|
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: درود بر برو بچه های کنکوری. درووود بر تــــــــــــــــــــــــــو ----۱---۲----۳ ---> پـــــــارســـــــــــــــــــه |
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - gordafarid - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ
من مدیریت پارسه می خونم بچه ها من الان سیرم ها ولی خوابم میاد چه کنم؟ ![]() این خصوصیت بچه تنبلاست ![]() ولی نه ی خرده ریز کاری با سیستم دارم جمعش کنم میام پیشتون گسسته رو پیچوندم فیلا ![]() دوست منفی زن نزن بر سر ناتوان دست زور که روزی ورفتی به پایش چو مور |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ
Fardad-A ۰۳:۲۳ عصر در حال استفاده از ابزار مدیریت ابزار ها چی هست حالا آقا فرداد؟ :دی راهنمای منابع کنکور نرم افزار از دیدگاه ی بنده خدا --- بدرد من ک خورد واسه دروس مشترک با آیتی ---البته بیشترش با نظرات و مراجع من یکی بود--- ی نگاهی بندازین بهش بد نیست |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ania_13 - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:ممنون که جوابمو دادین(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ق.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: بچه ها جون جواب منم بدین دیگهمنظورت چ کتابیه؟ من پارسال ۵۰۴ خوندم اما به دردم نخورد مشاور سنجش گفت ۵۰۴ قدیمیه دنبال یه چیز به روزتر باش منم موندم حالا چی بخونم؟ بچه ها تکمیل ظرفیتم اعلام شد |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط:(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:ممنون که جوابمو دادین(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ق.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: بچه ها جون جواب منم بدین دیگهمنظورت چ کتابیه؟ آها -- آره ب نظرم اینایی که گفتم رو با کتابای پارســــــــــــــــــه بخونی عالــــــــــــــــــی میشه
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ania_13 - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط:(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:ممنون که جوابمو دادین(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ق.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: بچه ها جون جواب منم بدین دیگهمنظورت چ کتابیه؟ همشو؟ میمیرم که
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط:(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط:(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:ممنون که جوابمو دادین(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ق.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: بچه ها جون جواب منم بدین دیگهمنظورت چ کتابیه؟ خدا نکنه --- اون دوتا آخریا ک کم حجم و باحالند----- ۵۰۴ رو هم ک خوندین ---- ۱۱۰۰ رو بخونین ---- ده تا درس و تستای کتاب زبان تخصصی پارسه هم بزنین تنگش نور علی نوره |
Re: RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Amir V - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:(25 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: درود بر برو بچه های کنکوری. نه آقا بارسه چیه. فک کنم شب کنکور تازه دو فصلش مونده باشهSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ ب.ظ
بچه ها یه سوتی خوشکل از آقای مقسمی. توی کتاب ساختمان داده فصل درختها اومده ۶ جا نوشته آقا توی درخت عمومی پیمایش میانوندی نداریم ها. بعد توی مثال ۲۵ صفحه ۲۳۲ گفته پیمایش پیشوندی و میانوندی درخت عمومی زیر رو بنویسید. اون میانوندیشو بکنید پسوندی بی زحمت. |
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ADELZX - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ
سلام بچه ها من تو این ماه دروس زیر رو خوندم سیتم عامل دکتر حقیقت پایگاه داده ها مقسمی هوش مصنوعی پوران پژوهش البته تو تابستون من دروس زیر رو خوندم ریاضیات گسسته سه جلد گریمالدی با حل تمریناتش به صورت کلی مهندسی نرم افزار کتاب پرسمن رو خوندم ولی خیلی خوب خوندمش . ولی خیلی هم سخت بود معماری کامپیوترپترسن رو خوندم . ساختمان داده ها و طراحی الگوریتم هم کتاب clrs رو خوندم البته قبل از clrs کتاب ساختمان داده ها کتاب دکتر شیر افکن رو خوندم . کلا تو تابستون دروسی که هم از نظر پایه ای یه کم مشکل داشتم وهم تویکنکور ارشد تقریبا از بقیه دروس مهم تر هستش رو مراجع خوندم . از ۱۰ مهر هم که فرآیند کنکوری شده سه کتاب بالا رو خوندم پایگاه داده هم امروز تموم میشه . تنها درسی رو که تا حالا نخوندم شبکه های کامپیوتری هستش که از فردا شروع میکنم به خوندنش این درسو رو که بخونم . دیگه میافتم تو سراشیبی کتاب ها . |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط: سلام من که گرخیدم |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - fatemenp - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ
من جلد اول مدیریت پوران رو دارم میخونم جلد ۲ هم لازمه ؟ اصلا یه سوال جلد اول تمام مطالبو پوشش میده ؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ
![]() این چه وضع درس خوندنه آخهههههه ![]() اصلا از خودم پشیمون شدم
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ)fatemenp نوشته شده توسط: من جلد اول مدیریت پوران رو دارم میخونم جلد ۲ هم لازمه ؟در مرود کتاب پوران بگم...تو همین مصاحبه ها دیدم یه دوستی فکر کنم ۴۸% مدیریت زده بود و به قول خودش فقط پوران جلد یک رو خونده بود... =========================== در مورد مدیریت پارسه که ۲ جلدیه...اون زمان که ما آی تی بودیم(یادش بخیر چه زود گذشت )کتاب مدیریت پارسه رو از یه دوستی گرفتم که امسال شریف قبول شده بود...بچه ها همه ی ۲ جلد رو خورده بود...از خط کشی هاش میشد بفهمی...واقعا یه مرد میخاد که پارسه رو بموقعه تموم کنه...خلاصه با خوندن این ۲جلد ۵۰% زده بود...پس بنظر من پوران که کمتره و فقط جلد یک لازمه....بهتر نیست مطالعه شود؟ ایشالله هر چی میخونید...کمتر از ۵۰ نزنید ![]() (۲۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:چرا؟ بچه ها نذارید هیچ چیزی روحیه تون رو خراب کنه... |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: ی نگاه به امضات بنداز ...... |