![]() |
بررسی سوالات هوش مصنوعی کنکور ۹۱ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
جوابaliآقا - maryam88 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ ب.ظ
سوال۷۳ : الگوریتم تپه نوردی ممکن است در بیشینه محلی گیر کند نه حتما ،توجه کنید ممکن است و بستگی به حالت شروع داره که در بیشینه محلی گیر کنه یا سراسری .(راسل ابتدای توضیحات شبه تاب کاری ،صفحه۱۳۷) سوال ۷۴ : یک عبارت هورن ترکیب فصلی الفاظی است که حداکثر یک لیترال مثبت دارد، بنابراین می تواند بیش از یک لیترال منفی داشته باشد.(راسل پایین صفحه ۲۵۹) سوال۷۵ : بنظر من هیچ گزینه ای درست نیست و باید حذف بشه چراکه در کتاب هرس الفابتا هم تحت عنوان یک الگوریتم مطرح شده (اگر به زیر نویس شکل۷-۶ صفحه۲۰۳ راسل هم نگاه کنید می بینید نوشته الگوریتم جستجوی الفا بتا !!!) ، بهبود یافته minmax، بنابراین اگه الفا بتا الگوریتم جستجو نیست minmax هم نیست؛یعنی دو گزینه درست! |
هوش مصنوعی ۹۱ فناوری اطلاعات - kavehn - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ ب.ظ)maryam88 نوشته شده توسط: سوال۷۳ : الگوریتم تپه نوردی ممکن است در بیشینه محلی گیر کند نه حتما ،توجه کنید ممکن است و بستگی به حالت شروع داره که در بیشینه محلی گیر کنه یا سراسری .(راسل ابتدای توضیحات شبه تاب کاری ،صفحه۱۳۷)خیلی ممنون دوست عزیز اطلاعات شما کمک بزرگی بود. البته نکته ای که در مورد سوال ۷۵ فرمودین ، مطمئن نیستم ولی بنظر من هم سوال ابهام داشت. |
RE: هوش مصنوعی ۹۱ فناوری اطلاعات - hosna66 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط: خیلی ممنون دوست عزیزآلفا بتا بهبود یافته ی مین مکس نیست برای بهبود کارایی مین مکسه!!! |
RE: هوش مصنوعی ۹۱ فناوری اطلاعات - sohrablou - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۱ ب.ظ
سوال آخر هوش مصنویی به نظرم گزینه ۲ میشه . گزینه اعلام شده ۳ هستش. در ابتدای جمله کسی میشه سور وجودی ؟ نظرتون چیه ؟ ![]() |
RE: هوش مصنوعی ۹۱ فناوری اطلاعات - rotbe - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ
![]() (۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۱ ب.ظ)sohrablou نوشته شده توسط: سوال آخر هوش مصنویی به نظرم گزینه ۲ میشه . منم باهات موافقم اعتراض کن تو سایت سنجش ![]() |
هوش مصنوعی ۹۱ فناوری اطلاعات - مورتن - ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۰ ب.ظ
اما شایدم منظورش اینه کسی که یعنی هرکسی که . اگه ب معنی جمله نگاه کنیم میشه: هر کی بخواد به همه بدیبین باشه به هیچکیم نمیتونه اعتماد کنه. در حقیقت اینا از روی معنی جمله میخواشتن گزارشو بنویسیم نه از روی کلمات تشکیل دهندش. نگفته کسی وجود داره که به همه بدبین باشه، گفته کسی که بدبینه یعنی هرکی بدبینه. |
RE: هوش مصنوعی ۹۱ فناوری اطلاعات - sohrablou - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۲ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۰ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: اما شایدم منظورش اینه کسی که یعنی هرکسی که . اگه ب معنی جمله نگاه کنیم میشه: هر کی بخواد به همه بدیبین باشه به هیچکیم نمیتونه اعتماد کنه. در حقیقت اینا از روی معنی جمله میخواشتن گزارشو بنویسیم نه از روی کلمات تشکیل دهندش. اگر جمله بصورت "هر کسی که به همه بد بین است به هیچ کس نمی تواند اعتماد کند" بود حرف شما کاملآ درست بود. اما هیچ پیش فرضی نمی توان برای این تست در نظر گرفت ! گزینه صحیح ۳ هستش. |
RE: هوش مصنوعی ۹۱ فناوری اطلاعات - sohrablou - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ ب.ظ
سوال ۷۶ هوش مصنوعی گزینه ۳) پایگاه دانش باید به صورت CNF باشد! این گزینه ابهام دارد : پایگاه دانش بصورت منطق مرتبه اول است نه CNF طراح باید اشاره میکرد که منظورش ورودی الگوریتم رزلوشن است. نکته :تبدیل منطق مرتبه اول به فرم cnf را زبان پیاده سازی مانند پرولوگ انجام می دهد. گزینه ۴) غلط است این تست ۲ گزینه صحیح دارد! |
RE: هوش - kiany - 05 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ)sohrablou نوشته شده توسط: آ استار روش جستجو هرس آلفا بتا گزینه صحیحش هس، اما خیلی ها که از سر جلسه میومدن میگفتن ژنتیک، من شک کردم که شاید اشتباه هرس رو زدم اما الان مطمئن شدم ![]() |
RE: بررسی سوالات هوش مصنوعی کنکور ۹۱ فناوری اطلاعات - ۸Operation - 01 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ
دوستان عزیز میشه بین گزینه یک و دو توضیح بدید؟!فک کنم جواب دو هستش(طبق کلید) اما آیا جمعیت اولیه نمی تونه تصادفی نباشه؟! ![]() |