پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hosein70 - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: پارسال یه خانمی سوالهارو جواب داده بود خیلی خوب بود امسال عوض شدهکاش به همین تالار نگاه میکرد بعد جوابا رو میداد اخه هر گزینه ای که بچه ها گفتند میشه عکس اون رو جواب داده |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - amir2085 - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ
اقا این کیه جواب داده برا پارسه! خصوصا برا ۱۰۲، کلا پرته از قضیه موسسه دارن برا خودشون!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ
کی به اینا گفته جواب بزارن از خودش بافته فقط هیچ سوالو نگا نکرده جواب داده .... آدم واسه دشمنشم نباید این آرزو بکنه ولی خدایاااااا ضایع اش کن! |
RE: پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ
من وقتی شندیم جوابش اومد و نگاه کردم کف کردم... کلی شک کردم و جواب دادن این تقسیم رو فهمیدم ایشون خیلی پرت جواب داذن. در هر صورت بزارین خیال همه راحت شه صفحه شماره ۷۲ تست ۶۷ کتاب پارسه سوال آیتی ۸۷ عین همین سوال اومده بود. و در خود درسش صفحه ۴۸ عکسشو ببینن. اتیچ کردم. متاسفم برای ایشون حد اقل جواب نمیداد.... سوال ۱۰۲ ۱ یا ۲ میشه سواا ۱۰۳ ، سوال کاملا تکراری و فرمولش بیشتر کتابها هست گزینه ۴ سوال ۱۰۵ و ۱۰۶ بزارین واسه کلید سنجش موفق باشین ضمنا ایشنون سوال ۱۰۵ گزینه زد که خروجیش میشه مشخصات قطعاتی که توسط همه تولید کنندگان تولید میشود یهنی منفی در منفی میشه مثبت. |
RE: پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - royaarabi - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
اگه جوابای پارسه درست باشه که من همرو اشتباه زدم |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ
خدا نکنه درست باشه گفته:چون "همه" گفته شده پس باید تقسیم کرد!!!!! معلومه که اصلا مجبوری جواب داده بدون اینکه به بقیه گزینه ها ی نظر نگاه کنه!!!! اگه ۳سوال اول ایشون درست باشه دیگه هیچ وقت اسم کامپیوترم نمیآرم چه برسه به پایگاه |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ
بیخیال دوست عزیز ، کلا بیخیال پاسخ نامه موسسها باشین. فقط کلید سنجش و بس. موفق باشین. |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - website.expert - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ
من به پارسه اطلاع دادم که سوالا اشتباه حل شده و حل کننده دانش کافی نداشته ظاهراً رسیدگی کردن ولی هنوز ظاهرا سوال ۱۰۴ رو غلط حل کرده و ۱۰۲ |
RE: پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - aghmasoud - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ
آورین |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - tanha2012 - 23 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ب.ظ
سلام من یه مشکلی تو مفهوم متن سوال ۱۰۵ برام به وجود اومده این که میگه "قطعه ای توسط بعضی از تهیه کنندگان تولید نمی شود" منظورش اینکه قطعه ای که تو جواب برگردونده میشه حداقل توسط یک تولیدکننده تولید شده باشه ، یا اینکه اگه هیچ کس اونو تولید نکرده هم میتونه جزوه جواب باشه. اگه حالت دوم رو در نظر بگیریم صد در صد جواب میشه A:Exist و B:NotExist چون در این حالت قطعه ای که تو جدول کاتالوگ هم نباشه نشون داده میشه. ولی اگه حالت اول رو در نظر بگیریم، فک نمیکنم هیچ کدوم از گزینه ها بتونن تامینش کنن خواهشا یکی منو روشن کنه! |
پایگاه داده - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ ب.ظ
من توضیح فاریشم گفتم |