تالار گفتمان مانشت
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ

(۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط:  
(12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  اقا سوال فول ادر منطقی چی زدین؟

من فول ادرو نزدم ولی یه سوال بود راجع به فلیب فلاب جوابش srمیشد؟

سئوال این بود که کدوم فلیپ فلاپ حالت ۱۱ رو نداره یا براش تعریف نشده که جواب فلیپ فلاپ RS میشد

(۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  من اونو فیلیپ فلاپ d زدم

اون یک سئوال دیگه بود که می گفت کدوم فلیپ فلاپ وقتی از حالت ۱ به ۰ میره بدون حالت بعدی (t+1) نمیشه ازش استفاده کرد (یا حالتی براش تعریف نشده )که فلیپ فلاپ D میشه .

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ

اره درسته من فکر کردم اون سوالی می گی که جوابش می شه D

بچه ها سوالی بود یادم رفته چی خواسته بود تو ساختمان کل اتصالات را خواسته بود یا اتصالات پر یا اتصالات خالی؟

بچه ها سوالی بود یادم رفته چی خواسته بود تو ساختمان کل اتصالات را خواسته بود یا اتصالات پر یا اتصالات خالی؟

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ

یکی از سوالات زبان عبارت prefix در ساختمام داده میشد

این چی میشد؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  اره درسته من فکر کردم اون سوالی می گی که جوابش می شه D

اتصالات خالی که با کشیدن یک درخت ساده به عنوان مثال میشد گزینه رو انتخاب کرد

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - md.capitanblack - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  اره درسته من فکر کردم اون سوالی می گی که جوابش می شه D

جواب میشد n(k-1)+1

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  یکی از سوالات زبان عبارت prefix در ساختمام داده میشد

این چی میشد؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
متاسفانه نزدم

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ)md.capitanblack نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  اره درسته من فکر کردم اون سوالی می گی که جوابش می شه D

جواب میشد n(k-1)+1

نه این نمیشه .

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  یکی از سوالات زبان عبارت prefix در ساختمام داده میشد

این چی میشد؟

متاسفانه نزدم

(13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  اره درسته من فکر کردم اون سوالی می گی که جوابش می شه D

جواب میشد n(k-1)+1
ببخشید زبان رو نزدید یا سوال سیستم عامل رو؟
نه این نمیشه .

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  یکی از سوالات زبان عبارت prefix در ساختمام داده میشد

این چی میشد؟

متاسفانه نزدم

جواب میشد n(k-1)+1
ببخشید زبان رو نزدید یا سوال سیستم عامل رو؟
نه این نمیشه .
هر دو رو

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - md.capitanblack - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:  

این چی میشد؟

متاسفانه نزدم

جواب میشد n(k-1)+1

نه این نمیشه .

صفحه به ۱۴۹ ساختمان داده پارسه طورانی
رو ببینید کامل توضیح داده

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ladymj - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ق.ظ)md.capitanblack نوشته شده توسط:  

این چی میشد؟

متاسفانه نزدم

(13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  

جواب میشد n(k-1)+1

نه این نمیشه .
بابا این همه شک چیه خودت دو تا مثال بزن میبینی همینه

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ)ladymj نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ق.ظ)md.capitanblack نوشته شده توسط:  

این چی میشد؟

متاسفانه نزدم

(13 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  

جواب میشد n(k-1)+1

نه این نمیشه .
بابا این همه شک چیه خودت دو تا مثال بزن میبینی همینه
بله شما درست میگید . الان دوباره تست کردم فهمیدم اشتباه کردم .

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ladymj - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ

برا داده ی سوال بود که کدوم گزینه اشتباهه بنظرم اونی بود که اُمگاش x بتوان ۳ بود

Re: RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - marjan.nsj - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ)ladymj نوشته شده توسط:  برا داده ی سوال بود که کدوم گزینه اشتباهه بنظرم اونی بود که مگاش x بتوان ۳ بود

میشه یکم بیشتر توضیح بدین

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ladymj - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ)ladymj نوشته شده توسط:  برا داده ی سوال بود که کدوم گزینه اشتباهه بنظرم اونی بود که مگاش x بتوان ۳ بود

ببخش بد نوشتم

یکی از سوالا مرتبه زمانی بود ۴ گزینش. یکی از گزینه ها یک چند جمله ای با توان دو زیر مجموعه اومگا x بتوان سه بود که بنظرم گزینه ی اشتباه اون بود

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - md.capitanblack - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ)ladymj نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)marjan.nsj نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ)ladymj نوشته شده توسط:  برا داده ی سوال بود که کدوم گزینه اشتباهه بنظرم اونی بود که مگاش x بتوان ۳ بود

ببخش بد نوشتم

یکی از سوالا مرتبه زمانی بود ۴ گزینش. یکی از گزینه ها یک چند جمله ای با توان دو زیر مجموعه اومگا x بتوان سه بود که بنظرم گزینه ی اشتباه اون بود

این سوال مربوط به تخصصی بود یا مشترک؟!؟!