![]() |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - white bird - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: من برای مهندسی نرم افزار می خوام یک مرجع بخونم.هاشمی طبا مزخرفترین کتابیه که دیدم باز سالخورده بعدشم جعفرنژاد بهترند (۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط:برا هوش کتاب راحتی هست که کامل نیست اکثرند میگند کتاب راهیان ارشد که من خودم گرفتم ولی هنوز نخوندم ولی خیلیا میگند خوبه(07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: من برای مهندسی نرم افزار می خوام یک مرجع بخونم.هاشمی طبا مزخرفترین کتابیه که دیدم برا الگوریتم هم منابع مختلفی هست اکثرند میگند سی ال ار اس یا نئوپولیتان |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ق.ظ
سلام ببخشید من تازه با این صفحه آشنا شدم و میخوام واسه امسال شروع کنم کسی هست که بتونه من و راهنمایی کنه ؟ عضو جدید راه میدین؟ |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - Mänu - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ق.ظ)۱۲۳۴۵۶۷۸۹ نوشته شده توسط: سلام خوش اومدی.راهنمایی در چه موردی دقیق تر بگو |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - esisonic - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ق.ظ)۱۲۳۴۵۶۷۸۹ نوشته شده توسط: سلامسلام ما همه اینجاییم تا بهم دیگه کمک کنیم به جمع مانشتی ها خوش اومدی! |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - Mänu - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ ب.ظ
واسه هوش راسل ترجمه کی خوبه؟؟ من ترجمه جعفر نژاد رو دارم همه فصل ها رو باید بخونیم؟؟از فصلای آخر حذف نیست؟ |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - engeneer_19 - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ ب.ظ
تو این دوروز : من ۳ فصل سیستم عامل استالینگز رو در کنار فصل اول پوران به امید خدا تمام کردم، امروز در کنارش فصل اول سیستم عامل پارسه رو شروع کردم ۶ درس اول زبان ۵۰۴ هم در کنارش خوندم خسته کننده بود کمی سیستم عامل (من هنوز موندم کدوم آزمون برم پارسه نمیرم چون قراره دوستم بره ازش بگیرم احتمالا میخوام برم ماهان خوبه؟ میدونم بحث جدا داره این موضوع اما گیج شدم تو بحثش ) |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - pita - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ
من امروز برا نرم افزار سامرویل خریدم ترجمه جعفرنژآد. پاییزم کتاب پارسه رو می خونم که خلاصه پرسمنه می گن. امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشم. |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - sara_sb92 - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ
سلام. من تازه با مانشت آشنا شدم. و اومدن اینجا منو دلگرم می کنه.سوال دارم، ممنون هر کی منو راهنمایی کنه. ۱- می خام آزمون شرکت کنم اما نمی دونم کجا؟ سنجش یا پارسه؟؟ ۲- مدیریت جزوه پارسه خوبه؟ ولی هنوز نتونستم گیرش بیارم. |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - parpar - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ
سلام بچه ها می خواستم یه سوالی ازتون بپرسم برای زبان تخصصی به نظرتون بهترین روش یا کتابی که می تونیم بخونیم چیه؟ |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - white bird - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ)parpar نوشته شده توسط: سلام بچه ها می خواستم یه سوالی ازتون بپرسم برای زبان تخصصی به نظرتون بهترین روش یا کتابی که می تونیم بخونیم چیه؟اکثرند کتاب زبان پارسه که مال دکتر مظفری پیشنهاد می کنند (۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ)sara_sb92 نوشته شده توسط: سلام. من تازه با مانشت آشنا شدم.اکثرند برا مدیریت کتاب پارسه پیشنهاد می کنند فکر کنم کتابشم تک نمی دند باید پکش بگیرید |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - SarahRad - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ
سلام به همه و خسته نباشید من الان ۵ روزه که درس نخوندم . مسافرت بودم. حسابی هم از برنامه گروه های درسی مانشت جا موندم . باز اومدم اما برنامم بهم ریخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - pita - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ
من کتاب مدیریت پارسه و ماهان مال مدیریت اجرایی ۳ سال پیش رو دارم فکر می کنین اگر بخونم می تونم سوالای مدیریت ای تی رو کامل جواب بدم؟ کدومو شروع کنم به خوندن ماله پارسه رو یا مال ماهان رو .؟ من می خوام ای تی شرکت کنم به نظر شما درسته که هم معماری بخونم هم مدیریت ؟یا عاقلانه نیست؟ |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - ندا۱ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ ب.ظ
سلام من نمیدونم آمار و از روی چی بخونم بهتره؟ کسی هست بتونه راهنماییم کنه؟ |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - Mänu - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ)sara_sb92 نوشته شده توسط: سلام. من تازه با مانشت آشنا شدم. واسه مدیریت کتاب رابینز رو بخون |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه ( خواندن گروهی) - maryam.raz - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ ب.ظ)ندا۱ نوشته شده توسط: سلامبهترین کتاب واسه آمار ، کتاب مهندس طورانی هست که انتشارات پارسه هست |