![]() |
رده بندی دانشگاه ها برای مقطع ارشد - نسخهی قابل چاپ |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - admin - 09 خرداد ۱۳۸۹ ۰۵:۱۳ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۳۵ ب.ظ)nasrin نوشته شده توسط: سلام اصفهان بهتره |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - امین - ۰۹ خرداد ۱۳۸۹ ۰۵:۱۷ ب.ظ
به nasrin: سلام. کارنامهی نهایی پارسالم اینه ![]() (رتبهی اصلیم: معماری ۹۹۳، هوش ۸۹۱، نرمافزار ۵۸۴ و الگوریتم ۵۳۱) خودم: آخرین: محل: رشته: ۲۴۹/ ۹۴/ شیراز نرمافزار ۲۸۱/ ۸۵/ صنعتی اصفهان نرمافزار ۲۶۳/ ۸۵/ اصفهان نرمافزار ۱۷۵/ ۳۸/ اصفهان (آموزشی) نرمافزار ۱۹۷/ ۱۷/ شریف نرمافزار ۳۰۰/ ۲۳/ شریف (آموزشی) نرمافزار ۳۲۰/ ۵۰/ تهران نرمافزار ۱۸۳/ ۵۰/ تهران الگوریتم ۱۹۶/ ۶۵/ تربیت مدرس نرمافزار (IT) ۳۰۹/ ۷۳/ تربیت مدرس نرمافزار ۲۹۷/ ۴۹/ امیر کبیر نرمافزار ۳۱۷/ ۶۷/ بهشتی نرمافزار ۲۴۸/ ۱۱۴/ فردوسی نرمافزار ۳۳۲/ ۱۰۹/ علم و صنعت نرمافزار ۴۱۹/ ۱۳۸/ صنعتی اصفهان هوش ۴۲۸/ ۴۹/ تهران هوش ۲۰۴/ ۹۶/ کاشان نرمافزار ۲۰۲/ ۹۲/ اراک نرمافزار همشون فقط روزانه بود. میبینید که با اینکه رتبهام بالای ۵۸۰ بود، اما تعداد کمتری رقیب من میشدن. (حدود نصف) و دقیقا هم ۱۱۴ تا میخواست. امسال روزانه ۱۱۸ تا میخواد که با شبانه خیلی بیشتر میشه. اگه رقیباتون رو نصف رتبتون فرض کنید، احتمال قبولیتون تقریباً صد درصده (با شبانه). روزانه هم شاید از سر مرز یه کم رد کره باشی. ولی اگه با شبانه مشکلی ندارید که خیالتون راحت باشه. موفق باشید. |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - nasrin - 09 خرداد ۱۳۸۹ ۰۵:۲۹ ب.ظ
خیلی ممنون آقای امین. |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - امین - ۰۹ خرداد ۱۳۸۹ ۰۵:۵۶ ب.ظ
سلام. رفتم برنامهی درسی گرایش الگوریتم رو بررسی کردم. خیلی با تصوراتم فرق میکنه. انگار نرمافزار خوشمزهتره. به اطلاعاتم بیشتر میخوره. کار روی الگوریتمها و برنامه نویسی رو هم خودم شخصی انجام میدم، بدون اضطراب درسی. پس اوّل نرمافزارهای روزانه رو میزنم. بعد الگوریتم تهران و IT نرمافزار تربیت مدرس. توی آخراش هم چند تا IT رشتهی ۱۲۷۶ گرایش ۱ و ۴ که با رتبهی ۲۶۰۰ مجاز شدم رو قاطی میکنم. فقط خدا کنه مجبور نشم غیر روزانه رو انتخاب کنم. برام دعا کنید. من هم براتون دعا میکنم. امسال سال خوبی برای همه باشه إن شاء الله. از مسؤول این سایت هم به خاطر اطلاعات بسیار مفیدی که از سایتش گرفتم (البته با کمک همهی دوستان) خیلی ممنونم. دست همهی دوستان هم درد نکنه. إن شاء الله بعد از اعلام نتایج نهایی بیایم اینجا و از قبولیهامون بگیم. من که خیلی روحیهام مثبت شد. |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - admin - 09 خرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۰۷ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۸۹ ۰۵:۵۶ ب.ظ)امین نوشته شده توسط: سلام. کجا تشریف می برین!! بودیم در خدمتتون. ما با مانشتیها تا قله کار داریم شما که هنوز در دامنه کوه هستید برای شما برنامه ویژه ای داریم!!!!! |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - aseman - 09 خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۱۶ ب.ظ
به جناب admin: بنده انتخاب رشته کردم ! از زحمات شما یک دنیا ممنون این مانشت واسه ما سبب خیر شده. ![]() |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - m.kh1900 - 09 خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۳۹ ب.ظ
امین جان اگه میشه کارنامه نهاییت را برا من میل کن تا ما هم هنتخاب رشته کنبم m.kh1900@gmil.com |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - eizan - 09 خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۵۴ ق.ظ)eshui2007 نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۲۹ ق.ظ)eizan نوشته شده توسط: البته خوابگاه هم اینقدر را ترسناک نیست، من خودم اصفهانیم و دست روزگار ما را کشوند تهران، الان هم خوابگاهم، فقط ۱ ماهه اول یکم سخته، بعد دیگه ردیف میشه. نه من سال آخر کارشناسیم، روزانه دانشگاه تهران. متاسفانه از دانشگاه امیرکبیر هم اطلاعی ندارم، ولی یک سری از دوستام که اونجا هستند به خودم پیشنهاد دادند که شبانه اونجا را بزنم، گفتند میشه قاچاقی خوابگاه گرفت. مثلا جای یکی دیگه برید خوابگاه بگیرید و ... (۰۹ خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۳۵ ب.ظ)nasrin نوشته شده توسط: سلام سلام مگه امسال، دانشگاه اصفهان شبانه نرم افزار داره؟ (۰۹ خرداد ۱۳۸۹ ۰۵:۵۶ ب.ظ)امین نوشته شده توسط: سلام. سلام، میشه لطف کنید بگید که چارت درسی الگوریتم را از کجا دیدید؟ یا اگر امکان داره توی فروم قرار بدید که بقیه هم استفاده کنند؟ |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - eshui2007 - 09 خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۵۵ ب.ظ)eizan نوشته شده توسط: سلام، میشه لطف کنید بگید که چارت درسی الگوریتم را از کجا دیدید؟ یا اگر امکان داره توی فروم قرار بدید که بقیه هم استفاده کنند؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - Z_sarabi - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۵۳ ق.ظ
آقای تنهایی به نظر شما هوش شبانه آموزش محور شریف بهتر است یا IT تربیت مدرس؟؟؟ آیا با رتبه ۲۳۶ هوش می توان شبانه آموزش محور هوش شریف را آورد؟؟؟؟ آقای تنهایی به نظر شما هوش شبانه آموزش محور شریف بهتر است یا IT تربیت مدرس؟؟؟ آیا با رتبه ۲۳۶ هوش می توان شبانه آموزش محور هوش شریف را آورد؟؟؟؟ |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - eli84 - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ق.ظ
سلام. من رتبهام ۲۴۰ تو گرایش هوش شده.انتخاب رشته که کردم بعد از شهید بهشتی و علم و صنعت و خواجه نصیر دانشگاه صنعتی اصفهان و شیراز و اصفهان رو زدم. فکر می کردم اصفهان از شیراز و صنعتی اصفهان تو گرایش هوش پایین تره ![]() ولی امروز اینجا خوندم که بالاتره... خیلی ناراحتم... |
پاسخ به eli84 - heroskiss - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ق.ظ)eli84 نوشته شده توسط: سلام. دوست عزیز شما با این رتبه خوب به احتمال قریب به یقین خواجه نصیر رو می یارید و کار به انتخاب های بعد از تهرانتون نمی کشه که اینچنین افسوس می خورید، سال قبل دوستی با ۲۵۶ خواجه نصیر رو آورده بود، اینو از بابت دلگرمی شما نمی گم اما بهتون اطمینان می دم که از تهران خارج نمی شید شاد باشید |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - eshui2007 - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۴۳ ب.ظ
رده بندی جهانی دانشگاههای ایران (جالبه با رده بندی داخل متفاوته) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - admin - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۴۳ ب.ظ)eshui2007 نوشته شده توسط: رده بندی جهانی دانشگاههای ایران (جالبه با رده بندی داخل متفاوته) این رده بندی وب متریکه!! یعنی بر اساس سایت دانشگاه و اینکه چقدر مقالهها و غیره در اون قرار داره و .... رده بندی می شه. رده بندی درست مال موسسه times و دانشگاه شانگهای چینه که فقط دو تا دانشگاه ایران توش قرار دارند. ![]() |
رده بندی دانشگاهها برای مقطع ارشد - parantezbaz - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۲۰ ب.ظ
سلام . می بخشید دانشگاه خواجه نصیر چه طوریه. اصلا دکترا داره؟ آخه آقای تنهایی در رده بندی که اعلام کرده بودند اسمی از خواجه نصیر نبرده بودند. به نظرتون اولویت اصفهان بیشتره یا خواجه نصیر؟ |