تالار گفتمان مانشت
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ

دوستان طوری به من منفی میدن که انگار شدم دشمن خونی متقاضیان ارشد!
به هر حال منم امیدوارم که دانشگاه شریف هم مثل دانشگاه امیرکبیر از سال آینده تو هر گرایش به طور مجزا دانشجو بگیره

اجازه بدین قضیه رو کمی کامل تر توضیح بدم:
خرداد سال پیش من با ایمیل از دکتر ربیعی پرسیدم که آیا برای دفترچه اصلاحیه میاد؟ (چون همه ظرفیت اختصاص پیدا کرده بود به گرایش ۴) ایشون گفتن نه. ولی از سال آینده به طور مجزا دانشجو می گیریم تو هر گرایش
اما ظاهرا بعدا تو جلساتی که با گروه داشتن، تصمیم بر این شده که کل ظرفیت رو اختصاص بدن به شبکه و به همین دلیل هم نامه ای رو در مرداد ۹۱ به سازمان سنجش ارسال کردن
بعد از شروع سال تحصیلی هم مجددا تو تاریخ ۲۰ آذر ۹۱ نامه ای دادن به سنجش و دوباره این قضیه رو تاکید کردن

همون طور که یکی از بچه ها تو همین تاپیک گفت، من چیزی رو تغییر ندادم، فقط یک تغییر رو پیگیری کردم
تغییری که خود دانشگاه تصمیم به انجامش گرفته و منی که فقط یه دانشجو بودم، توش هیچ تاثیری نداشتم و ندارم

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Mohammad-A - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ب.ظ

البته شاید بهتر باشه اینطور بگیم که MIS یکی از انواع گرایش ۴ هست. گرایش چهار خیلی مفصله. شما توی دانشگاه هم دیدید. درسی مثل مهندسی فناوری اطلاعات ۱ داریم که ماهیتش بیشتر شبکه‌ای هست و مهندسی فناوری اطلاعات ۲ به سمت بخش‌های مدیریتی پیش میره. در نتیجه بهتره اینطور بگیم که اگر شریف هم میخواد پذیرش داشته باشه بهتره توی گرایش مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی بیاد اسمش که با ضرایب گرایش ۴ اعمال میشه.

اما آدم می‌بینه که ۲-۳ ساله سر یه سوء تفاهم شریف داره از گرایش ۴ پذیرش می‌کنه کلاً ناامید میشه که ظرفیت توی گرایش چهار هم اعمال کنه.

در کل این رشته‌ی تجارت و آی‌تی چون توی ایران کمتر از ۱۰ ساله که ارائه شدند امکانات کاملی توی دانشگاه‌های ایران نداریم. اما شبکه و امنیت به هر حال اساتیدی بودند که از زمینه‌ی الکترونیک و برق به این سمت گرایش پیدا کردند. توی شریف هم این اساتید هستند.

فکر میکنم دلیل اینکه شریف کل ظرفیتش رو از یه گرایش گرفت این بود که می‌خواست همه‌ی دانشجوها تحت نام "فناوری اطلاعات" وارد دانشگاه بشن و مدرک بگیرن و حالا که تصمیم گرفتند که از شبکه هم بگیرند احتمالاً دلیلی ندیدند که ظرفیت رو بشکنن به دو-سه گرایش

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - be_sooye_movafaghiat - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ ب.ظ

به نظر بنده هم بهتر هست که بچه های گرایش های ۱ و ۴ که به خصوص کاملا تا قبل از امروز و در تمام مدت مطالعه خودشون فکر می کردند که با رتبه خوب می تونند به شریف برن پیگیری کنن...

ضمن اینکه آتنا جان اتفاقا معماری برای من راحت تره چون من رشته ام در کارشناسی نرم افزار بوده و اون رو مطالعه کردم اما در مورد مدیریت هیچ اطلاعاتی ندارم... ولی این رو هم می دونم که مهمترین چیز علاقه اون فرده... واقعا امیدوارم همیشه عدالت رعایت بشه در همه گرایش ها... البته به هیچ وجه برای شبکه هم خوب نبود که اصلا نمی گرفتن ولی اتخاذ این تصمیم هم به نظر من که البته شاید کوچک ترین فرد باشم اصلا صحیح نیست...

آقای صمیمی اصلا این طور نیست...من فکر می کنم بچه ها خیلی هم خوشحال هستند که گرایش شبکه هم در شریف پذیرفته میشه و حق دوستان ضایع نمیشه اما به نظرم اگر بچه ها منفی هم دادند به این دلیل هست که کلا این سیستم اشتباهه و همه تصمیمات باید متعادل گرفته بشه...به هر حال دوستانی که یک سال تمام به امید شریف برای گرایش ۱ و ۴ خوندن واقعا بهشون داره ظلم میشه...و این درست نیست...

به هر حال هر چی خدا بخواد... ان شاءالله همه موفق و سربلند باشن...

RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - redevil6990 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  دوستان طوری به من منفی میدن که انگار شدم دشمن خونی متقاضیان ارشد!
به هر حال منم امیدوارم که دانشگاه شریف هم مثل دانشگاه امیرکبیر از سال آینده تو هر گرایش به طور مجزا دانشجو بگیره

اجازه بدین قضیه رو کمی کامل تر توضیح بدم:
خرداد سال پیش من با ایمیل از دکتر ربیعی پرسیدم که آیا برای دفترچه اصلاحیه میاد؟ (چون همه ظرفیت اختصاص پیدا کرده بود به گرایش ۴) ایشون گفتن نه. ولی از سال آینده به طور مجزا دانشجو می گیریم تو هر گرایش
اما ظاهرا بعدا تو جلساتی که با گروه داشتن، تصمیم بر این شده که کل ظرفیت رو اختصاص بدن به شبکه و به همین دلیل هم نامه ای رو در مرداد ۹۱ به سازمان سنجش ارسال کردن
بعد از شروع سال تحصیلی هم مجددا تو تاریخ ۲۰ آذر ۹۱ نامه ای دادن به سنجش و دوباره این قضیه رو تاکید کردن

همون طور که یکی از بچه ها تو همین تاپیک گفت، من چیزی رو تغییر ندادم، فقط یک تغییر رو پیگیری کردم
تغییری که خود دانشگاه تصمیم به انجامش گرفته و منی که فقط یه دانشجو بودم، توش هیچ تاثیری نداشتم و ندارم

شما لطف کردین که زحمت کشیدین و پیگیر کار ماها شدین
لطفا پیغام خصوصیتونو چک کنین

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - atenaa - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ

والا من ک کلا ب کسی منفی نمیدم Smile
رشته ی منم نرم افزار بوده و کل اون کتاب معماری موریس مانو رو کردند تو حلقمونBig Grin
آقا مهدی کلا کسی الان با شما مشکلی نداره ک
الان من به شخصه سوالم اینه ک ایا شریف دیگه از امسال از گرایش ۱و۴ نخواهد گرفت و mis دیگه حذف میشه؟
چون من خودم mis رو ترجیح میدم به تجارت با این حساب واسه سال بعد فقط به خواجه نصیر باید فک کنم گویا Dodgy

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط:  الان من به شخصه سوالم اینه ک ایا شریف دیگه از امسال از گرایش ۱و۴ نخواهد گرفت و mis دیگه حذف میشه؟
در مورد این سوال الان نمیشه حرفی زد
ولی اگر خدا خواست و تو اصلاحیه شماره ۲ گفتن که شریف از گرایش ۳ می گیره و منم رفتم اونجا (اگر این اتفاق بیوفته احتمالا دو سه هفته دیگه بازم میرم شریف) حتما این سوال رو می پرسم که برنامه برای گرفتن دانشجو برای سال بعد چی هست و با چه گرایش هایی دانشجو می گیرن
هرچی بهم گفتن، منم عینا خدمتتون تو همین تاپیک اعلام می کنم
فکر کنم الان اگر کسی بپرسه جواب درستی نگیره چون اولا به شدت درگیر همین قضیه اصلاحیه بودن و فعلا احتمالا زیاد نخوان به سال بعد فکر کنن و ثانیا اینکه درگیر مصاحبه های دکتری و کارای اونا هستن
ولی ایشالا ۲-۳ هفته دیگه حتما خبر می گیرم

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - sir_ams - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  بازم ابراز تاسف میکنم. اول واسه خودم. بعد هم واسه مسئولین احمق ما.

امیر جان خودت رو ناراحت نکن! این ها همه یه بازیه که ما ها سرمون گرم باشه اما یادت باشه که مسئولین آینده کشور من و توییم!

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - jahani - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ

من یه چیز تو ضمیمه بگم که شریف پارسالم دقیقا همین کارو کرد و اصلاحیه خورد تو دفترچه. یعنی این امر چیزی جدیدی نیست. کلا این داستان تکراریه و هر سال تکرار میشه. به هر حال کسایی که رتبه شون نود به بالا هست فرقی به حالشون نمیکنه چون اکثر کسایی که ۱ تا ۱۵ شبکه هستند بین ۱ تا ۹۰ تجارت هم هستند. بنابراین در هر صورت ۱۵ نفر از زیر دستهای شما میرن شریف پس فرقی به حال شما نمیکنه. اما برای اون ده بیست نفر اول تجارت خیلی فرق ممکنه بکنه. به هر حال شریف همیشه شبکه میگرفته و بایدم این کارو کنه که یه توازنی تو دفترچه برقرار باشهSmile اخه کلا شریف تو درسهای لیسانسش مدیریت نداره بعد معلوموه حاضر نمیشه دانشجویی بگیره که جای معماری کامپیوتر مدیریت خونده.

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - jazana - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ

شما ظاهرا از دفترچه پارسال اطلاع ندارین، پارسال اتفاقا آی تی بود و آی تی هم موند، ۲سال پیش بود که عوض شد، ناراحتی کسانی که رتبه ی خوب آی تی آوردن هم از همین بی برنامگی هست...

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - خانه سبز - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  مسئولین آینده کشور من و توییم!

به به خیلی عالی کلی خندیدم

RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - jahani - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ)a54m4m نوشته شده توسط:  شما ظاهرا از دفترچه پارسال اطلاع ندارین، پارسال اتفاقا آی تی بود و آی تی هم موند، ۲سال پیش بود که عوض شد، ناراحتی کسانی که رتبه ی خوب آی تی آوردن هم از همین بی برنامگی هست...
شاید حق با شما باشه و . پارسال عوش نشده و پیرارسال عوش شده باشه. به هر حال هم دکتر سربازی هم دکتر ربیعی هر دو بیشتر تمایل دارند که گرایش ۲ و ۳ برای شریف گرفته بشه که اونایی که میان معماری بلد باشند. این اشتباه از سال ۸۹ و سر یه اشتباه دکتر موقر شروع شد و هنوز و هر سال تو دفترچه همین اشتباه تکرار میشه. وگرنه تا کنکور ۸۸ شریف همیشه ۱۳ تا شبکه میگرفت و بس. به هر حال امیدوارم یه روزی بالاخره این درست بشه....

RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Amir V - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  یادت باشه که مسئولین آینده کشور من و توییم!
فکر کن ۱% !!!!!!!!

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ

دوستان یه عزیز یا عزیزانی هستن که فقط تو مدت امروز بعد از ظهر حدود ۷۰ تا منفی به من داده (دادن)... در واقع گشتن و به دونه دونه پست های من منفی دادن
اونم از وقتی که در مورد گرایش مورد نظر شریف پست زدم

واقعا اینکه یه دانشگاه از چه گرایشی دانشجو بگیره یا نگیره فکر می کنین دست منه؟ یا من تو شدن یا نشدنش نقشی دارم؟
وقتی رفتم پیش دکتر ربیعی، بهم گفتن قبل از تو ۳ تا دانشجوی دیگه اومدن پیشم... اگر منم نرفته بودم اونا پیگیری میکردن...

اینکه یه کسی یا کسایی میخوان با منفی دادن به همه پست های من، اعتبار من رو و مقبولیت من رو کم کنن، واقعا حرکت جالبی نیست
نه اینکه به خاطر چند تا منفی گرفتن ناراحت باشم ... نه... اصلا مساله مهمی نیست.
مساله اینه که من رو مقصر ندونین... من نه یزید برای بچه های آی تی هستم، نه قهرمان برای بچه های شبکه!!!

تو همه پست هام هم سعی کردم هرچی که از اساتید اون دانشگاه رو شنیدم بدون کم و کاستی نقل قول کنم، ولی تهش منفی هاش نصیب من میشه!

فقط و فقط در انتها میتونم بگم متاسفم...
----------------------------------------------------------------
ویرایش: بعد از زدن این پست حدودا ۳۰ تای دیگه به منفی های من اضافه شد
برای اون شخص، متاسفم...

RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - friends - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  اینکه یه کسی یا کسایی میخوان با منفی دادن به همه پست های من، اعتبار من رو و مقبولیت من رو کم کنن، واقعا حرکت جالبی نیست
----------------------------------------------------------------
ویرایش: بعد از زدن این پست حدودا ۳۰ تای دیگه به منفی های من اضافه شد
برای اون شخص، متاسفم...

[
حاجی غصه نخور منم به تمام پستات مثبت دادم به هم در شه Big Grin

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Mohammad-A - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ

بدیهیه که صرف علاقه شخصی من نوعی یا آقای صمیمی توی این تصمیم شریف اثرگذار نیست و منفی دادن حرکت جالبی نمیتونه باشه به نظرم.

باید گفت نوع اصلاح اشتباه سه سال پیشِ شریف درست نیست و به قول معروف اشتباه روی اشتباه هست به نظرم. حکایت چشم و ابرو...