در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hosshah - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ)matt2007 نوشته شده توسط: ۲۰/۰۰ زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی / یعنی ریاضی و زبان پدر منو در آورد؟؟ زبان ۶ ریاضی سفید مشترک ۳۲ نرم افزار ۳۷ رتبه نرم ۱۸۰۰ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - pderakhshanfar - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
زبان ۲۶/۶۷ ریاضی ۱۲/۵۰ مشترک ۵۶/۴۱ تخصصی نرم ۴۴/۴۴ بقیه هم سفید رتبهها : معماری : ۱۱۴ هوش : ۲۰۳ نرم : ۲۱ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - h.pourjam - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
۷۵ نرم افزار |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - master of net - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
خاک بر سرم......با ۲۴۵ گرایش ۱/۴ تجارت و آی تی کدوم قبرستونی میتونم برم؟روزانه....بعدش شبانه |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - پوونه - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
واسه من مهم نبود امسال و آزمایشی بود اما الان که دیدم رتبه ها اومد سکته میکنم. چرا آخه چرا چرا؟)))) بریم یه سر بزنیم سایت سنجش ببینم چه کردیم! خدایا به امید خودت.. بهم شجاعت دیدن رتبه نجومیم رو بده: ))) |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: کامپیوتر درصدتون فرق کرده با اونی که حساب کردی؟؟؟؟؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ
دوستان خواهش میکنم رتبتونو تو همه گرایشا بنویسید.لطفا پلیییییییییز |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: کامپیوتر افشین هوش چند شدی ؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hosshah - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)h.pourjam نوشته شده توسط: ۷۵ نرم افزار آقا گرایش ۳و۴ نرم افزاره یا ۱؟؟؟ جون من بگین تا نرفتم یه بلایی سر خودم بیارم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - gogooli - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
بچه ها برای اعتراض باید چیکار کنیم؟درصد ریاضی من ۱/۳شده. |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - robert - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:۱ معماری(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)h.pourjam نوشته شده توسط: ۷۵ نرم افزار ۲ هوش ۳و۴ نرم و الگوریتم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)pderakhshanfar نوشته شده توسط: زبان ۲۶/۶۷ یا خداااا با این درصدا معماریت شده ۱۱۴!!!!!!!!!!!!! بابا بیچاره شدیم رفت که... |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: کامپیوتر نه خیلی فقط هوش ۱۸ تا اضافه شده که توقع داشتم خیلی بیشتر اضافه شه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - mehdi.m2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)h.pourjam نوشته شده توسط: ۷۵ نرم افزار ۳،۴ نرم هستش ( |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: آقا گرایش ۳و۴ نرم افزاره یا ۱؟؟؟۳و۴ نرم ۱ معماری ۲ هوش |