کلید سازمان سنجش برای کنکور ۹۰ مهندسی - نسخهی قابل چاپ |
کلید سازمان سنجش - hsh88 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ
بر اساس کد دفترچه A هست؟ جیزی توی سایت سنجش نگفته مانشت جه خبره!:دیییی |
کلید سازمان سنجش - sdcsada - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۲ ق.ظ
زبان ۲۱ ریاضی -۶ مشترک ۵/۵۵ تخصصی ۱۱/۶ معدل ۱۷/۵۹ |
RE: کلید سازمان سنجش - موج - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۲ ق.ظ)sdcsada نوشته شده توسط: زبان ۲۱ امیدوارم سال دیگه موفق باشی (۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: بر اساس کد دفترچه A هست؟ کجایی عزیزم آره دفترچهی a هست از ابتدای همین موضوع دنبال کنی دفترچش هم هست برا دانلود |
کلید سازمان سنجش - yas67 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۷ ق.ظ
من درصدام دوباره حساب کردم لطف کنید بگید امکان داره زیر ۲۰۰ بیارم زبان ۱۲ ریاضی ۸/۳۳ مشترک ۴۲ تخصصی هوش ۱۳/۳ معدل ۱۷ ----------- راستی امتیاز شاگرد اولی تو زمان انتخاب رشته لحاظ میکنن یعنی بعد از اعلام نتایج اولیه باید فرم چیزی پر کنیم؟ |
RE: کلید سازمان سنجش - shaghayegh - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۹ ق.ظ
سنجش نوشته به این جوابها نمیشه استناد کرد ...نوع دفترچه رو هم که ننوشته .... من که گند زدم..سیستم عامل -۲۲/۲۲ پایگاه رو هم منفی زدم.. ایشالا سال آینده.. مشترک ۲۰ هوش ۴۴/۴۴ مدیریت ۶۶/۶۶ زبان یادم نیست چی زدم.. |
RE: کلید سازمان سنجش - khoofi66 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۷ ق.ظ
دوستان یه سوال داشتم: آخرین رتبه قبولی تو تهران (روزانه یا شبانه) چنده؟ |
کلید سازمان سنجش - javadjj - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ
درصد های من رو ببینید بعد از دو سال تلاش در حد تیم ملی خراب کردم زبان ۲۱ ریاضی ۱۸ مشترک ۱۶ تخصصی هوش ۲۱ من اشکال کار رو در خودم می بینم و اینکه غلط زیاد داشتم فکرشم نمی کردم بعد از دوسال اینطور بشه حالا بعضیها میرن سربازی که من رفتم،خیلیها میرن سر کلاس درس ترم اخر من ۸۸ تموم کردم،خیلیا سال دیگه شرکت میکنند که من سال دومم هستش!!! هیچ بهونه ای ندارم و باید فقط دنبال کار خوب و مناسب باشم!!! برای همه دوستان مانشتیم ارزوی موفقیت دارم |
کلید سازمان سنجش - arshad90 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ق.ظ
سلام به دوستان با درصدای من رتبه تقریبی؟ زبان ۲۳ ریاضی ۱۸ مشترک ۳۰ تخصصی نرم ۴۵ تخصصی هوش ۱۵ خوشحال می شم دوستان مرحمت کنند... |
RE: کلید سازمان سنجش - khoofi66 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: درصد های من رو ببینید بعد از دو سال تلاش در حد تیم ملی خراب کردم داداش فدای سرت. اصلا غصه نخور.. شاید قسمت نیست که ارشد قبول بشی امسال هر کس کمتر غلط زده باشه موفق میشه (منم مثل شما بعضی از سوالا رو نباید جواب میدادم ولی دادم. جو کنکوره دیگه کاریش نمیشه کرد) |
RE: کلید سازمان سنجش - parsaNA - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: درصد های من رو ببینید بعد از دو سال تلاش در حد تیم ملی خراب کردم جواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخی نکن، داری اذیت می کنیا، حتما اشتباه حساب کردی، دفترچه کد A بوودا ... من که رتبه تک رقمی روت حساب می کردم . خشکم زد. |
RE: کلید سازمان سنجش - javadjj - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۶ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: درصد های من رو ببینید بعد از دو سال تلاش در حد تیم ملی خراب کردم دوست عزیزم ممنون از لطفت!!!! خوب دیگه چه میشه کرد سر جلسه فک کنم کمی هل کردم من به نظر خودم و بقیه چیزی کم و کسر نداشتم اما متاسفانه هنوزم نمیدونم چی شد خیلی مسلط بودم |
RE: کلید سازمان سنجش - حامد - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۱ ق.ظ
منم خراب کردم. ریاضی:۲۰ مشترک:۱۵ تخصصی نرم:۲۸ تخصصی هوش:۱۳ زبان هم ۵۰ احتمالا بعد خدمت میرم سر کار. |
کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۴ ق.ظ
درصدهای من هم ایناس: زبان: ۳۸ ریاضی:۲۰ مشترک: ۲۵ تخصصی نرم: ۱۸ تخصصی هوش: ۲۰ اگه واسه علوم کامپیوتر جای خوبی قبول نشم فکر نکنم روحیشو داشته باشم که یه سال دیگه بخونم .... |
RE: کلید سازمان سنجش - luna - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۷ ق.ظ)khoofi66 نوشته شده توسط: دوستان یه سوال داشتم: چه گرایشی؟ سال پیش نرم افزار تا حدود ۲۰۰ شبانه تهران قبول می شد. روزانه هم فکر کنم ۱۲۰ این طورا دیگه آخراش باشه. الگوریتم محاسبات یکم بیشتره. گرایشای دیگرو نمی دونم ولی فکر می کنم با رتبه های بالاتر بشه تهران قبول شد مخصوصا معماری |
کلید سازمان سنجش - Msccom - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۴ ق.ظ
زبان ۰ ریاضی ۲۰ مشترک ۳۴/۴۵ نرم ۱۰ معدل ۱۵/۵ رتبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچهها راستی اینطوری درصد حساب میکنین؟ [تعداد درستها ضرب در ۴ منهای (تعداد غلطها ضرب در ۲تقسیم بر ۳)] تقسیم بر ۱۲۰ ضرب در ۱۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |