|
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - نسخهی قابل چاپ |
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - tavoos - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ
واسه همتون بهترین ارزوها رو دارم.امیدوارم که به اون نتیجهی داخواهتون برسین و اونی که تلاششو کرده نتیجهی تلاششو ببینه.اونوقت خستگی در کنه و با خیال راحت به زندگی شیرینش ادامه بده همراه با حس خوبه قبولی و فوق لیسانس موفق باشین |
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - najwa - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ
منم براتون آرزوی موفقیت میکنم عزیزان انشاالله که به حقتون برسید انشاالله که خدا جواب تمام تلاشای این مدتتون رو بده با قبول شدن توی بهترین دانشگاهی که مد نظرتونه الــــــــــهی آمــــــــــــین.........................
|
|
RE: آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - Amin.rad - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ
سلام اخبارو دیدید گفت: تعداد شرکت کنندهها خیلی زیاد شده طوری که سال بعد اندازه تقاضا مثل ازمون سراسری میشه !!! البته گفت تعداد پذیرش هم یه همون نسبت زیاد میشه خدا کنه ![]() البته خدا کنه برای آزاد این طوری نباشه! ارشدم خز شد برای همهی اونهایی که واقعا زحمت کشیدن ارزو موفقیت می کنم! فقط خونسرد باشید طرف با حاش مصاحبه می کردن می گفت سومین سال داره شرکت میکنه پس امیدتونو از دست ندید و توکلتون به اون بزر گ بزگ باشه که هر چی باشه صلاح به امید خدا انسان با امید زنده است. |
RE: آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - ida_isp - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Amin.rad نوشته شده توسط: سلام من فکر میکردم کم شده باشه!!! آخه به طرز عجیبی همه دارن واسه فوق پذیرش میگیرنو میرن خارج!!! |
RE: آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - Bache Mosbat - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Amin.rad نوشته شده توسط: سلام شرکت کننده های جدی ارشد به اندازهی لیسانس نیستن. حتی یک دهم هم نیستن. . ایشالا همتون موفق می شین.
|
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - iMohammad - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ب.ظ
منم کنکوری نیستم، ولی برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت میکنم؛ |
RE: آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - Masoud05 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: جلسه چیه؟ اگه می خواین شیرینی بدین که کنکورتون رو عالی دادین مام هستیم! جلسه معارفه و تودیع هست: معرفی قبولیا و وداع با کنکور از کلیه متقاضیان دعوت به عمل می آید
|
RE: آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - luna - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: جلسه چیه؟ اگه می خواین شیرینی بدین که کنکورتون رو عالی دادین مام هستیم! ای بابا پس دیگه ما رو کاملا از جمع خارج کردین دیگه!!!
|
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - انرژی مثبت - ۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ب.ظ
لونا خانم بالاخره ما باید باشیم واسه معرفه و تودیع . خودشون که نمی تونند خودشون رو معارفه کنند
|
|
با آرزوی موفقیت برای همه کنکوریهای ارشد۹۱ - Sunshine Off - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ب.ظ
همهITهاخسته نباشیدانشاالله نتایج که اومد همه شماها خوشحال میشید.برای همه کامپیوترهاهم ازصمیم قلب آرزوی موفقیت دارم.پیش به سوی موفقیت......باامید خبرهای خوب ازهمه. پس به نام زندگی وآفریدگارش........
|
|
RE: آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - walker - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ
من برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم . امیدوارم که همتون موفق و پیروز باشید .اینو بدونید که نتیجه هرچی باشه شما بهترینید . بهترینید چون اینجایید . تو این پورتال ، دور هم ، درباره موضوعاتی حرف میزنید که دغدغه آدمای زیادی نیست و این ارزشمنده . دنبال اینید که پیشرفت کنید . نتیجه هرچی باشه شما جزو بهترین جوونای این کشورید ... موفق باشید همیشه .... خدا همیشه باهاتون باشه
|
|
آرزوی موفقیت کنکور ارشد برای دوستان عزیز مانشتیمان - hajar2261 - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ب.ظ
سلام هر روز چندتا صلوات حضرت زهرا رو می فرستم و برای همه بچه ها دعا می کنم. ان شاالله همه خوش خبر باشند |