|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - نسخهی قابل چاپ |
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - khayyam - 21 مرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۷ ب.ظ)ziba_090 نوشته شده توسط: هر چی صبح حالم خوب بود و الکی خوش بودم؛ الان برعکس حالم بده و اعصابم خورده! |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - احسان مومنی - ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۱ ب.ظ
توپ ، شاد ، سرخوش ، خندان ، سرشار از انرژی از نوع ++ |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - yagmur0022 - 21 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ
خدا ممنون که معجزه کردی واسم یه معجزه دیگه هم میخام منتظرم میدونم که دستامو ول نمیکنی من که محکم دستتو گرفتم هرجا خواستی ببر |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - kora - 24 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ب.ظ
حس ادمی که از ۵ طبقه پرتش کردن پایین!!!!!!!!!!! و من موندم چرا هنوز زندم!؟!
|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - شفق قطبی - ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ب.ظ
سردرگم!! |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - crevice - 26 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ق.ظ
در ناخوشی دلچسب خودم؛ حیران و سَرخوشم! |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - crevice - 27 مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۴ ب.ظ
Feeling numb... احساس میکنم ناشناخته ترین فردی که این روزها باهاش دم خور هستم خودم هستم! نمیدونم چرا یه وقتایی احساس میکنم اطرافیانمو بیشتر از خودم میشناسم... |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - احسان مومنی - ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب.ظ
عالــــــــــــی ، انگیزه در حد تیم ملی آلمان لحظه به لحظه هم آدرنالین بالا میره و انرژی بیشتر میشه با این که کمی دست انداز اومد تو کارام (ارشد امسال) و نشد که بشه ، اما انگیزه دارم مشتـــــــــــی ، اگه امسال معجزه ای رخ نده و قبول نشم ، سال دیگه قــول میدم شیرینی و شام رتبه مشتی رو به هر کی سپاس میزنه بدم کمتر سپاس بزنید تا همراه شیرینی و شام ، دسر و نوشیدنی هم بدم
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - m.teymourpour - 27 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب.ظ)احسان مومنی نوشته شده توسط: عالــــــــــــی ، انگیزه در حد تیم ملی آلمانمن الان چکار کنم، سپاس بزنم یا نه ![]() میترسم اگه سپاس نزنم از لیست مهمونا حذف بشم از طرفی هم دلهره دارم که اگه سپاس بزنم ممکنه بقیه هم بزنن و شلوغ بشه، بعد من این همه راه بیام و فقط یه چای بدی بخوریم![]() تکلیف منو مشخص کن بگو خلاصوم کن
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - احسان مومنی - ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:(27 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب.ظ)احسان مومنی نوشته شده توسط: عالــــــــــــی ، انگیزه در حد تیم ملی آلمانمن الان چکار کنم، سپاس بزنم یا نه میتونی سپاس بزنی و نزاری بقیه سپاس بزنن اگه بقیه سپاس بزنن از منوهایی که گفتم متناسب با تعداد سپاس زنندگان از میزان غذا کم میشه
|
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - targol - 28 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ق.ظ
به یه نفر حسودی ام میشه ![]() چه حس بدیه این حسادت |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - fatemesoleimani - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ب.ظ
رفته رفته دارم ادم بی خیالی میشم احساس خوبی دارم |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Menrva - 30 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۲ ب.ظ
خیلی حالم بده حس بد به خودم یه حس خییلیی بد خیلیی بده حالم خدایاکمکم کن
|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - شفق قطبی - ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۰ ب.ظ
دلتنگ مثل هرروز |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - gogooli - 01 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ ب.ظ
نا امید |