تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - zzsnowdrop - 24 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ ب.ظ

ای بابا.منکه دعا میکنم زودتر پنج شنبه بشه برم کنکور بدم دیگه.
نمیدونم روز اول دانشگاه چی بپوشم!!!
Smile
زود کنکور میدم و بعد میرم ۶ ماه تو فکر شروع اولین روز مهر.آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی که چه حالی میده.

بزار اینو بگم دلتون برام بسوزه.سال پیش وقت کنکو همین شیوطن منو گول زدو گفت سوالای پایگاهو جواب بد.هی من گفتم یاد ندارم هی اون گفت بزن.خلاصه منم به حرفش کردمو از ۶ تا ۴ تا سوالو زدمو اتفاق خاصی نیفتاد فقط شد منفی ۲۶ درصدو همین حدودا Smile
بدیش این بود بعضیا گفتن اگه صفرم میزدم قبول بودم!!!!!!!!!!!!!!
اما نه قراره امسال بشه دیگه ابته اگه باز به حرف این شیطونه نکنم

RE: گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - Sunshine Off - 24 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ

بچه‌ها میدونم که همه ماها اندازه خودمون وزمانمون زحمت کشیدیم پس بیاییم باهم از خداوند بخواهیم که به همه ما کمک کندبافکری باز ودلی آرام سرجلسه حاضرشویم وبتوانیم از اندوخته های خود به اندازه حدوتوان خودمان استفاده کنیم.از اعماق وجودم برای همه شماها ودوستان خودم آرزوی موفقیت میکنم.اول به خدا وبعد به خودتان ایمان بیاورید که با ایمان داشتن موفقیت آسان می شودودرکنارآن واقیت گراباشیم.ممممممممممممممممممممموفق باشید.Smile

RE: گروه درسی مانشت - ۱۰ روز مانده به کنکور - firouzi.s - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ق.ظ

چرا من انقدر بی دقتم
مشکل انرژیمو تا۹۰ درصد حل کردم یعنی میتونم ۴ ساعتو دوام بیارم اما نتونستم هنوز مشکل دقتم رو حل کنم
چی میشه خدا یه فرشته رو برام بفرسته سرجلسه بهم بگه دقت کن بچه دقت کن
دیروز کنکور سال ۸۹ روزدم مشترکا رو خیلی بیدقتی کردم خیلی حال گیریه راه حلی که می ری درست باشه اما آخرش با یه اشتباه کوچیک
خرابش کنی همش همینجوری الکی الکی کلی سوال غلط زدم
خدایا ....
وای اگه سر جلسه همچین اشتباهایی بکنم از گردونه رقابت حذف میشم