مهندسی نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
کتاب مهندسی نرم افزار جدید پارسه - armin28 - 12 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۵۴ ب.ظ
پرسمن هیچ ترجمه خوبی نداره حتی سالخورده هم گیج کننده است مطالب خیلی شبیه همه. |
RE: کتاب مهندسی نرم افزار جدید پارسه - montazer313 - 21 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ
سلام دوستان من با کتاب پرسمن مشکل دارم، ترجمش خوب نیست و بعضی جاهاش قابل فهم نیست ! دوستانی که چاپ جدید پوران پژوهش رو دارن که ظاهراً خلاصه پرسمنه(من چاپ های قبلی رو دارم که بعضی فصلها رو نداره) به نظرشون چقدر کامله ؟ میشه این کتاب + پارسه رو خوند و پرسمن رو نخوند؟ از دوستانی که تجربه دارن خواهش می کنم راهنمایی کنن ممنون |
کتاب مهندسی نرم افزار جدید پارسه - armin28 - 21 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ق.ظ
من مهندسی نرم افزار ترجمه هاشمی طبا رو از اینترنت دانلود کردم ولی خوندنش واقعا خسته کننده و گیج کننده است .من برا این درس همون کتاب پارسه دکتر ناظمی سال ۸۹ رو میخونم با این که خیلی خلاصه هست لااقل گیج کننده نیست. |
RE: کتاب مهندسی نرم افزار جدید پارسه - neilabak - 21 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ ق.ظ
من هر فصلو هم پرسمن میخونم هم پارسه.به نظر من کتاب پارسه پرسمن رو عالی خلاصه کرده.اگه کسی کمبود وقت داره پارسه کفایت میکنه .پرسمن ترجمه سالخورده خیلی از جاهاش مزخرف ترجمه کرده ولی پارسه همون مطلبو با یه بیان خیلی روونتر گفته. |
برای مهندسی نرم افزار پرسمن یا سامرویل ؟ - mdunicorn - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ ق.ظ
با سلام، خیلی وقته که با درس سرو کار نداشتم حالا میخوام مهندسی نرم افزار رو بخونم، جزوه استادمون توی دانشگاه از کتاب سامرویل بوده. آیا کتاب سامرویل منبع خوبی برای ارشد هست یا حتما باید پرسمن رو بخونم؟ |
پرسمن یا سامرویل - مازیار صفایی - ۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ب.ظ
سامرویل اصلا برای ارشد مناسب نیست خیلی مباحثش با پرسمن متفاوته. انگار دو بحث جدا هستند |
RE: پرسمن یا سامرویل - mdunicorn - 01 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۱ ب.ظ
من یه نگاه کلی که کردم فکر نکنم اینطور باشه! آیا مطئن هستید؟ یعنی سامرویل اصلا به درد ارشد نمی خوره؟ |
مهندسی نرم افزار - مورتن - ۱۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ب.ظ
سال ۸۹ صد در صد مطالب مثل پوران بود و سال ۹۰ بجز یک سوال همگی در پوران وجود داشت. |
RE: مهندسی نرم افزار - Amin.rad - 05 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ب.ظ
سلام دفترچه عوض شده برای مهندسی نرم افزار درس مهندسی نرم افزارو گذاشتن که تا حالا نبوده کتاب درسی تستی میخوام پوران یا مقسمی(گسترش) کدومشون خوبه بعد حفظیه یا نه سخته اگه مثل پایگاه هم باشه باز خوبه خیلی ممنون میشم. |
درس مهندسی نرم افزار - marjaaan - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ب.ظ
بهترین منبع برای درس مهندسی نرم افزار چی می تونه باشه؟ من می خوام کتاب کنکور مهندسی نرم افزار بگیرم ولی چون تو این درس ضعیفم و درکش برام مشکله می خوام کتابی بگیرم که خیلی خوب توضیح داده باشه، شما چی پیشنهاد می کنید؟؟؟ |
درس مهندسی نرم افزار - hamed_k2 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ
اگه زبان انگلیسی خوب بلد هستین کتاب مهندسی نرم افزار پرسمن ویرایش هقتم یک کتاب جامع و مرجع می باشد اینم لینک دانلود مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و اگر خوندن کتاب انگلیسی سخت براتون ویرایش پنجم این کتاب ترجمه شدش هست و میتونین تهیه کنین ولی خب این نکته رو هم بگم استاد ما که کامل هر دو ویرایش این کتاب رو خونده بود می گفت ویرایش پنجم این کتاب مثل این می مونه که با ژیان بخوای به مقصدت برسی و ویرایش هفتم مثل این می مونه که با یه ماشین مدل بالا به مقصدت برسی کتاب دیگری رو من در خاطر ندارم نویسنده ایرانی هم تو این زمینه کم هستش یه کتابی هست که نویسنده اش فکر کنم مهندس پارسا می باشد ولی اونم خیلی قدیمیه |
RE: درس مهندسی نرم افزار - majid67110 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ب.ظ
من خودم کتاب مهندسی نرم افزار مهندس ناظمی از اساتید پارسه را خوندم . کتاب خوبیه . در کنارش کتاب ارشد سپاهان هم خوبه . به نظر من این درس را مرجع نخونی خیلی بهتره چون اینجوری هم هیچی نمی فهمی و هم زده میشی . اگه با این درس مشکلی داشتی می تونی ویس های استاد ناظمی هم بگیری گوش کنی . |
درس مهندسی نرم افزار - mahi_24 - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ
من که کلافه شدم از خوندنش.از پوران میخونم.کسی متونه را ه حلی بده واسه بهتر خوندنن؟آخه من میفهمم مفهوم کلیش رو اما عین جملات رو نمیتونم حفظ کنم. |
درس مهندسی نرم افزار - arshad91 - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ
کنکور ازاد یا سراسری؟ |
RE: درس مهندسی نرم افزار - mahi_24 - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ)arshad91 نوشته شده توسط: کنکور ازاد یا سراسری؟ کنکو آزاد دیگه.دولتی که تموم |