درخواست راهنمایی برای انتخاب واحد - نسخهی قابل چاپ |
ترم اولی هستم!!! - sandra - 20 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ
منم ترم اولی هستم گرایش نرم افزار توی سایت دانشگاه نوشته تغییر گرایش یا رشته ۱۲ واحد جبرانی داره البته بستگی به دانشگاه داره ممکنه که باهاتون راه بیان و اصلا بهتون پیش نیاز ندادن |
ترم اولی هستم!!! - neda_1112 - 20 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان منم ترم اولی هستم،کارشناسی نرم افزار خوندم ولی ارشد معماری قبول شدم.خیلی استرس دارم ،خدا کنه از پس درس های معماری بربیام.من اصلا نمی دونم چه واحد هایی باید ترم اول بگیرم |
ترم اولی هستم!!! - ta_mohammadi - 21 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ
نفیسه جان ممنونم. فعلا دارم همینکارو میکنم. دروسی که تو ترم اول چارت درسیمون هست رو دارم از اینترنت مطلب میگیرم و میخوام قبل شروع ترم کمی مطالعه کنم. مرمرخانوم مثل خودمی خانمی چون من هم خیلی وقته از درس دور بودم ولی میخوام تلاشمو بکنم. ممنونم راستش من در زمینه نرم اطلاعاتم از سخت بیشتره سندرا جان ممنون. امیدوارم زیاد بهم جبرانی نزنن چون میخوام زود تموم کنم ندا جون انشاا... موفق باشی. |
ترم اولی هستم!!! - انرژی مثبت - ۲۱ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ
دوستانی که تغییر گرایش دادند این قدر نگران نباشن هستند دوستانی تو مانشت که تغییر گرایش و بغضا تغییر رشته دادند و به خوبی از پسش برامدن فقط واحدهای جبرانی هست که ان شالله می گذرونیدشون. |
RE: ترم اولی هستم!!! - m2m3m92 - 22 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ta_mohammadi نوشته شده توسط: نفیسه جان ممنونم. فعلا دارم همینکارو میکنم. دروسی که تو ترم اول چارت درسیمون هست رو دارم از اینترنت مطلب میگیرم و میخوام قبل شروع ترم کمی مطالعه کنم. سلام دوست عزیز تبریک میگم شما علوم تحقیقات تهران تکمیل قبول شدید؟ آخه منم همونجام فکر نمی کردم برا بهمن تکمیل بردارن.. |
ترم اولی هستم!!! - marmar_khanoom - 23 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ
۱۲ واحد جبرانی که خیلی زیاده.منم میخوام زود درسم تموم شه.آخه شاغلم و رفت و آمد هم برام سخته. ضمن اینکه مشکل مرخصی گرفتن هم دارم. خدا کنه کلاسامون ۵شنبه ها و جمعه ها باشه (۲۰ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ)neda_1112 نوشته شده توسط: سلام دوستان ندا جان ترم اول که دانشگاه واسمون انتخاب واحد میکنه. فکرکنم به ما یه عالمه جبرانی بدن. راستی کدوم دانشگاه قبول شدی؟ |
ترم اولی هستم!!! - adel28 - 23 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
دروس جبرانی برای چی؟ تو چارت دانشگاه که دادن، گفته پایگاه، مهندسی نرم افزار و روش تحقیق در صورت نگذراندن در مقطع قبلی، الزامی است و برای اونهایی که گذروندن، لزومی نداره. |
ترم اولی هستم!!! - انرژی مثبت - ۲۴ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ق.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ)adel28 نوشته شده توسط: دروس جبرانی برای چی؟ ایشون کارشناسی نرم بودند و ارشد معماری قبول شدند. این دروسی که فرمودید برای دوستانی هست که ارشد نرم قبول شن. فکر کنم دروسی مثل دیجیتال یا مثلا vlsi دروس جبرانی بچه های معماری باشه البته مطمئن نیستم. ضمن این که برای هر دانشگاه فرق می کنه. |
ترم اولی هستم!!! - sandra - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ
سلام دوستان این که می گن دروس ارشد خیلی سخته واقعیت داره؟ |
RE: ترم اولی هستم!!! - Dark Knight - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ)sandra نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام بستگی داره کدوم دانشگاه باشی و بطور کلی با چه اساتیدی کلاس داشته باشی در مجموع سطحش با کارشناسی متفاوته ولی نباید آنچنان سختم در نظرش گرفت |
ترم اولی هستم!!! - marmar_khanoom - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ
سلام به همه.کسی برنامه این ترمش رو گرفته؟ من امروز برناممو دیدم.۲روز در هفته اونم ۱ شنبه و ۳ شنبه.منکه نمیدونم چه جوری برم.کاش حداقل یه روزش جمعه بود |
RE: ترم اولی هستم!!! - ta_mohammadi - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ق.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ)m2m3m92 نوشته شده توسط:(21 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ta_mohammadi نوشته شده توسط: نفیسه جان ممنونم. فعلا دارم همینکارو میکنم. دروسی که تو ترم اول چارت درسیمون هست رو دارم از اینترنت مطلب میگیرم و میخوام قبل شروع ترم کمی مطالعه کنم. نه m2m3m92 عزیز من تهران نیستم. متاسفانه به هر دری زدم نتونستم مدیرگروه رو پیدا کنم در خصوص دروس و جبرانی ها باهاش صحبت کنم!!!! چند درس تخصصی رو ارائه داده بودن و گفته بودن ۹ واحد تخصصی به انتخاب خودمون به علاوه روش تحقیق رو برداریم.هیچ درس جبرانی ای هم ارائه نشده بود. منم با اجازتون مهندسی نرم پیشرفته، شبکه پیشرفته و سیستم های توزیع شده رو برداشتم |
ترم اولی هستم!!! - epmv - 13 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ
سلام دوستان منم این ترم ، اولین ترممه شما مگه خودتون انتخاب رشته کردید؟؟ من دانشگاه آزاد قزوین قبول شدم... اینم انتخاب واحدم که دانشگاه خودش انجام داده الگوریتم موازی بازیابی اطلاعات پیشرفته مدلسازی و بررسی کارائی سیستم های کامپیوتری سمینار من لیسانس نرم بودم الانم نرم قبول شدم |
ترم اولی هستم!!! - marmar_khanoom - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ
به من اینا رو دادن مدلسازی سخت افزار و متدهای طراحی آن پردازش موازی طراحی سیستمهای مطمئن سمینار موندم چرا بهمون سمینار دادن.ترم اولی راجع به چی سمینار بدم. اونم وقتی هیچی راجع به معماری نمیدونم |
درخواست راهنمایی برای انتخاب واحد - emomarjan - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
بچه ها کسی از دانشگاه تهران خبر نداره من ترم اول ارشد آی تی ام نمیدونم دانشگاه خودش واحد میده یا ما باید برداریم؟ چی بگیرم؟ |