آرزوم اینه که.... - نسخهی قابل چاپ |
آرزوم اینه که.... - sahar121 - 07 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ
آرزو میکنم اونایی که بچه دار نمیشن خدا بهشون یه بچه سالم و صالح بده....خیلی درد بدیه!!!!! |
RE: آرزوم اینه که.... - rad.bahar - 07 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: آرزو میکنم اونایی که بچه دار نمیشن خدا بهشون یه بچه سالم و صالح بده....خیلی درد بدیه!!!!! دعا می کنم آرزویتان در حق همه زوج هایی که بچه ندارند مثل خواهرم و همسرش، برآورده شود. |
RE: آرزوم اینه که.... - mahinjoon - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ق.ظ
آرزوم اینهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه................................. هر کار می کنم نمی تونم بگمشون فقط دعا کنین براورده بشن |
آرزوم اینه که.... - azarakhsh1986 - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ
آرزوم اینه که آرزوی هممون برآورده شه زود |
آرزوم اینه که.... - bahar122 - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ق.ظ
آرزوم اینه... هیچ آرزویی دیگه آرزو نباشه..! هیچ آرزویی تبدیل به حسرت نشه! |
آرزوم اینه که.... - نازین - ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ
من آرزویی ندارم !!!!آرزوی من دست نیافتنی ترین شد ...از خدا خواستم نداد،به جنگ با زمین و آسمان رفتم ،اعتصاب کردم ،غذا نخوردم،حرف نزدم،سرم را کچلک (!)کردم ،به پای همه افتادم (به پای خودشم (خدا)افتادم) ،زنگ زدم ،گریه کردم ،۲۴ ساعته فکر کردم ،دنبال راه حل رفتم ! نذر کردم ،من هر چقدربه هدف نزدیکتر شدم ،هدف از من فرار کرد.زمین و زمان رو واسطه قرار دادم نشد که نشد .حالا من ماندم و لباس سیاه و قسم خوردم سیاه پوش بمانم ."فقط یک حرف ارامم کرد مرگ که نیست" آرزوم اینه خوشبخت شم(نه باپول نه با سواد)به یه جایی برسم که احساس کنم خوشبختم و پولی که بدست می آرم رو ۱۰۰% صرف امورات خیریه کنم و بتونم کتاب ((((در رابطه با رشته خودم)))) خودم بنویسم (کمیم به فکر انتقامم از کسایی که در حقم ظلم کردن) ...اما همشون یه آرزو هستن . دوستان همگی موفق باشید |
RE: آرزوم اینه که.... - vesta - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: من آرزویی ندارم !!!!آرزوی من دست نیافتنی ترین شد ...از خدا خواستم نداد،به جنگ با زمین و آسمان رفتم ،اعتصاب کردم ،غذا نخوردم،حرف نزدم،سرم را کچلک (!)کردم ،به پای همه افتادم (به پای خودشم (خدا)افتادم) ،زنگ زدم ،گریه کردم ،۲۴ ساعته فکر کردم ،دنبال راه حل رفتم ! نذر کردم ،من هر چقدربه هدف نزدیکتر شدم ،هدف از من فرار کرد.زمین و زمان رو واسطه قرار دادم نشد که نشد .حالا من ماندم و لباس سیاه و قسم خوردم سیاه پوش بمانم ."فقط یک حرف ارامم کرد مرگ که نیست" گاهی گمان نمیکنی و می شود... گاهی نمی شود که نمی شود... گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نخوانده قرعه به نام تو می شود... گاهی گدای گدایی و بخت یار نیست...گاهی تمام شهر گدای تو می شود... |
آرزوم اینه که.... - banafshe - 03 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
آرزو دارم کمی خوشحال باشم یه دل خوش داشته باشم همه چیز خوب و روبراهه ولی من انگار سالهاست که یخ زدم حتی حوصله ندارم برم بیرون دلم می خواد برم ولی حوصله ندارمممممممممممممممممم |
آرزوم اینه که.... - نازین - ۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
سلامتی پدر و مادرم خوشبختی خواهرم داشتن آرامش اصرار نکردن بر آنچه که مال من نیست عاقبت بخیر شدن و موفقیت دوستم قبول شدن تو دانشگاه تبریز،ا جایی که دوباره پشت کنکور نمونم((((( فراموش کردن کسایی که از دست دادم خوشبختی خودم موفقیت خودم یک دختر نجیب وپاکدامن باشم پدر و مادرم ازم راضی باشند |
آرزوم اینه که.... - hamid88 - 10 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ
آرزوم ابنه که خودم همه به آرزوهاشون برسن ..........!!! |
آرزوم اینه که.... - ۱۱۲۱۱۳ - ۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ
آرزوم اینه که یک انسان خیلی خیلی آروم باشم که هیچی نتونه تکونم بده. قوی قوی قوی........ با هیچ چیزی بهم نریزم. دارم تمرین میکنم شمام برام دعا کن. |