تالار گفتمان مانشت
روش مز (تجربیاتی از مصاحبه رتبه ۸ گرایش معماری ۹۱ آقای mjzarrin ) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
روش مز (تجربیاتی از مصاحبه رتبه ۸ گرایش معماری ۹۱ آقای mjzarrin ) - hamid88 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ

١ / ٩ / ٩٢
شروع مز دوم
تشکر دوباره از مجید زرین کلاه عزیز

RE: روش مز (تجربیاتی از مصاحبه رتبه ۸ گرایش معماری ۹۱ آقای mjzarrin ) - sharif92 - 01 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ

(۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:  ١ / ٩ / ٩٢
شروع مز دوم
تشکر دوباره از مجید زرین کلاه عزیز

منم طبق برنامه مز از ۵ آذر مز دوم شروع میکنم.Cool
واقعا جای قدردانی و سپاس داره.Heart

RE: روش مز (تجربیاتی از مصاحبه رتبه ۸ گرایش معماری ۹۱ آقای mjzarrin ) - donyajoon24 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ

(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Parva نوشته شده توسط:  و اما من برای خودم جدول بندی مز رو انجام دادم "گرایش نرم افزار" تصویرش رو اینجا قرار میدم البته اگه برای سایر رشته ها خواستین فایلش رو هم قرار میدم تا با کمی تغییرات " فقط عنوان بعضی دروس " برای همه گرایش های فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر قابل استفاده بشه.
میتونید پرینت بگیرد و از مهر شروع کنید.

البته یه نکته ای هم بگم من برای مرتب شدن جدولم هر درس رو به ده بخش تقسیم کردم ولی اگر خواستین کمترش کنین میتونین چون مثلا درسی اگه هفت فصل هستش و شما بر اساس فصل تقسیم بندیتون رو انجام میدین باید مربع های اون درس رو کمترش کنین و ادامه بدین.

[تصویر:  101703_1_1379092021.jpg]

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

لینک حذف شده Sad من این جدول رو میخوام یکی بیاد درستش کنه :'(