|
|
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - mali_IT - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ
خانم انرژی مثبت میشه درمورد خوابگاه های دخترونه هم توضیحی بدین؟ من از بچه ها تعریف خوبگاه های شریف رو شنیده بودم ولی چیزی که blackhalo از خوابگاه پسرونه گفتن خیلی فاجعه است! دخترونه هاش که اینطوری نیس؟!و اینکه ۲۵ که کلاس ها شروع میشه بهمون اتاق میدن یا تحویلش دیرتره؟ |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ)mali_IT نوشته شده توسط: خانم انرژی مثبت میشه درمورد خوابگاه های دخترونه هم توضیحی بدین؟ من از بچه ها تعریف خوبگاه های شریف رو شنیده بودم ولی چیزی که blackhalo از خوابگاه پسرونه گفتن خیلی فاجعه است!در مورد خوابگاه ها یه کم توی ادرسی که گفتم توضیح داده شده خوابگاه طرشت ۲ سویتی هست واحداش یه خوابه هر واحدم ۴-۵ نفر البته یه بلوکش این جوری نیست و فکر کنم ۷-۸ نفره باشه خوابگاه ۶ واحدی واحداش ۲ خوابه است ۸ نفره خوابگاه صادقی هم یه خوابه و دو خوابه ۶ و ۸ نفر خوابگاه ازادی ۲ خوابه است اونم ۸ نفره زمان تحویل بستگی داره ممکنه همون زمان بهتون بدن ولی به احتمال زیاد چون خوابگاه کم میارن و برخی بچه ها هنوز دفاع کردن و ندفن و گرفتاریها ممکنه دیرتر بدن ولی خب نمی شه در کل نظری داد!! |
|
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ
خوبگاه ما هم دو خوابه بود. البته یه اتاقش در صورت حضور همه افراد از ۱۰۰% فضا استفاده میشد(کوچیک بود)
|
|
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - MSZ - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ق.ظ
ولی خوابگاه پسرا تو طرشت ۳، همشون ۴ نفری هستن ها! من اونجا بودم. بعضی از ارشدا هم که میرن زنجان، اونجا هم اکثرا ۵ یا ۶ نفره هست ولی اتاقاش مهمولا از طرشت بزرگتره. شوریده رو مگه ندادن به دخترا؟! قرار بود دخترانه بشه که! |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: ولی خوابگاه پسرا تو طرشت ۳، همشون ۴ نفری هستن ها!نه بابا !!! وریده که خیلی قدیمیه بدن به ما ![]() ۱۲ واحدی رو دادن به ما که الان خوابگاه صادقیه فکر کنم
|
|
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - _MAjid_ - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ
زدوستانی کسی میدونی این فرم شماره ۱۴ واسه ثبت نام شریفو چیکارباید کرد؟دانشگاه فعلیمون باید پرش کنه؟اگه واسه ثبتنام اولیه نبریمش مشکلی پیش میاد؟من الان فارغ التحصیل شدم ولی مدرک موقتم فعلا نیومده،چندروز دیگه میاد،چیکارباید بکنم؟ |
|
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - unique_as14 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ب.ظ
این فرم واسه اوناییه که هنوز فازغ التحصیل نشدن و تا ۶/۳۱ فارغ التحصیل میشن هستش / فرم احتمال فراغت اسمشه که دانشگاه خودتون باید یه فرم با محتوای فرم ۱۴ به فرمت خود دانشگاهتون واست بزنه ولی شما میگی که فارغ التحصیل شدی پس دیگه اینو نمی خوای / همون فرم فراغت از تحصیلو ببری کافیه (این گواهی فراغت از تحصیل هم به عنوان گواهی اتمام کارشناسیی محسوب میشه و هم مدرک برای خدمت سربازی که یعنی داری از معایت تحصیلی استفاده میکنی) / مدرک موقت هم فعلا لازم نیست / میتونی بعد ببری |
|
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - _MAjid_ - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
درمورد درسایی که ترم یک هوش باید برداریم کسی چیزی میدونه؟ازبین این درسای ارائه شده کدوماش قابل گرفتن؟جبرانیم باید برداریم چیزی؟جبرانیارو ازکجا باید ببینیم؟بعد یه مسئله ای،ظرفیت زده ۱۵ نفر و احتمالا ۳۰ نفر شایدم بیشتر برای هر گرایشی گرفتن بقیه باید چیکار کنن؟!یکی یکم منو از ابهام دربیاره که کلا چیکارا باید واسه انتخاب واحد انجام بدیم؟ |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ)_MAjid_ نوشته شده توسط: درمورد درسایی که ترم یک هوش باید برداریم کسی چیزی میدونه؟ازبین این درسای ارائه شده کدوماش قابل گرفتن؟جبرانیم باید برداریم چیزی؟جبرانیارو ازکجا باید ببینیم؟بعد یه مسئله ای،ظرفیت زده ۱۵ نفر و احتمالا ۳۰ نفر شایدم بیشتر برای هر گرایشی گرفتن بقیه باید چیکار کنن؟!یکی یکم منو از ابهام دربیاره که کلا چیکارا باید واسه انتخاب واحد انجام بدیم؟شاید ادرس زیر بدبدتون بخوره مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته اقای بلک فکر کنم بیشتر بتونن کمک کنن چون گرایششون با شما یکیه. در مورد ظرفیت درسها هم باید بگم عموما این ظرفیت رو میذارن بعدا توی ترمیم تعدادی اضافه می شه |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ)_MAjid_ نوشته شده توسط: درمورد درسایی که ترم یک هوش باید برداریم کسی چیزی میدونه؟ازبین این درسای ارائه شده کدوماش قابل گرفتن؟جبرانیم باید برداریم چیزی؟جبرانیارو ازکجا باید ببینیم؟بعد یه مسئله ای،ظرفیت زده ۱۵ نفر و احتمالا ۳۰ نفر شایدم بیشتر برای هر گرایشی گرفتن بقیه باید چیکار کنن؟!یکی یکم منو از ابهام دربیاره که کلا چیکارا باید واسه انتخاب واحد انجام بدیم؟اینجا رو ببینید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - unique_as14 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ
یه سوالی از بچه های تهرانیه دانشگاه داشتم / شهرستانها هم اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم بگم / میخواستم بدونم چه موسسه های زبان خوب و معتبری تو تهران معرفی می کنید که دوره های پیشرفته و تخصصی زبان هم داشته باشه؟ |
|
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ ب.ظ
کیش، کانون زبان و سفیر رو تعریفشون من بیشتر شنیدم. |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - _MAjid_ - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:==============================(16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ)_MAjid_ نوشته شده توسط: درمورد درسایی که ترم یک هوش باید برداریم کسی چیزی میدونه؟ازبین این درسای ارائه شده کدوماش قابل گرفتن؟جبرانیم باید برداریم چیزی؟جبرانیارو ازکجا باید ببینیم؟بعد یه مسئله ای،ظرفیت زده ۱۵ نفر و احتمالا ۳۰ نفر شایدم بیشتر برای هر گرایشی گرفتن بقیه باید چیکار کنن؟!یکی یکم منو از ابهام دربیاره که کلا چیکارا باید واسه انتخاب واحد انجام بدیم؟اینجا رو ببینید: الان من بخاطره اینکه استاد باهام خوب نبوده همینجوری نمره دادو من شدم ۱۲/۵ تو الگوریتم باید دوباره پاسش کنم؟!!!!خیلی نامردیه!آخه اون استاد نبود که!به هرکی هرچی حال میکرد نمره میداد! |
|
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ
فکر کنم چون بالای ۱۲ شدید احتیاجی نیست. |
|
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - mali_IT - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ق.ظ
برای ما که ایتی هستیم یه درس با عنوان "امنیت داده و شبکه" تو فرم ثبت نام دانشکده برای دروس جبرانی گذاشتند، ما اصلاً همچین درسی تو چارت درسی لیسانسمون نبود که من بخوام افتاده باشم یا نه!!! کسی هست بدونه قضیه این چی میشه؟ این به من پیش میخوره؟ ![]() ما شبکه های کامپیوتری ۱ و شبکه های کامپیوتری ۲ داشتیم. ولی چارت شریف برای کارشناسی، شبکه کامپیوتری و همین "امنیت داده" را داره، شبکه ۲ ندارند. یعنی منظورشون از "امنیت داده و شبکه" همون شبکه ۲ بوده ؟ًًً!!! ممنون میشم اگه کسی میدونه، بگه |