|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخهی قابل چاپ |
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - rahhil - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط: درصد های من:آفرین تبریک تا الان بین بچه های مانشت برای گرایش امنیت با اختلاف خیلی زیاد اولی تا ببینیم بقیه چیکار کردند |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - shakhab - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ
چرا هیچکی جواب منو نمیده ؟ (۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ)shakhab نوشته شده توسط: بچه ها خواهش می کنم یه نظر بدید ، می خوام ببینم اصلا امید داشته باشم یا نه |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - maneshth - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ق.ظ
با عرض تبریک فراوان به تمام بچه هایی که درصداشون در حده المپیکه D: من که بسیار نا امید شدم . درصدامو میگم اونایی که تجربه دارن لطف کنن یه نظری بدن ببینم حداقل زیر صد میشه که آبروریزی نباشه. مرسی زبان ۶۵ مشترک ۲۹ مدیریت ۲۰ تخصصی ۲۵ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - rahim626 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ
سلام دوستان به نظرتون من با این درصد ها چه رتبه ای می آرم؟ شبکه های کامپیوتری صنعتی شیراز یا فناوری اطلاعات پزشکی تهران شانس دارم؟ زبان : ۵۱/۱۱ مشترک : ۱۷/۷۷ مدیریت : ۵۵/۵۵ تخصصی : ۴۰/۷۵ معماری کامپیوتر : ۲۲/۲۲ چکار کنم از دست این دروس مشترک من یه فوق تجارت الکترونیکی از دانشگاه غیر انتفاعی دارم و دیگه نمی تونم تجارت بخونم جالبه بدونید ۵ ساله ساختمان داده و طراحی الگوریتم درس می دم بعد مشترک ها را گند زدم |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - majid_22 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: زبان ۳۵% امیر خداروشکر خوب زدی ایشالا زیر ۱۰۰ میاری. |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - nina69 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)majid_22 نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: زبان ۳۵% امیر خیلی خوب زدی رتبه ات فکر نکنم بیشتر از ۲۰۰ شه البته من زیاد از رنج درصد های ای تی خبر ندارم ولی با در نظر گرفتن سختی امسال ای تی تو خوب زدی |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - araz12 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ
من با اینکه خودمو برای سال بعد آماده میکردم و بعد ۹ سال تازه به فکر ادامه تحصیل افتاده بودم ولی با این حال با دیدن کلید حسابی حالم خراب شد.ولی برای اینکه بقیه دوستان روحیه بگیرن و به خاطر درصداشون ناراحت نشن.میگم زبان ۴۴ مشترک ۳ مدیریت۱۴ تخصصی ۱۲ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - marivany - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
سلام بخدا اصلا فکر نمیردم اینطوری بشم خیلی خوبتر از اینا خونده بودم مشترک ۲۸ مدیریت ۶۰ تخصصی ۴۴ آخه با اینا رتبم چند میاد؟ خدا کنه امسال جایی رو بیارم |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - maneshth - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ)nina69 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)majid_22 نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: زبان ۳۵% امیر که عالی زده حتما زیر ۵۰ میاره (۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)marivany نوشته شده توسط: سلام بخدا اصلا فکر نمیردم اینطوری بشم خیلی خوبتر از اینا خونده بودم رتبه خوبی میاری فک کنم نزدیک ۶۰ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - marivany - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ
ایشاللا ولی بعید میدونم با این مشترک زدنم... میشه بگید با چه دلیلی ۶۰ میارم من خودم فر ردم ۵۰۰م نمیشم |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - aminn123 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ
زبان ۶۵ مشترک ۲۹ مدیریت ۲۰ تخصصی ۲۵ ایشون چند میشن. لطفا جواب بدین آخه منم تقریبا مثل این درصدا زدم |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - sohrablou - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ
زبان سفید مشترک ۳۴/۴۴ مدیریت حدود ۳۰/۰۰ تخصصی مشترک ۳۱/۴۸ به نظر شما حدود رتبه من چند میشه ؟؟ |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - saho - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ
زبان ۱۱ مشترک ۲۱ ![]() تخصصی ۳۳ ![]() معماری ۲۷ جایی شبکه روزانه یا شبانه قبولم؟ معدل ۱۷ |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - ساجده_سادات - ۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ق.ظ
شرمنده میشه مال منو هم بگید: مشترک :۱۲ تا ۱۵!!! تخصصی:۴۵ تا ۵۰ مدیریت:۲۰ معماری:۱۰ تا ۱۲ البته مشترک ها به نظرم ۲-۳ سوالی که زده اشتباهه اما به هر حال با این درصد امیدی هست به روزانه؟مثلا یزد؟
|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - redarmy - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ق.ظ
جالبه برام که همه تخصصی رو خوب زدن غیر از من! پارسال میانگین تخصصیم ۳۱ بود ولی امسال حیف! ![]() زبان ۴۴ مشترک ۴۱ تخصصی ۱۳ معماری ۴۲ |