![]() |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - نسخهی قابل چاپ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - ghaderiyaser - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ب.ظ
این مشکل تو درسهای نظریه، هوش و گاها سیستم عامل هم وجود داره که جوابای کتابهاب مختلف با هم فرق میکنه!!! توضیحات هردو کتاب رو بخونید و ببینید به نظر خودتون کدومیک درست تر است. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - maryam.raz - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
یکی از اساتید ما کتاب راهیان ارشد رو پیشنهاد کرد (نوشته فرشاد صفایی)واقعا کتاب خوبیه من قبل از اون پوران رو گرفته بودم ولی وقتی با راهیان مقایسه میکنی میبینی که راهیان جوابهای تشریحی واضحی داره و کلی توضیح داده ولی همون سوال رو اگه از کتاب پوران بخونی چیزی متوجه نمیشی |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - m@hboobe - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: من قبل از اون پوران رو گرفته بودم ولی وقتی با راهیان مقایسه میکنی میبینی که راهیان جوابهای تشریحی واضحی داره و کلی توضیح داده ولی همون سوال رو اگه از کتاب پوران بخونی چیزی متوجه نمیشی درسنامه راهیان چطور؟ بهتر از پورانه؟!! |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - MSZ - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:(23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: من قبل از اون پوران رو گرفته بودم ولی وقتی با راهیان مقایسه میکنی میبینی که راهیان جوابهای تشریحی واضحی داره و کلی توضیح داده ولی همون سوال رو اگه از کتاب پوران بخونی چیزی متوجه نمیشی راهیان بهتر از پوران درس رو توضیح داده ولی فقط بعضی جاها یه سری غلط هایی داره که بیشتر غلط های تایپی هستن ولی ممکنه گیجتون کنه. چون کلا بعضی حاها، مفهوم یه چیز دیگه میشه! ولی در کل نسبت به پوران اولویت بالاتری داره از نظر من |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - Bache Mosbat - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ
دوستان اگر ممکنه تنها پستی که بهش جواب میدین رو نقل قول کنین. و از نقل قول های طولانی پرهیز کنین. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - fateme66 - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:به نظر شما راهیان روونتر گفته یا پوران؟(29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:(23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: من قبل از اون پوران رو گرفته بودم ولی وقتی با راهیان مقایسه میکنی میبینی که راهیان جوابهای تشریحی واضحی داره و کلی توضیح داده ولی همون سوال رو اگه از کتاب |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - MSZ - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: به نظر شما راهیان روونتر گفته یا پوران؟خوب من که راهیان رو بیشتر ترجیح میدم. چون اکثر جاها رو بیشتر توضیح داده. اما من ترکیبی میخونم. اول از راهیان میخونم، بعد همون قسمت رو از پوران میخونم و خیلی از ابهاماتم برطرف میشه و خیلی بهتر میفهمم. البته این روش کمی زمانبر هست و واقعا طول میکشه اما خوبیش اینه اکثر ابهاماتی که موقع خوندن پیش میاد برطرف میشه و آدم مطلبو عمیق تر یاد میگیره مثلا مبحث نمایش اعداد و مدارهای محاسباتی رو به این روش خوندم و خداییش و واقعا خداییش زیاد وقت گذاشتم و الان رو این مباحث (که جزو مباحث نسبتا سخت و حجیم هست) خیلی خیلی مسلط شدم. ولی بازم میگم که خیلی وقت گذاشتم روش. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - fateme66 - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:ممنون از لطفتون(30 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: به نظر شما راهیان روونتر گفته یا پوران؟... موفق باشین |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - samane544 - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ
برای معماری پوران حتما باید مطالعه بشه. در ضمن اون جاهایی که تفاوت بین کتابها هست پوران درست ترینه من پارسال به این نکته پی بردم. ممکن است کمی خلاصه گفته باشه پوران ولی اصلا اشتباه علمی نداره. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - skygirl_00 - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
آره . پوران خلاصه گفته بیشتر کتابارو از الگوزیتم گرفته تا همین معماری،زیاد باط نمیکنه موضوع رو.من مقسمی دارم کنارش ،بهتر میشه درک کرد. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - fatemeh85 - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
برای معماری هردو کتاب راهیان و پوران مکمل همن ونمیشه گفت فقط یکیشو بخونید .. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - m@hboobe - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ
کم کم دارم از انتخابم پشیمون میشم از صبح دارم ۲ فصل اول راهیان مداوم از این ور اون ورش میخونم بعد از یه دور ؛باز حس میکنم درکش نکردم ![]() فکر کنم پورانم باید بگیرم! |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - MSZ - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: کم کم دارم از انتخابم پشیمون میشم از صبح دارم ۲ فصل اول راهیان مداوم از این ور اون ورش میخونم بعد از یه دور ؛باز حس میکنم درکش نکردم کلا تا آخر فصل سوم کتاب راهیان همین طوره هم باید زیاد تکرار کنین و هم باید در کنارش یه کتاب دیگه مثل پوران رو بخونین من همین کار رو کردم و الان تو اون مباحث خیلی قوی شدم... منی که کلا تو این درس زیر صفر بودم |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - banafsheh68 - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ
چند صفحه اول این تاپیک خیلی خوب شروع شده بود، اما چرا اینقدر به بیراهه رفته متاسفانه؟؟؟!!! فقط فصل اول رو گفتین، بقیه فصل ها پس چی میشه!!! متاسفانه من تو اکثر تاپیکها به جای اینکه به جواب برسم ، مدام با ارسال های بیراهه و وقت گیر مواجه میشم!!!! |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - MSZ - 07 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ
فصل اول این کتاب که کلا مقدمه محسوب میشه فصل ۲ و ۳ در مورد محاسبات و مدار های محاسباتی هست که بهتره همراه با پوران بصورت ترکیبی خونده بشه بقیه فصل ها رو بشکل مستقل می تونین بخونین و نسبتا مطالب رو خوب توضیح داده هرچند پیشنهاد می کنم بعد از خوندن هر فصل از این کتاب، عمون مبحث رو از رو پوران هم بخونین... خیلی مفیدتر هست |