تالار گفتمان مانشت
پیشاپیش سال ۱۳۹۱ مبارک - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
RE: نوروز ۹۱ - robot2050 - 24 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۲۴ ب.ظ

(۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۰ ب.ظ)banou نوشته شده توسط:  الان با خودم فک کردم یه دفترچه یادداشت آبی آسمونی دارم.هنوز استفاده اش نکردم.اسمشو میزارم دفترچه اهداف-برنامه ها-آرزوها.از امشب میشینم فک می کنم اهداف بلندمدتم می نویسم بعد کارهایی که باید در سال ۹۱ انجام بدم یادداشت می کنم.همیشه هم میزارمش تو کیفم.تا هرروز نگاهش کنم و برام یادآوری بشه.هوررررررررررررررررا به خودم.Big Grin

مانشتی ها کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط ۶ روز دیگر مانده....................................اتمام سال ۹۰ با همه ی خوبیها وبدیها..................................شروع سال ۹۱//////////////////با اتفاقاتییییییییییییییییییی که منتظره ماست..............................
پس کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه برنامه ای دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتید لباس عید بگیرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱Tongue

نوروز ۹۱ - پشتکار - ۲۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ ب.ظ

آره من بالاخره موفق شدم لباس عید بخرم
با کفش عید(:
شما چه کردید؟

RE: نوروز ۹۱ - robot2050 - 24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ب.ظ

(۲۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:  آره من بالاخره موفق شدم لباس عید بخرم
با کفش عید(:
شما چه کردید؟

آره خرید عید تا حدودی////////////////////////////.

RE: نوروز ۹۱ - robot2050 - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ق.ظ

(۲۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ب.ظ)robot2050 نوشته شده توسط:  
(24 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:  آره من بالاخره موفق شدم لباس عید بخرم
با کفش عید(:
شما چه کردید؟

فقط ۵ روز دیگر باقیستBig GrinSmileWinkTongue

RE: نوروز ۹۱ - robot2050 - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۶ ب.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ق.ظ)robot2050 نوشته شده توسط:  
(24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ب.ظ)robot2050 نوشته شده توسط:  
(24 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:  آره من بالاخره موفق شدم لباس عید بخرم
با کفش عید(:
شما چه کردید؟

فقط ۵ روز دیگر باقیستBig GrinSmileWinkTongue

سال ۹۰ چه طور گذشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhCool

نوروز ۹۱ - narges_r - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ ب.ظ

من همیشه روزای قبل از عید بیشتر از خود عید دوست داشتم
کاش این روزا دیر تر تموم بشه

RE: نوروز ۹۱ - پشتکار - ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ق.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  
(25 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۶ ب.ظ)robot2050 نوشته شده توسط:  سال ۹۰ چه طور گذشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhCool
سالی عجیب و غریب!Exclamation
اتفاقات خوب و این اواخر اتفاقا و خبرای بد!!!

عجب سالی بود. Huh

چه جالب واسه من عکس شما بود
اتفاقات ناخوب و این اواخر اتفاقا و خبرای خیلی خوووووووووووووووووب!!!Smile

RE: نوروز ۹۱ - Maryam-X - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط:  من همیشه روزای قبل از عید بیشتر از خود عید دوست داشتم
کاش این روزا دیر تر تموم بشه

نرگس جان این خاصیت طبیعی انسانه
انتظار رسیدن به یه اتفاق یا چیز خوب دلنشین تر از رسیدن به اونه.

به قول دکتر انوشه:
"لذت در مسیر کمال است....نه در نقطه ی کمال"

نوروز ۹۱ - shobair87 - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ب.ظ

سال ۹۰ سال خدمت مجانی بود!!دعا کنید تا قبل سال ۹۲تموم بشه!خیلی دوست دارم مثل بقیه مانشتی ها برا کنکور خرخونی کنم!!
امیدوارم تو سال جدید همه کسایی که مشکل درسی٬کنکوری٬خدمتی٬شغلی٬بهداشتی٬سلامتی٬مالی٬ازدواجی و...دارن بره خوبی و خوشی حل بشه!!

دعای سال تحویل پارسی - nmusavi - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ ب.ظ

گشت گرداگرد مهر تابناک،ایران زمین روز نو آمد و شد
شادی برون زندرکمین ای تو یزدان ، ای تو گرداننده ی
مهر و سپر برترینش کن برایم این زمان و این زمین

RE: نوروز ۹۱ - robot2050 - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۷ ب.ظ

(۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ب.ظ)shobair87 نوشته شده توسط:  سال ۹۰ سال خدمت مجانی بود!!دعا کنید تا قبل سال ۹۲تموم بشه!خیلی دوست دارم مثل بقیه مانشتی ها برا کنکور خرخونی کنم!!
امیدوارم تو سال جدید همه کسایی که مشکل درسی٬کنکوری٬خدمتی٬شغلی٬بهداشتی٬سلامتی٬مالی٬ازدواجی و...دارن بره خوبی و خوشی حل بشه!!

ان شالا
فقط ۴ روز دیگر باقی استTongue

نوروز ۹۱ - Fardad-A - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ

چقدر انتظار میکشید؟؟؟ عمر بی ارزش ماست که داره مثل ساعت شنی همه اش از اون بالا میریزه پایین.Sad
کاش سال نهنگ از تو این برکه کوچیک بپرم تو اقیانوس.Big GrinBig GrinBig Grin
البته اولش نهنگ بشم وگرنه خورده میشم!!!Cool
میشه تو این چهار روز نهنگ شد؟Confused

انگار سهمیه فسفر امسال را هم همه اش رو سوزوندم. سهمیه سال ۹۱ را هم که روز عید میریزن تو کارت مخ! حالا چیکار کنم؟؟؟Sad

RE: نوروز ۹۱ - robot2050 - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۱ ب.ظ

(۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  چقدر انتظار میکشید؟؟؟ عمر بی ارزش ماست که داره مثل ساعت شنی همه اش از اون بالا میریزه پایین.Sad
کاش سال نهنگ از تو این برکه کوچیک بپرم تو اقیانوس.Big GrinBig GrinBig Grin
البته اولش نهنگ بشم وگرنه خورده میشم!!!Cool
میشه تو این چهار روز نهنگ شد؟Confused

انگار سهمیه فسفر امسال را هم همه اش رو سوزوندم. سهمیه سال ۹۱ را هم که روز عید میریزن تو کارت مخ! حالا چیکار کنم؟؟؟Sad

انتظارم از این بابته که شاید شاید سال ۹۱ بهتر باشه.یه جورایی دل خوش کردم به زندگی.................Sleepy

نوروز ۹۱ - انرژی مثبت - ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ب.ظ

امیدوارم در سال جدید لبتون همیشه خندون باشه!
دستاتون هم بجز در خونه خدا جلوی هیشکی دراز نشه!
خونه دلتون هم همیشه بهاری باشه!
سایه خانوادتون بالای سرتون باشه و کنار هم خوش و خرم باشید!
جیبتون پرازپول !
سفره ی خونتون هم رنگینتر از سالهای گذشته!
غم هم تودلتون راه پیدا نکنه!
ما رو هم ازدعای خیرتون محروم نکنید!
Smile

RE: دعای سال تحویل پارسی - web132 - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ب.ظ

با سلام خدمت تمام مانشتی ها از پشت کنکوری ها گرفته تا دانشجویان کارشناسی ،ارشد،دکتری و خلاصه هر کی که تو مانشت رفت و اومد داره از اون که داره به مانشت میپیونده تا اون که تو قله مانشت داره دنیا رو نگاه میکنه . خلاصه سلام به همه.Blush

دوستان بیاین یه قرار بزاریم با هم و اون هم اینکه لحظه سال تحویل که ساعت ۸:۴۴:۲۷ روز سه شنبه هست رو به دو بخش تقسیم کنیم بخش اولش که حدود ۳۳ ثانیه میشه تا ساعت برسه به ۸:۴۵:۰۰ رو بردارین برا خودتون و هر چه با خدای خودتون دوست دارین بگین از جمله فرج امام زمانمون ، سلامتی خودتون ، خانواده هاتون ، فامیل ها ، و ...... و راس ساعت ۸:۴۵:۰۰ با یه بسم الله و یه صلوات بر پیامبر و خاندان پاکش همه با هم برای موفقیت و قبولی تمام مانشتی ها نه تنها در کنکور بلکه در تمام مراحل زندگیشون دعا کنیم و با یه صلوات دیگه تمومش کنیم .
دلیل این کار رو هم براتون بگم و اون هم اینکه به قول بزرگان دلایل استجابت دعا در این ساعت فراهمه و مهمتر اون که همه با هم هستیم و با زبانی دعا میکنیم که با آن گناه نکرده ایم. انشاالله که مورد استجابت حق تعالی قرار بگیرد.

موفق و سربلند باشید.