محاسبات عددی - نسخهی قابل چاپ |
محاسبات عددی ارشد سپاهان - ف.ش - ۱۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۴ ب.ظ
منتقل شد به بخش منابع. |
محاسبات عددی - navid-p - 02 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ ب.ظ
برای گرفتن بهترین نتیجه در این فرصت کم کدام بهتره؟راهیان ارشد یا پارسه؟ |
RE: محاسبات عددی - bitbit - 02 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: برای گرفتن بهترین نتیجه در این فرصت کم کدام بهتره؟راهیان ارشد یا پارسه؟ حجم درس محاسبات خیلی کم، ولی پارسه کامل نیست اما بعضی مباحث رو شاید بهتر گفته باشه(نسبت به راهیان چیزی اضافی نداره) |
محاسبات عددی - fatima1537 - 02 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۱۸ ب.ظ
به جز راهیان ارشد و پارسه،کتاب پوران هم به نظر من کامل گفته،لا اقل همه تستهایی که از کنکورهای سالهای قبل دیدم رو پوشش داده ولی یکمی سخت گفته! و باید بیشتر از بقیه کتابها روش وقت گذاشت |
محاسبات عددی - maryami - 02 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ ب.ظ
من از چند نفر شنیدم پوران خوندن از پس تستای کنکور خوب بر اومدن. منم قبلا پارسه داشتم اما الان پوران می خونم. شاید اشتباه کردم کتابمو عوض کردم اما الان راضی ترم. |
محاسبات عددی - saghi - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ
واسه دانشگاه آزاد واسه این درس دوستان چه کتابیرو توصیه میکنید ؟؟؟؟ |
RE: محاسبات عددی - farazin - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ)saghi نوشته شده توسط: واسه دانشگاه آزاد واسه این درس دوستان چه کتابیرو توصیه میکنید ؟؟؟؟ کتاب محاسبات عددی انتشارات راهیان ارشد |
محاسبات عددی - lili.mlsh - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ب.ظ
بچه ها نظرتون در مورد محاسبات راهیان ارشد یا پارسه چیه ؟یا همون بابلیان؟به نظرتون کدوم واسه آزاد بهتره؟ |
محاسبات عددی - mansoureh_92 - 09 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۵۰ ب.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط: در محسابات عددی،با هر کتابی که شروع می کنید، یک اصل اساسی رو فراموش نکنید: مرور!سلام ببخشید کتاب دیباگران از کجا میشه پیدا کرد؟ من تو دوران کارشناسی اصلا درس محاسبات نخوندم. برای ارشد چی رو بخونم بهتره؟ |
RE: محاسبات عددی - farazin - 11 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ق.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ)mansoureh_92 نوشته شده توسط:من فقط راهیان ارشد و خوندم و امسال همه تست های محاسبات و درست زدم(24 خرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۵۰ ب.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط: در محسابات عددی،با هر کتابی که شروع می کنید، یک اصل اساسی رو فراموش نکنید: مرور!سلام |