![]() |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخهی قابل چاپ |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۲ ق.ظ)kabirkooh نوشته شده توسط: سلامتسلیت میگم بهتون، شما هم هر روز حزب اول هر جزء رو بخونید. |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - parvaz_hj - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ق.ظ
منم هستم به امید و دعا برای قبولی همه تلاشگرا... لطف کنید بگید کدوم حزب را باید بخونیم. |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ق.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط: منم هستم حزب دوم. دوستان عزیز تا الان یه سری بچهها رو میدونم که اطلاع دارند از تقسیم بندی: alime banou ملیکا p kh shobair87 SarahArshad moha موج پشتکار NoOne fatima1537 narges_r najme60 ehsan_nekooee vovin azam84 afagh1389 parva بقیه هم لطف کنند از طریق ایمیل یا زدن دکمه تشکر برای همین پست ،مشخص کنند که شروع کردن. ممنون. |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - shobair87 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط:برا من که نه ایمیل اومد نه پیام خصوصی دستتون درد نکنه ما رو قابل ندونستین اما فهمیدم باید کجا رو بخونم!!الهی اشکو الیک....(09 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ)ملیکا نوشته شده توسط: دست گلت درد نکنه خانومیخواهش میکنم،امیدوارم بچهها همه شون ببینن،من به تعدادیشون ایمیل یا پیغام خصوصی فرستادم ،اما محدودیت داشتم برا همشون بفرستم (۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۲ ق.ظ)kabirkooh نوشته شده توسط: سلامخدا انشالله پدر بزرگوارتون رو غریق رحمت کنه و با امیرالمومنین محشورشون کنه و برای شما هم از خدا صبر و تسلی خواستارم تسلیت منو بپذیرید! |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ق.ظ)shobair87 نوشته شده توسط: برا من که نه ایمیل اومد نه پیام خصوصی دستتون درد نکنه ما رو قابل ندونستین اما فهمیدم باید کجا رو بخونم!!الهی اشکو الیک....دوست عزیز قابل ندونستید چه حرفیه! ![]() ![]() ![]() هنوز هم ۲۴ ساعت از دیروز نگذشته وگرنه با پیغام خصوصی دلیل رو روشن میکردم. |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ف.ش - ۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ب.ظ
امروز که اول ماه نیست هم باید بخونیم¿ |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۲۱ ب.ظ
دوستان عزیز بنا به قراری که در پست اول با هم گذاشتیم طبق روزهای ماه جلو می ریم ،پس از فردا باید شروع کنیم و جزء اول از فردا باید قرائت بشه،در پایان ماه اگر روز سیام عید فطر باشه که خوب جزء سیام در عید فطر قرائت خواهد شد و اگر هم ماه کامل و سی روزه بشه که باز هم مشکلی نخواهد بود،از این بابت که کسی اشتباهی نکنه و با هم جلو بریم بهتره که شماره روزها با شماره جزءها برابر باشه. |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - پشتکار - ۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ ب.ظ
بچهها من نفهمیدم کدوم حزب رو بخونم و اصلا جزو کدوم گروهم؟؟؟ |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۶ ب.ظ
بچهها این تقسیم بندی گروهها کجاست؟ آهان پیداش کردم پس با این حساب من نفر اول گروه چهارم هستم و حذب ۱ هر جزء (هر روز) با منه. مرسی از دوستای عزیز با این فکر بکرشون. طاعات و عبادات همگی قبول درگاه حق |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ملیکا - ۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۰ ب.ظ
از اینجا میتونید تلاوت سورهها رو به فرمت mp3 و به تفکیک جزء دانلود کنید و همراه باهاش هر روز بخونید . مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: بچهها من نفهمیدم کدوم حزب رو بخونم و اصلا جزو کدوم گروهم؟؟؟ در پست اول که مشخص شده! شما فردا حزب دوم از جزء اول رو می خونید. پس فردا حزب دوم از جزء دوم،روز سوم حزب دوم از جزء سوم تا آخر. هر روز حزب دوم از جزء ای که قراره خونده بشه. گروه پنج بودید. |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: پیشنهاد دیگر هم که داده بودند در کنار ختم قرآن خوب است. یعنی دوستانی هم که علاقمندند روزانه یا هر دو سه رو ز یکبار یک آیه را با معنی و تفسیر بزنند تا با خوندنش بقیه هم به فیض برسند. البته اگه کسانیکه به تفسیری دسترسی دارند که تخصصی نیست و قابل استفاده عموم هست اینکار را بکنند طبعا" ثواب بیشتری خواهند برد.میتونیم پیشنهاد آقا فرداد رو در تاپیک ماه رمضان قطعه ای از بهشت خدا عملی کنیم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نظر دوستان چیه؟ |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - fatima1537 - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ب.ظ
من امروز حزب مزبوط به خودم را خواندم خداروشکر |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Msccom - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ق.ظ
بچهها واسه هم آرزوی عاقبت بخیری و سلامتی کنیم و همینطور واسه مسئولان مانشت و فرزانه جان |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 11 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: من امروز حزب مزبوط به خودم را خواندم خداروشکرفاطیما خانم از فردا باید شروع کنیم ،حواستون باشه پس فردا از جزء دوم بخونید ![]() (۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: میتونیم پیشنهاد آقا فرداد رو در تاپیک ماه رمضان قطعه ای از بهشت خدا عملی کنیم. خوبه،همه بچهها در یک روز با هم پیش میرن میتونن آیاتی که دوست دارند رو با ترجمه در این تاپیک بگذارند. |