت باید پرینت بگیرم؟در سایت فقط ویرایش میکنی و بعد اون فرمو میدی آموزش تا وقت قبولی که اون موقع ازت میخوان اون فرمو همین کارت با مشخصات قبلی رو باید پرینت بگیری فعلا اون ویرایشو بعدا اعمال میکنن چه فارغ التحصیل میشن تا ۳۰/۱۱/۹۳ چه تا ۳۱/۶/۹۴ تمام مبکنن باید معدل را تا ۳۰/۱۱/۹۳ ویرایش کنند |
|
RE: کارت ورود به جلسه اومد - it.man - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ
سلام بچه ها آرزوی موفقیت دارم واسه همگیتوووون و خودم ![]() دانشگاه علم و صنعت مترو داره؟
|
RE: کارت ورود به جلسه اومد - IT93 - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ)it.man نوشته شده توسط: سلام بچه ها اره ی ۱۵ مین هم پیاده روی سربالایی هم هست
|
RE: کارت ورود به جلسه اومد - it.man - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ)it.man نوشته شده توسط: سلام بچه ها وایسین من پیاده میشم آقا یعنی چی ۱۵ مین سربالایی؟ گرممون میکنن واسه کنکور؟
|
RE: کارت ورود به جلسه اومد - IT93 - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ)it.man نوشته شده توسط:گفتم بدانید غافل گیر نشید(13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ)it.man نوشته شده توسط: سلام بچه ها :
|
RE: کارت ورود به جلسه اومد - vahidvahid - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ق.ظ)mjzarrin نوشته شده توسط: درود دوستان |
|
RE: کارت ورود به جلسه اومد - vahidvahid - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ
هرچی باشه برای همه هستش پس نگران نباش |
|
کارت ورود به جلسه اومد - mcse2010 - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ
۵شنبه باروننننننننننننننننننهههههههههههه |