یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ssmmgg - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
نتایج رو زدن . . . . . . . . . . . . . . . . . . یکی از پست های فردا!!!!!! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hosshah - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)zahra412 نوشته شده توسط: ریلکس باشید...ریلکس ریلکس تر... یه خانمی هست حدود ۱۶۰۰ تا از شما بالاتر اون رتبش ۱۲۰ صنعتی اصفهان قبول شده اصلا استرس نداره |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ
من همه رو به چالش خاک بر سری دعوت میکنم . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . مثل این عکس ضمینه باید کار کنید . . . . . . . . . . . . . . . . .. ای تو روح ادم منحرف |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ)mardani2888 نوشته شده توسط: خواب تشریف دارن مسئولیییییییییییینیعنی الان یه بزرگتر بالا سر ما نیست |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Mehrdad_CS - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ
حالم بد شد از بس رفرش کردم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - NP-Cσмρℓєтє - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ
همچین جووی ایجاد کردید اینجا, که من فک کردم نتایج اومده یه لحظه واق- هاً استرس گر - فتم! :-" |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Yektax - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ)mardani2888 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ)Yektax نوشته شده توسط: بچه ها متشکرم ، مقبولیت درست کار کردمسئولیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــن ؟؟ مسئولین رو میخوای چیکار ؟؟ آقای توکلی رو صدا کنین ، هرچه فریاد دارید بر سر ایشون بکشید |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - azarakhsh1986 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
الان داشتم فک میکردم این دو تایی که صنعت و صنعتی آوردن اگه مثلا کبیر و صنعت بیارن (به ترتیب) چقدر سورپرایز و خوشحال میشن فردا !! کاش بشه همه خوشحال و سورپرایز بشن !! (آمین ) |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Riemann - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
منو بگو سه ساعته هدفون توگوشمه، آهنگی گوش نمیدم! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: چقدر سورپرایز و خوشحال میشن فردا !!خیلی زیاااد |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamedfayez - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)Mehrdad_CS نوشته شده توسط: حالم بد شد از بس رفرش کردمخیالتون راحت امشب نتیجه ای نمیاد ! بگیرید بخوابید :دی هرچی بیشترم بخوابید بهتر وقتی پاشدید احتمال اینکه نتیجه بیاد بیشتره :دی فردا عصر نتیجه ها اعلام میشه ! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - azarakhsh1986 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:۱۶۰۰ تا بالاتر و خوب اومدی(02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)zahra412 نوشته شده توسط: ریلکس باشید...ریلکس ریلکس تر... هی میگم ۱۵۵-۱۲۰ که این نمیشه چی میگه این هوسشاه |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Riemann - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: ......خانه سبز، شما همش داری نقطه مینوسی برادر |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:سربه سر خانه سبز نزار(02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: ......خانه سبز، شما همش داری نقطه مینوسی برادر |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - habib_khadem - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: الان داشتم فک میکردم این دو تایی که صنعت و صنعتی آوردن اگه مثلا کبیر و صنعت بیارن (به ترتیب) چقدر سورپرایز و خوشحال میشن فردا !! اگه این حرفت درست در بیاد ، آدرست رو میگیرم برات یه شیرینی توپ می فرستم |