زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ق.ظ
از بچه ها اینجا کسی هست که شبکه علوم تحقیقات تهران و آزاد قزوین زده باشه؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ق.ظ
هیچ چیز معلوم نیست هنوز (۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دیروز ساعت چند برای دکترا اطلاعیه زدن؟فکر کنم ظرف های ۱ و ۲ ظهر بود. اول گفت ۱۴ بعد گفت ۱۹ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mndn - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ق.ظ
خواهشا یکی از یه جایی بپرسه کی میاد؟؟ تا کی هی رفرش کنم،،!!!! |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ
گفتن معلوم نیست. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ
ای خدااااااا.... |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فعلا تجسمش کنید تا بیاد ... |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ
تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته ... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marria - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ
دوستان نظر بدید،برم خواجه نصیر ثبت نام کنم یا هنوز صب کنم واسه جوابای ازاد؟؟ رشته ازادم بهتره |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ)marria نوشته شده توسط: دوستان نظر بدید،برم خواجه نصیر ثبت نام کنم یا هنوز صب کنم واسه جوابای ازاد؟؟ رشته ازادم بهتره مجازی؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - تلاشگر - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ
به نظرتون دانشگاهی با این همه نظم ارزش رفتن داره!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marria - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ
اره ،اکه مجازی نبود که مشکلی نداشتم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farhadariaei - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ
تهران چه خبره همه اولویت اولشون اونجاست |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahooor - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ
کلا درکت می کنم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ
فکر کنم فقط ۱۵ هزار نفر شرکت کردند برای علوم و تحقیقات تهران و اونم ۵۰ تا میگیربه |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - khashayar2 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دیروز ساعت چند برای دکترا اطلاعیه زدن؟دیروز ۱۹:۱۶ دقیقه منظورشون ساعت زدن اطلاعیه بود نه ساعت زدن نتایج بچه ها چند روز مهلت ثبت نام هست؟ روزای ثبت نام بر اساس حروف الفباست یا همینجور کیلوییه؟ |