|
|
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - peniya - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ق.ظ)sajede نوشته شده توسط: سلام دوستان تجارت حتما قبول میشی. اما شبکه و امنیت فکر نمی کنم . مگر اینکه شریف دوباره شبکه بیاره . |
|
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - iroonidotnet - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ق.ظ
سلام رتبه من توی نرم افزار ۱۱۱۸ شده امیدی هست که توی مجازی، پیام نور، غیر انتفاعی، جایی قبول بشم ؟ |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - Fardad-A - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ)mobina نوشته شده توسط:پیام نور برای فوق حدودا" ترمی یک میلیون و دویست و آزاد حدودا" یک و نیم میلیون. (اطلاعات دوست من مال همین ترم اخیره)شبانه رو در دفترچه شماره ۲ هزینه اش رو میزنن.اینکه پیام نور بهتره یا آزاد بستگی به دانشگاهش داره. مثلا" آزاد علوم تحقیقات خیلی بهتر از پیام نور شهرستان هست. البته پیام نور کلا" نظم آزاد رو هم نداره و همچین شیر تو شیره!!!(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ق.ظ)mehrdel2002 نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ق.ظ)jabi2a نوشته شده توسط: ببخشید اقای موج و mehrdel2002 |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - sina_bhh - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ق.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: با سلامدوستان کسی به من کمک نمیکنه ؟؟؟ کجا میتونم قبول بشم ؟؟؟ |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - parvaz_hj - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ق.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط:نرم افزار:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ق.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: با سلامدوستان کسی به من کمک نمیکنه ؟؟؟ شبانه مشهد و روزانه اون . شاید شبانه شیراز هم بشه.شاید.بستگی به ظرفیتها داره |
|
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - titan - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ق.ظ
سلام با ۷۹ علوم کامپیوتر روزانه قبول میشم؟ |
|
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - shaghayegh - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ب.ظ
من نمیدونم چرا سیستم عاملم ۰ شد؟؟؟ فکر کردم منفی زده باشم. رتبه مزخرفی اوردم..۱۵۹۹ ![]() حالا اگه شانس اوردم قبول شدم.. یک دور قوزآبادی به متاهلها انتقالی میدن؟؟ |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - Fardad-A - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ب.ظ)shaghayegh نوشته شده توسط: من نمیدونم چرا سیستم عاملم ۰ شد؟؟؟ فکر کردم منفی زده باشم.بستگی به جایی که قبول میشید و جایی که میخواهید منتقل بشید داره. به تهران تقریبا" غیر ممکنه. در هر حال معمولا" انتقالی در ارشد ممکن نیست. چون هم طول دوره کوتاهه و هم ظرفیت بسیار محدود. من تصورم اینه که شبانه شهرستان بتونید یه جایی قبول بشید. مجازی و پیام نور شهرستان هم میشه. |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - ف.ش - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ق.ظ)titan نوشته شده توسط: سلامبله بچهها گفتن با ۷۲ روزانه تربیت مدرس قبول شدن.روزانه که ۱۰۰% و انشاالله که روزانه شهر تهران قبول بشید. |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - MehrTa - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ق.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: افاق خانوم میشه بگید از کی شرو کردین و چقد خوندین و از روی چی؟سال دوم بود که شرکت میکردم پارسال یکم واسه مهندسی خونده بودم اما امسال دیگه فقط واسه علوم کامپیوتر . از تیر شروع کردم منابع رو جور کنم تابستون کتاب طراحی الگوریتم و گسسته مقسمی رو خوندم که خوندن و نخوندنش برای من فرقی نداشت !!!!! در کل این دو کتاب توصیه نمیشه !!!! و بقیه رو از مهر شروع کردم.فقط اشتباهی که کردم این بود که یکم عجولانه منابع رو خریدم یعنی یه سری از منابعی که خریدم رو اصلا نخوندم و یه سری منابع رو خیلی دیر خریدم مثل گسسته پوران. خانم آفاق خوب منابع رو معرفی کردند، من هم از اینها خوندم. من تجربه های کنکورم رو گذاشتم توی وبلاگم (معرفی و بررسی منابع کنکور ارشد علوم کامپیوتر)، فکر کنم بد نباشه یه سر بزنید (خانم fatemeh-r)، شاید به دردتون بخوره ![]() موفق باشید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - Fardad-A - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ب.ظ
اگه لطف کنید و تجربیاتتون و منابعتون رو در تاپیک خودش بگذارید خیلی کمک بزرگی به بچه های داوطلب سال بعد خواهید کرد. |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - sina_bhh - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ق.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ق.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط:نرم افزار:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ق.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: با سلامدوستان کسی به من کمک نمیکنه ؟؟؟ توی گرایش الگوریتم و محاسبات با این رتبه میشه شبانه تهران قبول شد ؟؟ |
ً - MehrTa - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اگه لطف کنید و تجربیاتتون و منابعتون رو در تاپیک خودش بگذارید خیلی کمک بزرگی به بچه های داوطلب سال بعد خواهید کرد. بله حتماً ![]() ولی آقای ناظم این تاپیک های علوم کامپیوتر خیلی کمه! موضوعاتش هم پراکنده هست یک کم. یه دستی به سرو روی این تاپیکها بکشید لطفا ! خیلی ممنونم |
|
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - ف.ش - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ب.ظ
دوستان در سایت مدرسان شریف در قسمت انتخاب شهر مشخصات خودتون رو وارد کنید تا بعد از اینکه فعال شد واستون پیام کوتاه بدن. تخمین رتبش که خوب نبود البته گرایش ۲ رو واسه من درست تخمین زده بود!! حالا این رو هم امتحان میکنیم! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - ۱۲۳javad - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ب.ظ
سلام دوستان با رتبه ۳۷۵ هوش میشه جایی قبول شد ؟ لطفا کمک کنید |